Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 09, 23:50)
nu paaškinkit man tundrai kokio bieso jus tuos tapetus ant lubu klijuojat?  g.gif  na gal ir grazu.. bet as savo lubas taip retai bepastebiu kad doh.gif

o as baigiu nusisaut besirinkdama plyteles wacko.gif siaubas kazkoks...

mes tai klijavom dazomus, kad nesutrukinetu lubos, o dabar dazom ax.gif virtuves ir kolidoriaus vakar paskutini karta nudaziau thumbup.gif
liko svetaines lubos, dar greiciausiai du kartai. doh.gif dar reiks dazu papildomai pirkti doh.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 10, 00:32)
O tai ką daryt? biggrin.gif det pakabinamas? mažina erdvę, man asmeniškai dar daugiau darbo  doh.gif
Dažyt? nu nežinau, labai ilgai ir nuobodžiai ir kruoščiai reikėtų paruošt lubas (dabar tik triskart špakliuota, karta glaistyta ir pora kart gruntuota, ir nieks nepersišviečia), ir dažyt ne klijuot, mes nedažytojai gi, nemokam biggrin.gif O lubos man svarbu kaip atrodo, čia kaip spuogas ant užpakalio, kol nežinai, kad jis yra ir nesuki galvos, bet kai sužinai, oi kaip rūpi jis  doh.gif  Gi pastoviai grauši save, jei nelygiai ar kaip kitaip baisiai pridarysi

nesupratau ka reiskia g.gif spakliavimas yra tas pats glaistymas glaistu, tik spaklius rusiskas zodis... ax.gif gal pas jus su kokiu rotbandu tinkuota tris kart g.gif
Atsakyti
Ir todel kad grazu dar klijavom.Pavyzdziui viena kambari baltais,dazomais,o kita tokiais idomiais isklujavome.Visi ateje bando paliesti ir sako:o,kaip idomiai,atrodo,kad lubos medziagines.Ir tikrai yra lengviau uzklijavus nudazyti,negu sveisti.Jau mes tai noro neturejom 70kv buta nusveisti.Kas nezino,tai nemanykite,kad tai labai lengvas darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 10, 07:21)
mes tai klijavom dazomus, kad nesutrukinetu lubos, o dabar dazom  ax.gif  virtuves ir kolidoriaus vakar paskutini karta nudaziau thumbup.gif
liko svetaines lubos, dar greiciausiai du kartai.  doh.gif  dar reiks dazu papildomai pirkti  doh.gif 
nesupratau ka reiskia  g.gif  spakliavimas yra tas pats glaistymas glaistu, tik spaklius rusiskas zodis...  ax.gif gal pas jus su kokiu rotbandu tinkuota tris kart  g.gif

Nu kad ne, spaklius yra ne glaistas g.gif
Spaklius pvz ka islygint, skyles visokes, nelygumus. o glaistas padengiamas baltu, veik permatomu sluoksniu, kuris uzdengia mazas skylutes, akytus pavirsius. Tuo tarpu gruntas, kad liptu klijai smile.gif

Mes irgi dar del skilinejimu galimu nedazem
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 10:39)
.Jau mes tai noro neturejom 70kv buta nusveisti.Kas nezino,tai nemanykite,kad tai labai lengvas darbelis.

mes sveitem cool.gif ty vyras blush2.gif man tik vonios reiks nusveist...

o daba klausimukai...
as WC buvau laikinai apsitvarkius.. ty nusisveiciau nuglaisciau issidaziau.. dabar jau tvarkom normaliai tai ka daryt su tom sienom?? ar jas tik uztenka pasveist kad kibtu plytkos ar visus dazus nugramdyt? g.gif

ir dar.. pas mus kaip ir pas dauguma turbut eina gyvatuko stovas.. na ir jis mum maiso.. ar galima palei grindis det alkune ir per kokius 10 cm patraukt i sona?? g.gif

o jus cia visos naujus butu-namus tvarkot ar senos statybos??? musu senas... blokinis doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 10 sausio 2007 - 10:48
Naują mes. betonai yra ir viskas biggrin.gif nu dabar jau nebe
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 10, 10:39)
Nu kad ne, spaklius yra ne glaistas  g.gif
Spaklius pvz ka islygint, skyles visokes, nelygumus. o glaistas padengiamas baltu, veik permatomu sluoksniu, kuris uzdengia mazas skylutes, akytus pavirsius. Tuo tarpu gruntas, kad liptu klijai smile.gif

Gruntas ne tik, kad liptų tapetai. Mes sienas gruntavom, tada skutėm senus dažus, glaistėm ir galiausiai vėl gruntavom.

O kokį špaklių ir kokį glaistą naudojot?

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 10:47)

ir dar.. pas mus kaip ir pas dauguma turbut eina gyvatuko stovas.. na ir jis mum maiso.. ar galima palei grindis det alkune ir per kokius 10 cm patraukt i sona?? g.gif

o jus cia visos naujus butu-namus tvarkot ar senos statybos??? musu senas... blokinis doh.gif  cool.gif

Mes seną butą remontuojam (13 metų) ax.gif Gyvatukas irgi netoj vietoj kur reikia. Galiausiai nusprendėm jo atsisakyti. Tai galima padaryti, bet reikia su Vilniaus energijos palaiminimu (nes gyvenam Vilniuj).
Atsakyti
pasakykit man kaip reikia daryti is pradziu lubas dazyti vonioje,paskui pliteles ant sienu klijuoti ar atvirksciai?man ir tas ir tas variantas atrodo blogi doh.gif kaip jus darot?kaip teisinga?
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2007 01 10, 12:38)
pasakykit man kaip reikia daryti is pradziu lubas dazyti vonioje,paskui pliteles ant sienu klijuoti ar atvirksciai?man ir tas ir tas variantas atrodo blogi doh.gif kaip jus darot?kaip teisinga?

Kazin ar yra kazkas teisingiau.Kiekvienas daro svaip.Mes pirmiau nudazem,tuomet suleidom lepmas i lubas.Galiausiai plyteles klyjavom.Jei ir issitepe lubos,tai jas labai lengvai nuvalem.Atrodo viskas puikiai.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 10, 11:34)
Galiausiai nusprendėm jo atsisakyti. Tai galima padaryti, bet reikia su Vilniaus energijos palaiminimu (nes gyvenam Vilniuj).

pas mus paskutinis aukstas ir as mielai atsisakyciau gyvatuko.. net girdejau kad kryziaus kelius reik praeit g.gif mes kaune g.gif
QUOTE(Cinderella @ 2007 01 10, 11:38)

lubos sienos ir galiausia grindys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 10, 11:39)
Nu kad ne, spaklius yra ne glaistas  g.gif

spaklius visai tokio zodzio lietuviu kalboj nera, spaklius yra glaistas, tu man pasakyk, kaip vadinasi tas spaklius?

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 11:47)
mes sveitem  cool.gif ty vyras blush2.gif  man tik vonios reiks nusveist...

o daba klausimukai...
as WC buvau laikinai apsitvarkius.. ty nusisveiciau nuglaisciau issidaziau.. dabar jau tvarkom normaliai tai ka daryt su tom sienom??  ar jas tik uztenka pasveist kad kibtu plytkos ar visus dazus nugramdyt? g.gif

o jus cia visos naujus butu-namus tvarkot ar senos statybos??? musu senas... blokinis doh.gif  cool.gif

kad plyteles liptu reikia pavirsiaus ne dazyto, o grubaus, patarciau ta plota kur klijuosit plyteles smarkiai suraizyti - subraizyti iki tinko, nes klijai ant dazu gali nesilaikyti.
o stova gyvatuko gali bet kuris santechnikas perkelti dedant alkunes, tik reikes vandeni atjungti.
pas mus senas namas 1962 metu. murinis.
Papildyta:
QUOTE(Cinderella @ 2007 01 10, 12:38)

mes nusiglaistem sienas ir lubas kur bus dazoma, dabar susiklijavom grindu plyteles ir pradejom klijuoti sienas, kadangi daug dulkiu klijuojant, pjaustant plyteles, tai dazymas lieka paskutineje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 10 sausio 2007 - 12:04
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 11:43)
pas mus paskutinis aukstas ir as mielai atsisakyciau gyvatuko.. net girdejau kad kryziaus kelius reik praeit g.gif  mes kaune  g.gif

lubos sienos ir galiausia grindys rolleyes.gif

Kalbėjau su moteriške iš energijos. Klausia, jei nenorėtų to padaryti. tada liepė rašyti prašymus aukščiau, kadangi už gyvatuką vistiek reiktų mokėti 10 lt. Tai vis mažiau, nei 30-40 lt kas mėnesį. Mes dar nebandėm, nes vonią pasilikom paskutinėj vietoj. Ten pačios didžiausios investicijos bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 10, 12:06)
spaklius visai tokio zodzio lietuviu kalboj nera, spaklius yra glaistas, tu man pasakyk, kaip vadinasi tas spaklius?

Gal tinkas g.gif Nežinau, na toks i betoną panašus. O glaistas baltas. o grundas kaip pienas biggrin.gif
Atsakyti