Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

O mes jau siandien dazom lubas. Ar svarbu nuo kurios puses pradeda dazyti( nuo lango, isilgai kambario, skersai)? Ir kiek reikia pralaukti nuo vieno dazymo, kad butu galima tepti kita sluoksni?
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 05, 14:57)
uzuojauta ir jums ir jusu kaimynams tongue.gif

hihihi.gif aš tai dingsiu iš namų.. vaiką nuvesiu pas auklę, o vyras tegu pi***i lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renataly @ 2007 01 05, 14:59)
Ar svarbu nuo kurios puses pradeda dazyti( nuo lango, isilgai kambario, skersai)? Ir kiek reikia pralaukti nuo vieno dazymo, kad butu galima tepti kita sluoksni?

kažkur skaičiau kad svarbu g.gif nors mes dažėm bet kaip lotuliukas.gif blush2.gif
o vienas sluoksnis nudžiūva, dažai kitą mirksiukas.gif nors pvz su viva coloro dažais tai užteko vieno karto thumbup.gif nerealiai gerai dažė.. o kur pagailėjom pinigų tai terliojimės po 3 sluoksnius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 01 05, 15:59)
O mes jau siandien dazom lubas. Ar svarbu nuo kurios puses pradeda dazyti( nuo lango, isilgai kambario, skersai)? Ir kiek reikia pralaukti nuo vieno dazymo, kad butu galima tepti kita sluoksni?

del dazymo krypties, tai nezinau, bet man atrodo, kad nera labai svarbu.
paparastai, po pirmo dazymo yra dedamos grindys ir tik po to, jas kruopsciai uzdendus, dazoma antra karta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 05, 16:02)
hihihi.gif aš tai dingsiu iš namų.. vaiką nuvesiu pas auklę, o vyras tegu pi***i  lotuliukas.gif

na, pas mus tai daugiau, nei tik pertvara reikejo isgriauti: kapitaline siena griovem, saramas statem, tai maniskis atostogu savaite buvo pasiemes ir vienas dirbo. delnai taip titrankyti buvo, kad sauksta vos palaike, grizes vakare nei valgyt, nei kalbet nenoredavo verysad.gif. o as va galiu pasigirti, kad vakar laminata pabaigem klot virtuvej ir prieskambary thumbup.gif. siandien mano darbas visa graziai su popierium apklijuoti, o brangusis su tevu vonios grindu plyteles des tongue.gif. kita savaite ateis plytelscikai vonios sienu klijuot. jau galiu pasakyti, kad matau sviesa tunelio gale tongue.gif. nuo griodzio 31d. pas uosvius gyvenam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 05 sausio 2007 - 15:32
o man idomu butu pamatyti renax nuotrauka kambario, to kur akvariuma zadejo statyti.. galvoju gal neblogai visai butu ir man ismesti tuos langus ir sutvarkyti balkona g.gif

mes darom viska nuo nulio galima sakyti, nu buvo cia remontas padarytas, ale pries kokius trisdesimt metu doh.gif o geriau jau butu isviso viskas plika, bent tiek krusliavos nebutu, o tai tais laikais visokiu sudu apvarytos sienos lubos grindys ir pan, tai sveisk nesveites, kambarius dar seip taip nugramdem, ale vo kolidoriui neaisku kas per dazai, tai nieks nejama.. doh.gif

Atsakyti
Oi siandien visa diena karsta.gif Jau psio, dviejuose kambariuose klijuojam tapetus ant sienu ir ant lubų, paruošėm viską kaip sau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 05, 15:30)
na, pas mus tai daugiau, nei tik pertvara reikejo isgriauti: kapitaline siena griovem, saramas statem,

žinau ir aš šitą džiaugsmą doh.gif cool.gif mes virtuvę su svetaine jungėm.... siaaaaaaaaaaubas... daugiau nenorėčiau lotuliukas.gif schmoll.gif

o čia vakarykštis mūsų darbas:
user posted image

ale kai išsigriovė tai viskas ir stojo į savo vietas.. kaip ką ir kur dėsim..

ir net išsinešėm visą gruzą.. ir daba viskas švaru ir gražu lotuliukas.gif

klausykit.. kur reik dėt vonią?? žinau kad galima kažkur išsikviest kad išvežtų.. bet kur?? gal kas žinot tl kaune??? 4u.gif

o daba viskas sustoja savaitei.. nes santechnikas tik kt savaitgalį bus.. nu bet iki to dar reik sienas apsivalyt.. lubas... vonią išnesšt.. lubas nušveist... bet šiandien nieko nedarysim.. poilsiausim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 07, 10:55)
žinau ir aš šitą džiaugsmą doh.gif  cool.gif  mes virtuvę su svetaine jungėm.... siaaaaaaaaaaubas... daugiau nenorėčiau lotuliukas.gif  schmoll.gif

o čia vakarykštis mūsų darbas:
user posted image

ale kai išsigriovė tai viskas ir stojo į savo vietas.. kaip ką ir kur dėsim..

ir net išsinešėm visą gruzą.. ir daba viskas švaru ir gražu lotuliukas.gif

klausykit.. kur reik dėt vonią?? žinau kad galima kažkur išsikviest kad išvežtų.. bet kur?? gal kas žinot tl kaune??? 4u.gif

o daba viskas sustoja savaitei.. nes santechnikas tik kt savaitgalį bus.. nu bet iki to dar reik sienas apsivalyt.. lubas... vonią išnesšt.. lubas nušveist... bet šiandien nieko nedarysim.. poilsiausim tongue.gif

va ir as noriu jungti tulika su vonia, nes vietos mazai, ale labai jau daug knisliavos.. projektuka daret? sako mazai kas daro, ale paskui ar pardavinejant nebus problemu? g.gif

mes tai db liudnai ir nuobodziai grindis zulinam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2007 01 07, 10:03)
va ir as noriu jungti tulika su vonia, nes vietos mazai, ale labai jau daug knisliavos.. projektuka daret? sako mazai kas daro, ale paskui ar pardavinejant nebus problemu?  g.gif

mes tai db liudnai ir nuobodziai grindis zulinam  unsure.gif

Voniai nereikia smile.gif mes architekto klausem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 01 07, 12:13)
Voniai nereikia smile.gif mes architekto klausem smile.gif

o jeigu ja dar plesti? va man nelabai apsimoka vien tik siena isgriauti, bo tada visvien skalbenkes ikisti neis..

renax, parodyk ta savo (nu kur langas buvo) man lb idomu.. vakar diedui uzrodziau, sakiau kad ir as taip noriu blush2.gif ale sake pima sugalvok ka tu noeri ten daryti, bo as tik uzsimanau o i prieki tai negalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes ryt, po ilgos pertraukos, vėl pradėsim remontą doh.gif . Kartu su jumis po truputį judėsim į priekį. Tik niekaip neapsisprendžiam dėl koridoriaus: vieną dieną vienaip, kitą dieną kitaip. Tas, kas tikrai būtų faina, kainuoja labai daug, o pigesnis variantas netoks gražus. Tai ir svarstom, svarstom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 07, 20:56)
Tas, kas tikrai būtų faina, kainuoja labai daug, o pigesnis variantas netoks gražus. Tai ir svarstom, svarstom.  doh.gif

na aš sakyčiau taip.... kadandi kai mes tvarkėmės pirmąjį bloką (virtuvė, koridorius ir svetainė) tai pinigų buvo minimum o reikėjo padaryt daug... tai žiūrėjau kad įsitektume į finansus..

dabar darom vonią su wc tai tikrai darysiu tai kas man gražu, nors ir brangu.. bet dėl to kad vonią sunkiau ir brangiau paskui keist nei tarkim kambarių sienas...

jei galimybės leidžia (nors ir susipaudus) .. siūlau daryt tai kas grazu, nes aš pvz jau noriu viską pas save keist.. nes man namo namuos nejauku verysad.gif patinka tik virtuvė... o daugiau tai doh.gif cool.gif

dabar dar tikiuos kad vonioj bus gražu.. tai ir gyvensiu tarp vinuios ir virtuvės lotuliukas.gif

sėkmės darbuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 01 05, 15:59)

siaip kiek teko skaityti patariama nuo lango sienos pradeti, bet as kai dazau dazniausiai vaklare ir susijungiu visas lempas tai jauciu jokio skirtumo nera g.gif
as beja virtuveje ir kolidoriuje lubas nudaziau jau 3 kartus neskaitant gruntinio sluoksnio ir dar karta reikes doh.gif mad.gif
nekenciu tu stiklo tapetu, grozio nepriduoda, dazu sanaudos trigubos, tik nuo skilinejimo padejo verysad.gif
Atsakyti