Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Eimutė @ 2007 01 15, 11:20)
Mums pakako vonią išnešti tik iš laiptinės ir tuoj prisistatė norinčių ją pasiimti  doh.gif

nu pas mus ir špižinė, ale tooooloa baisi kad aš taip ir neišdrįsau per 2,5metų atsigult į ją cool.gif

QUOTE(Cinderella @ 2007 01 15, 11:24)
jo cia tai darbo doh.gif

mhm.... mes irgi griovėm.. kai prisimenu daba ir pasižiūriu nuotraukas tai net bloga pasidaro cool.gif o tada dar nestuke.gif buvau.. ir su 7mėn pilvu tinkavau, špakliavau ir dažiau cool.gif kai jau prieš galą noreėjau greičiau pagimdyt tai dar ir vaiko kambarį ištapetavau cool.gif bet taip ir nepagimdžiau lotuliukas.gif vistiek teko dar dvi savaites laukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 15, 11:45)
nu pas mus ir špižinė, ale tooooloa baisi kad aš taip ir neišdrįsau per 2,5metų atsigult į ją cool.gif
mhm.... mes irgi griovėm.. kai prisimenu daba ir pasižiūriu nuotraukas tai net bloga pasidaro cool.gif  o tada dar  nestuke.gif  buvau.. ir su 7mėn pilvu tinkavau, špakliavau ir dažiau cool.gif  kai jau prieš galą noreėjau greičiau pagimdyt tai dar ir vaiko kambarį ištapetavau cool.gif  bet taip ir nepagimdžiau lotuliukas.gif  vistiek teko dar dvi savaites laukti wub.gif

Na ir pas mus ne gražuolė buvo biggrin.gif Porą kartų pagulėjau ir psio. Nereikalinga man vonia namie schmoll.gif
Mūsų butas taip pat senos statybos. Oi gražaus darbelio turėjom kol išsigriovėm, išnešėm visą šlamštą. Ir iš senojo buto seni daiktai beliko tik grindinės lagės, vonioj gyvatukas ir kanalizacijos bei vandens įvadai. O daugiau viskas nuo A...Z kapitaliai pakeista bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 15 sausio 2007 - 11:57
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 15, 12:08)
be to juos galima dažyt ax.gif
mas mus santechnikas šiandien darbuojas, tai paskui jau mudu su vyru kibsim į darbus... ryt vonią išvešim... niekas neatvažiuoja ir neima... siūliau pinigų, bet sake ne.. mes neimam pinigų.. patys atvežkit dry.gif

o plytelių dar neišsirinkau doh.gif

beje, labai gražūs tapetai tie juodai balti wub.gif  noriu ir aš jau remonto svetainėj... nors tik prieš porą metų darėm  doh.gif

uz spizine vonia dar duoda pinigu metalo supirkejai ax.gif
Atsakyti
O man klausimelis iskilo ax.gif kada reikia istatyti duris, kai jau viskas nudazyta ir istapetuota ar pries sienu dazyma ir tapetavima???? blush2.gif

Forma - kaip jus suleidote sviestuvus/halogenus kolidoriuje??? smile.gif
Atsakyti
Forma, Abonentiene grazus tapetai thumbup.gif

as kazkada, kai tapetavau, tai ties lubomis taikiau,kad lygiai butu. keliais milimetrais vietomis gal ir pasikreivino, nes lubos neidealiai lygios buvo, bet kadangi ir tapetai ir lubos sviesus, tai nieko nesimato
o kitam kambaryj palubej klijavom tapetine dekoratyvine juostele ant virsaus, tai visi kreivumai pasislepe..
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 01 15, 14:04)
O man klausimelis iskilo  ax.gif  kada reikia istatyti duris, kai jau viskas nudazyta ir istapetuota ar pries sienu dazyma ir tapetavima????  blush2.gif

Forma - kaip jus suleidote sviestuvus/halogenus kolidoriuje???  smile.gif

durys statomos kai sienu apdaila padaryta ir grindu danga paklota ax.gif

taigi lubos gipsines padarytos , tai taip ir ileidom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuika1 @ 2007 01 15, 12:01)
Nu kiek įtariu tai tiesiai ant gipso. O tai ką dabar daryt? Reiks ir gipsą keist?

jei nesutrupes gipsas tai nereiks, reiks tik patinkuot kokiu rotbandu ir gal net su tinkliuku ant virsaus, o jei sutrupes, tai amen... lupi visa ir dedi nauja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2007 01 15, 11:20)
Mums pakako vonią išnešti tik iš laiptinės ir tuoj prisistatė norinčių ją pasiimti  doh.gif Pas mus buvo špižinė, tai kaip kam buvo nerealus laimikis  biggrin.gif manau, kad iki šiukšlių konteinerių jūs ją nuneškit ir per 15 min jinai bus realizuota  drinks_cheers.gif
Na, o mūsų savaitgalio darbai- kolidorius išklotas plytelėmis (beliko tik kelias plyteles perpjauti ir įklijuoti) ir virtuvėje sutvarkyta ventiliacijos šachta. Vėl vyras su broliu griovė  doh.gif , bet patys kalti, kad iš karto neapskaičiavom. Dabar nereiks spintelių gadinti ir vaizdelis bus gražus.

mums taip pat, vos išnešėm prie šiukšlių konteinerių - iškart prisistatė norinčių pasiimt. ir netgi su taxi atvažiavo, pasikrovė ir išsivežė blink.gif lotuliukas.gif matyt tikrai gerai kainuoja tos špižinės. jas girdėjau taip surinkinėja atrestauruoja ir parduoda už gerą sumelę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 15, 13:33)
durys statomos kai sienu apdaila padaryta ir grindu danga paklota  ax.gif

taigi lubos gipsines padarytos , tai taip ir ileidom  ax.gif
Papildyta:
jei nesutrupes gipsas tai nereiks, reiks tik patinkuot kokiu rotbandu ir gal net su tinkliuku ant virsaus, o jei sutrupes, tai amen... lupi visa ir dedi nauja.  unsure.gif

Dėkui Forma - nu reik tikėtis kad pavyks mums kaip nors
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 01 15, 14:04)
O man klausimelis iskilo  ax.gif  kada reikia istatyti duris, kai jau viskas nudazyta ir istapetuota ar pries sienu dazyma ir tapetavima????  blush2.gif

mum pirmiausia duris sudejo..
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 01 15, 15:53)
mum pirmiausia duris sudejo..

po to dazant reikia labai saugoti
juk grindis kloji (parketlentes ar kitas plaukiojancias) kai buna padazytos sienos bent karta, o duru nedesi gi kai grindu nera. manau kad geriausias variantas deti pabaigoje...
Atsakyti
Duris reiktu pries dažymą dėt, nes jei po, tai(aišku priklauso ir nuo angos) gali susigadint angokraščiai, ir vėl turėsit gražaus darbelio...Duris lengviau pasaugot nuo aptepliojimų.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 15, 10:35)
mes tik miegamajam desim medinius, nes miegamajam daug medzio bus, o svetainej nieko nedesim  schmoll.gif  o tie putplascio , tai negaliu ziuret as i juos  schmoll.gif

Šiandien nusipirkom doh.gif irgi negalim ziuret . ką daryt? doh.gif Išvis šiandien š diena, neradom vienos iš pagrfindinių spalvų- raudonos spalvos plytelių doh.gif Nu mes niekaip kitaip neisivaizduojam vonios, užmuškit cry.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 15, 11:08)
be to juos galima dažyt ax.gif

Kuom? unsure.gif Jie per daug balti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tesa20 @ 2007 01 15, 13:04)

Mums statys po apdailos, aišku aš labai pykau, bet kitos išeities nebuvo, ir gamintojas patikino, kad nepakenks niekam.

P.s. Šiandien miegamajš beveik visą išklijavau. ką tu bigsmile.gif vaqizdas pagerejo žymiai, nes ta viena siena, mane nervint buvo pradėjus, o dabar taip gera man ten, taip laukiu jau namų biggrin.gif
Atsakyti