Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

įsivaizduok, radau kazkokiam kataloge:

Špaklius, baltas
Špaklius, pilkas
Špaklius, smėlinis

doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 10, 23:23)
Gal tinkas  g.gif  Nežinau, na toks i betoną panašus. O glaistas baltas. o grundas kaip pienas biggrin.gif

tai gal tinkas, ir greiciausiai gipsinis tinkas Rotband ax.gif Taip glaistas baltas, o gruntas kaip pienas biggrin.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 11, 01:29)
įsivaizduok, radau kazkokiam kataloge:

Špaklius, baltas
Špaklius, pilkas
Špaklius, smėlinis

doh.gif

cia jau kazkokia nesamone doh.gif

o man vyriukas vakar sposa iskrete doh.gif nusiunciau nupirkti dazu, nes eilini karta pritruko luboms, tai nupirko sieniniu doh.gif , o tu tai uztenka...o tonuotu tai atgal nepriima... ir ka daryt.... buvo like truputi lubiniu, tai as atlikau bandyma lubinius akrilo pagrindu sumaisiau su sieniniais lateksiniais ir pavariau lubas unsure.gif kol kas niekas nenukrito ir neatsilupo, tai dabar liko dar kartelis nudazyti svetaines lubas, tik, kad bus dazytos sieniniais dazais jau paskutinis sluoksnis, bet pagalvojau tai koks skirtumas ar jie sieniniai ar lubiniai irnesakyk.gif
ir dar vakar kolidoriuje isidejom sviestuvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 11, 07:52)
o man vyriukas vakar sposa iskrete  doh.gif  nusiunciau nupirkti dazu, nes eilini karta pritruko luboms, tai nupirko sieniniu  doh.gif , o tu tai uztenka...o tonuotu tai atgal nepriima... ir ka daryt.... buvo like truputi lubiniu, tai as atlikau bandyma lubinius akrilo pagrindu sumaisiau su sieniniais lateksiniais ir pavariau lubas  unsure.gif kol kas niekas nenukrito ir neatsilupo, tai dabar liko dar kartelis nudazyti svetaines lubas, tik, kad bus dazytos sieniniais dazais jau paskutinis sluoksnis, bet pagalvojau tai koks skirtumas ar jie sieniniai ar lubiniai  irnesakyk.gif
ir dar vakar kolidoriuje isidejom sviestuvus  ax.gif

Nieko neturėtų atsitikt. Tik lubų blizgesys bus didesnis. Lubiniai paprastai būna visiškai matiniai (nr 3), o sienoms (7 arba 20 nr) skirti, kadangi yra atsparesni valymui, turi šiokį tokį blizgesį. Mes virtuvės zonoj lubas dažėm su sieniniais, tai turim vos ne veidrodines lubas bigsmile.gif Bet gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 10:47)
mes sveitem  cool.gif ty vyras blush2.gif  man tik vonios reiks nusveist...

o daba klausimukai...
as WC buvau laikinai apsitvarkius.. ty nusisveiciau nuglaisciau issidaziau.. dabar jau tvarkom normaliai tai ka daryt su tom sienom??  ar jas tik uztenka pasveist kad kibtu plytkos ar visus dazus nugramdyt? g.gif

ir dar.. pas mus kaip ir pas dauguma turbut eina gyvatuko stovas.. na ir jis mum maiso.. ar galima palei grindis det alkune ir per kokius 10 cm patraukt i sona?? g.gif

o jus cia visos naujus butu-namus tvarkot ar senos statybos??? musu senas... blokinis doh.gif  cool.gif

Jei dažai yra aliejiniai ir jų neina nukaišt, labai tvirtai prikibę yra tokia priemonė – BETONKONTAKT. Juo sienas ištepi, kai sustyngsta atrodo kad siena smulkiu žvyru aplipdyta. Jis rūžavos spalvos. O jai dažai gerai lupas tai geriau nukaišt, nes ir tas nepadės. Pas mus taip išklijuota jau 2 m. ir thumbup.gif

O gyvatuką mes apskritai pernešėm ant priešingos sienos ir visiškai naują. Reikėjo tik vandenį užsukti. Visa kita atliko vyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2007 01 11, 09:39)
Nieko neturėtų atsitikt. Tik lubų blizgesys bus didesnis. Lubiniai paprastai būna visiškai matiniai (nr 3), o sienoms (7 arba 20 nr) skirti, kadangi yra atsparesni valymui, turi šiokį tokį blizgesį. Mes virtuvės zonoj lubas dažėm su sieniniais, tai turim vos ne veidrodines lubas  bigsmile.gif Bet gražu  wub.gif

pas mane lubiniai nr2, o sieniniai neturi nr, bet tie vadinami kiausinio luksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 11, 09:35)
pas mane lubiniai nr2, o sieniniai neturi nr, bet tie vadinami kiausinio luksto  ax.gif

Tai tas pats kas kitų firmų nr. 7 vos vos su blizgesiu 4u.gif
Atsakyti
mes tai vonioj pirma sienas isklijavom o db zadam lubas daryti o ant galo sudesim grindis, issluosim ir duosim foto i si foruma- teismui. paskutinis punktas privalomas visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Mes grindis jau i viena dedam biggrin.gif nors dar kai kur kampukus tapetu reik suklijuot.

biggrin.gif dirbam

user posted image
Atsakyti
na žinot.............. pagarba jums notworthy.gif notworthy.gif eina sau jūs čia pavarot... smile.gif pas mane dirba meistriukas ir ką pasako tą nuperku, o kur jis tuos rotbandus ir visa kita kiša nė žalio supratimo neturiu doh.gif dirba vyrukas be priekaištų, ir atrodo pigiai- 10 litų už kvadratą sutarėm. Atrodo pigu, bet kai paskaičiuoji.... man už du kambarius vakar sumokėjau tai išėjo 1050 Lt. Nu ne taip ir mažai atrodo, gal pati galėčiau padaryt, bet.... pamąsčiau kad gal kiekvienas darom ką išmanom.. nu bet jūs čia tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Pupa, (aš čia tikrai nepiktai) bet kaip jus patys remontą darot neįsigilinę į technologijas?Čia tikriausiai akmuo būtų į vyro daržą. mirksiukas.gif
Mano kukliomis žiniomis špaklius (rus.) ir yra glaistas.O gruntas yra kaip klijus, surišantis dulkeles visokias ant paviršiaus, kad kitos medžiagos prie jo geriau priliptų, todel prieš skutant sienas tikrai nereikėjo juo tept, taip tik pasunkinot ir taip nelengvą darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo risa: 13 sausio 2007 - 07:53
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 12, 22:45)
Mes grindis jau i viena dedam biggrin.gif nors dar kai kur kampukus tapetu reik suklijuot.

biggrin.gif dirbam

o cia labai gera minti pametei, davai pasidarom darbu albumus bigsmile.gif - "Remontas - nuo... iki ... " bigsmile.gif

QUOTE(risa @ 2007 01 13, 08:51)
Pupa, (aš čia tikrai nepiktai) bet kaip jus patys remontą darot neįsigilinę į technologijas?Čia tikriausiai akmuo būtų į vyro daržą. mirksiukas.gif
Mano kukliomis žiniomis špaklius (rus.) ir yra glaistas.O gruntas yra kaip klijus, surišantis dulkeles visokias ant paviršiaus, kad kitos medžiagos prie jo geriau priliptų, todel prieš skutant sienas tikrai nereikėjo juo tept, taip tik pasunkinot ir taip nelengvą darbą.

cia labai teisingas pastebjimas, vat tos technologijos as irgi nesupratau doh.gif kam jie taip dare
Atsakyti
Nu ne esme kas kaip vadinasi (neissiaiskinsim, nes parduotuvej paprasius špakliaus tai ir dave ne glaista, o ta, kurio pavadinimo nezinom doh.gif , tas pats buvo ir su statybininkais, pamenu kaip pasake, o kiek spakliaus ismesit, sukietejo, o ant ipakavimo lietuviskai neparasyta, tik vokiskai, jis tas daiktas, kuris greit kieteja),o gruntas tikrai naudojamas pabaigoj pries dazant, pries tapetuojant.
Atsakyti