Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 13, 11:17)
Nu ne esme kas kaip vadinasi (neissiaiskinsim, nes parduotuvej paprasius špakliaus tai ir dave ne glaista, o ta, kurio pavadinimo nezinom  doh.gif , tas pats buvo ir su statybininkais, pamenu kaip pasake, o kiek spakliaus ismesit, sukietejo, o ant ipakavimo lietuviskai neparasyta, tik vokiskai, jis tas daiktas, kuris greit kieteja),o  gruntas tikrai naudojamas pabaigoj pries dazant, pries tapetuojant.

gruntas daugiau naudojamas dar seno tinko ar muro ar dar ko nors gruntavimui pries nauja tinko ar glaisto sluoksni, jis laaabai reikalingas darant remonta senuose namuose. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 13, 10:22)
gruntas daugiau naudojamas dar seno tinko ar muro ar dar ko nors gruntavimui pries nauja tinko ar glaisto sluoksni, jis laaabai reikalingas darant remonta senuose namuose.  ax.gif

O mes jo negailejom, tik ras dva biggrin.gif nes jei gerai geria, reik ne viena kart gruntuot,
pvz nuo gipso varva, visiskai neisigeria, tai ten gerai ir limpa.
Bet man labiausiai iš medziagu siu patinka glaistas, nu toks fainas biggrin.gif Baltas minkstas ikrist noreciau biggrin.gif
Atsakyti
http://www.andriusva..... remontas.htm

Radau čia tokią primityvią svetainę apie buto remontą, manau kas visiškai nieko nenutuokia tai ras informacijos.
O jau mūsų patyrusios darbininkės tai manau ir pačios galėtų neblogesnę svetainę padaryti, nes forume dar naudingesnės informacijos galima rasti
Atsakyti
Pagal cekius radau daug "glaisto" biggrin.gif tai gal ir tas ir anas vadinasi glaistu, tik rū6ys skirtingos biggrin.gif

Pradėjom grindis clap.gif clap.gif clap.gif
nuotraukyciu

Lubos
user posted image
kambariukas darbinis, ji pirma pradejom, kad ismoktume kitiems kambariams biggrin.gif
Dar toli grazu nepabaigti ir tapetrai, visokie kampukai ir pan
user posted image
user posted image
grindų spalvele, kuria atsidziaugt nmegaliu, nes be manes diedas mielasis isrinko clap.gif
user posted image

O čia svetaine, kuri siuo metu sandelys biggrin.gif
nes norim baigt kambariukus, tada vonia, virtuve, o svetaine paciam gale

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 13 sausio 2007 - 22:13
Lubos ir grindys labai jau thumbup.gif
Atsakyti
Kai tapetus pradejom kllijuot nepatiko, kazkokia š spalva schmoll.gif bet labai nesiparinom, ai "darbinis" kambarys, galim ir nesamoniu padaryt, bet kai isklijavom, ir dar kai grindis pridejom, man pačiai labai jauku thumbup.gif o lubos bus visur baltos, man graziausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 14 sausio 2007 - 12:09
Abonentiene, o kokios čia grindys ir kiek mokėjot už kv/m?
Atsakyti
Sveiki, remontininkai. O kaip jūs padarot, kad lubos lygios būtų? Nuglaistėm, pašviečiau su lempa - o ten kauburėliai-įdubimai. Negi reikia pašviest pora cm - nutrint kauburį, ir vėl , ir vėl. Puolu į neviltį. Ir taip rankos pūslėtos nuo šveitimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2007 01 14, 18:15)
Sveiki, remontininkai. O kaip jūs padarot, kad lubos lygios būtų? Nuglaistėm, pašviečiau su lempa - o ten kauburėliai-įdubimai. Negi reikia pašviest pora cm - nutrint kauburį, ir vėl , ir vėl. Puolu į neviltį. Ir taip rankos pūslėtos nuo šveitimo. g.gif

Taigi nesveist reik, o glaistyt, ir daug kartu, jei nelygu. O po to sveist. tada gruntuot.
pas mus tik vienoj vietoj nesuziureta sad.gif dvi pusles, pagalvojjom, kad atsoko, bet ne, ten nelygumai...
Na,. palyginus tai neblogas rezultatas kol kas.

QUOTE(pupa @ 2007 01 14, 13:38)
Abonentiene, o kokios čia grindys ir kiek mokėjot už kv/m?

laminatas, "pušų" imitacija, bet jei rimtai spalva visai ne pušinė, nes ji šviesi. O šitas man asmeniškai grazus ir del to, kad be lentuciu, kaip būna daznau, graziai atrodo. Jis nekondicinis, t.y. be ipakavimo, todel 19lt uz kvadrata. Broko radom vienoj kruvelej (ten supakuota vienetais po kazkiek), tai tas brokas labai nezymus, mes ji ispjaustem, t.y. ta kruvele isnaudojom sonams.

Papildyta:
Šiandienos darbai biggrin.gif

Pas mus jau kvepia namais wub.gif
Kitaip dirbosi kai TV buvo, šakės taip šilta, jauku biggrin.gif

user posted image

Kol maniškis baiginėjo grindis vienam kambary, aš klijavau miegamajį smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ryt arba vonia pradedam, arba kitam kambary grindis ir tapetuot baigiam ax.gif
Atsakyti
Jus man paaiskinkit apie tapetavima viena dalyka...
jukl klijus tepat ant tapeto, , o klijuojant pati tapeta virsuj truti paliekat daugiau, t.y. uzsilenkia ant lubu, kad po to galetumet nupjaut, bent jau as taip skaiciau patarimus tapetavimo, ir dabar ziuriu abonentienes nuotraukose tapetai uzsilenkia ant lubu... tai kaip jus neiustepat lubu klijais, nu man niekaip nedaeina g.gif doh.gif
kadangi savaitgali nelabai buvo laiko darbuotis tai nieko labai ypatingo mes nenuveikem, dar truputi padaziau, suklijavom grindiniu plyteliu visokius likucius - kampucius, ir vonios dekoratyviosios sienos pagrinda pasidariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 15 sausio 2007 - 07:10
pradejau kurti namu albuma biggrin.gif
kolkas sudejau kokias turejau foto, reikes vakare paieskoti daugiau... zinau kad kazkur yra biggrin.gif
albumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 15 sausio 2007 - 08:01
Abonentiene ka jus ten klojat po laminatu? kas cia per paklotas? g.gif
Atsakyti