QUOTE(akvilyte @ 2007 01 09, 23:50)
nu paaškinkit man tundrai kokio bieso jus tuos tapetus ant lubu klijuojat? na gal ir grazu.. bet as savo lubas taip retai bepastebiu kad
o as baigiu nusisaut besirinkdama plyteles siaubas kazkoks...
o as baigiu nusisaut besirinkdama plyteles siaubas kazkoks...
mes tai klijavom dazomus, kad nesutrukinetu lubos, o dabar dazom virtuves ir kolidoriaus vakar paskutini karta nudaziau
liko svetaines lubos, dar greiciausiai du kartai. dar reiks dazu papildomai pirkti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 10, 00:32)
O tai ką daryt? det pakabinamas? mažina erdvę, man asmeniškai dar daugiau darbo
Dažyt? nu nežinau, labai ilgai ir nuobodžiai ir kruoščiai reikėtų paruošt lubas (dabar tik triskart špakliuota, karta glaistyta ir pora kart gruntuota, ir nieks nepersišviečia), ir dažyt ne klijuot, mes nedažytojai gi, nemokam O lubos man svarbu kaip atrodo, čia kaip spuogas ant užpakalio, kol nežinai, kad jis yra ir nesuki galvos, bet kai sužinai, oi kaip rūpi jis Gi pastoviai grauši save, jei nelygiai ar kaip kitaip baisiai pridarysi
Dažyt? nu nežinau, labai ilgai ir nuobodžiai ir kruoščiai reikėtų paruošt lubas (dabar tik triskart špakliuota, karta glaistyta ir pora kart gruntuota, ir nieks nepersišviečia), ir dažyt ne klijuot, mes nedažytojai gi, nemokam O lubos man svarbu kaip atrodo, čia kaip spuogas ant užpakalio, kol nežinai, kad jis yra ir nesuki galvos, bet kai sužinai, oi kaip rūpi jis Gi pastoviai grauši save, jei nelygiai ar kaip kitaip baisiai pridarysi
nesupratau ka reiskia spakliavimas yra tas pats glaistymas glaistu, tik spaklius rusiskas zodis... gal pas jus su kokiu rotbandu tinkuota tris kart