Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Renataly @ 2007 01 08, 17:07)
Taip taip. Ir tada vel dulkes, vel siuksles. Vel vyro vakarais nematysiu, nes as tai jam padeti negaliu, nes  nestuke.gif . Na, moraliskai atsisedusi uz duru palaikysiu savo plepalais. O tai kalkes gramdyti, ar ne? O kaip jas lengviau pasalinti? Neimanoma ant ju ka nors daryti?

Aš tai su gėlių purkštuvu nupurkšdavau ir su mentele nugramdydavau. Tada plaudavau su ūkiško muilo tirpalu. Dabar yra statybinio pieno. Kalkes būtina gerai pašalinti.
Atsakyti
eina sau, siandien visa diena su tapetais dirbom, issirinkom, uch superinius, abiems patiko, bet va, tik tris juostas metrines ant lubu isklijavom sad.gif pora ismetem, nugaros patemptos, kaklus skauda, abu prasmirde, bet visvien baisiai laimingi grizom dabar namo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 09, 00:32)
eina sau, siandien visa diena su tapetais dirbom, issirinkom, uch superinius, abiems patiko, bet va, tik tris juostas metrines ant lubu isklijavom sad.gif pora ismetem, nugaros patemptos, kaklus skauda, abu prasmirde, bet visvien baisiai laimingi grizom dabar namo tongue.gif

uzuojauta console.gif labai sunku lubas klijuoti doh.gif mes tai trise klijavom, dviese neisivaizduoju kaip reiketu, tiesa trumpesnes juostas tai dviese suklijavom, bet tikrai sunku, nepalyginsi su sienom, tos tai vienas juokas irnesakyk.gif

mes vakar buto labaui nieko nepasidarem, atsirado dar visokiu darbeliu ir be buto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 01 08, 22:48)
Aš tai su gėlių purkštuvu nupurkšdavau ir su mentele nugramdydavau. Tada plaudavau su ūkiško muilo tirpalu. Dabar yra statybinio pieno. Kalkes būtina gerai pašalinti.

na gerai , kadnors be dulkiu apsieisim tik su siukslem biggrin.gif Bet nejaugi taip sunku tuos tapetus klijuoti ant lubu? Mano vyras ant sienos vienas pats klijuoja, jam taip geriau. O ant lubu dar nera klijaves. Reikes turbut pagalbos prasytis.
Papildyta:
Ir dar, topltelejo mintis: O senieji buto gyventojai juk lubas yra su tapetais isklijave, tai gal jau ten bus irnugramdytos kalkes g.gif
Atsakyti
prisijungsiu prie jusu 4u.gif nors remonto darbai trunka jau senokai, gal tiksliau irengimo darbai. kai viska pradejom buvo tik tuscia patalpa,be kambario sienu, dabar spakliavimo stadija, labai tikiuosi kad siandien pabaigsiu spalkliuot,liko labai nedaug, viska apsunkino tai kad irenginejam palepe doh.gif , daug sunkiau visas sienas padaryt buvo ax.gif laukiu nesulaukiu kada galesim svesti ikurtuves.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 09, 07:09)
uzuojauta  console.gif  labai sunku lubas klijuoti  doh.gif  mes tai trise klijavom, dviese neisivaizduoju kaip reiketu, tiesa trumpesnes juostas tai dviese suklijavom, bet tikrai sunku, nepalyginsi su sienom, tos tai vienas juokas  irnesakyk.gif

mes vakar buto labaui nieko nepasidarem, atsirado dar visokiu darbeliu ir be buto  verysad.gif

Siandien tikrai turetume pabaigt unsure.gif Nes norisi ir ant sienu klijuot pradet (apie plana maximum ne nekalbu biggrin.gif )

uch vaziuojam dirbt drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip jums visom faina...o pas mus kol kas niekaip darbai tesiasi verysad.gif tos sventes visa si veziu ismuse...is pradziu kaledu savaite ir beveik nieko nedarem,paskui po naujuju vyras susirgo bronchitu verysad.gif tai ir sedim 2 savaite namuose,o butas stovi.... verysad.gif tikiuosi greit sugrisim...
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 08, 17:39)
ant kalkiu kiek zinau nelimpa niekas, jas reikia nuvalyti.
Kiek zinau tai geriausia supurksti vandeniu - suslapinti ir tada sveisti, dulkiu nebus bent jau.

Kai prisimenu šį etapą, bloga darosi doh.gif Visur balta, viskas limpa. O dar laukia du kambariai ir virtuvė. Tik mes ne vandeniu šlapinom, o gruntavom.

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 08, 23:32)

Tikriausiai raštas sudėtingas, kad tiek išsimetė. Mes atsisakėm minties klijuoti lubas tapetais. Kolkas nieko nėra gražiau už baltas lubas. Pas mus jos super lygios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 09, 17:16)
Kai prisimenu šį etapą, bloga darosi  doh.gif Visur balta, viskas limpa. O dar laukia du kambariai ir virtuvė. Tik mes ne vandeniu šlapinom, o gruntavom. 
Tikriausiai raštas sudėtingas, kad tiek išsimetė. Mes atsisakėm minties klijuoti lubas tapetais. Kolkas nieko nėra gražiau už baltas lubas. Pas mus jos super lygios  thumbup.gif

ne ne, kur minejau, kad grazius nusipirkom, tai miegamojo sienom, ten tai rastuotos ir labai reiks taikyt, bet plotis juokingas, o va ant lubų visos baltos, bet 1,08 pločio. Atitaikyk pagal siūles, tiesiai padaryk, rankas skauda, o jei aukščiau, nesimato. Nu žodžiu.

Šiandien neišmetėm nė vieno, bet va nieko daugiau ir nepadarėm, tik pabaigėm abiejų kambarių lubas thumbup.gif
Bet va, kas laukia,- svetainė, man bloga daros. Kol kas jos neliesim, yra svarbesniu darbu, kaip vonia pvz, sienos kambariukų.

Atsakyti
Mes dviejuose kambariuose tapetavom lubas.Tikrai nelengvas darbelis.Man rankas labai greitai paskausta nuo tokio laikymo.Bet paskui,kaip grazu paziureti i atlikta darba thumbup.gif
Atsakyti
nu paaškinkit man tundrai kokio bieso jus tuos tapetus ant lubu klijuojat? g.gif na gal ir grazu.. bet as savo lubas taip retai bepastebiu kad doh.gif

o as baigiu nusisaut besirinkdama plyteles wacko.gif siaubas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 09, 22:50)
nu paaškinkit man tundrai kokio bieso jus tuos tapetus ant lubu klijuojat?  g.gif  na gal ir grazu.. bet as savo lubas taip retai bepastebiu kad doh.gif

o as baigiu nusisaut besirinkdama plyteles wacko.gif siaubas kazkoks...

O tai ką daryt? biggrin.gif det pakabinamas? mažina erdvę, man asmeniškai dar daugiau darbo doh.gif
Dažyt? nu nežinau, labai ilgai ir nuobodžiai ir kruoščiai reikėtų paruošt lubas (dabar tik triskart špakliuota, karta glaistyta ir pora kart gruntuota, ir nieks nepersišviečia), ir dažyt ne klijuot, mes nedažytojai gi, nemokam biggrin.gif O lubos man svarbu kaip atrodo, čia kaip spuogas ant užpakalio, kol nežinai, kad jis yra ir nesuki galvos, bet kai sužinai, oi kaip rūpi jis doh.gif Gi pastoviai grauši save, jei nelygiai ar kaip kitaip baisiai pridarysi
Atsakyti