Na, as cia noreciau konkretaus klausimelio paklausti, jei kas zinote Ko reikia, kad virtuveje pajungtum galutinai krana ir indaplove? Gal kas zinote, kaip ten viskas veikia? Nes kiek suprantu, nuo vandens padavimo turi sakotis i indaplove, o sifonas kriaukles bus jau iskart skirtas skalbimo masinai, tai ten kiek suprantu indaploves nubegima reikes daryti Gal kas patys jungetes ir galite patarti
QUOTE(renax @ 2005 07 07, 15:06)
Bet mes naudosim dazomus tapetus nes sienas idealiai neislyginsi ( tiksliau darbo labai daug ir vaizdelis idealus nelabai bus )
Renax, iš kur perkat dažomus tapetus? Kokios jų maždaug kainos? Ir kokius dažus jiems naudosit?
Turtle, kai mes pajinginėjom kriauklė ir indaplovę - nuėjom į senukus ir paklausėm ko reikia. Pasakė, surinko visas detales, parodė ką prie ko jungti Paijungėm
Dabar net nepamenu, kokius ten vamzdukus ir alkūnes pirkom Bet nežinodami ir nuėjom - nei vienos nereikalingos dalies neįkišo
Dabar net nepamenu, kokius ten vamzdukus ir alkūnes pirkom Bet nežinodami ir nuėjom - nei vienos nereikalingos dalies neįkišo
Ajajai...... pas mus tai nesibaigiantys remontai, jau trečius metus trunkantys Gyvenam tam bute tik laikinai, tai ir krapštomės po truputuką, liko tik vonia ir keli menki darbeliai: sieninės spintos duris pakeisti, grindjuostes pritaisyti ir dar balkoną kaip nors normaliai sutvarkyti Kadangi tas butas mums nepriklauso, o gyventi jame reikia, tai daromės tokį kosmetinį remontuką: nebrangiai, bet kad švaru būtų
Gal kas turite idėjų kaip galima būtų sutvarkyti vonios kambario sienas? Plytelės netinka, nes labai sienos nelygios, jas reikėtų pertinkuoti, be to tai brangiai kainuoja
Gal kas turite idėjų kaip galima būtų sutvarkyti vonios kambario sienas? Plytelės netinka, nes labai sienos nelygios, jas reikėtų pertinkuoti, be to tai brangiai kainuoja
QUOTE(ilja @ 2005 07 12, 11:03)
na kad nekainuoja daug tas pertinkavimas. Mes pirkome maišą Rodbanto (ar kaip jis ten vadinasi) ir jo visai papako. Beje, plyteles klijavom tik aplink pačią vonią, tikur iškalėm plastikinėm dailylentėm. Remontas neatisėjo labai brangiai
QUOTE(ilja @ 2005 07 12, 11:03)
Nugruntuokit vandeniui ir pelėsiams atspariu giluminiu gruntu ir nudažykit vandeniui atspariais dažais. Mes dažėm akriliniais. Labai tinkamas variantas, jei laikinai. Mes galvojom laikinai, kol plyteles susidėsim, bet jau antri metai kaip tas "laikinai" liko Mano vonia skaisčiai geltona, o kad būtų dar linksmesnė, saulutėj nupirkau pora dėželių medinių raudonų boružių ir priklijavau jas prie sienos...
QUOTE(vobla @ 2005 07 12, 12:09)
Nugruntuokit vandeniui ir pelėsiams atspariu giluminiu gruntu ir nudažykit vandeniui atspariais dažais. Mes dažėm akriliniais. Labai tinkamas variantas, jei laikinai. Mes galvojom laikinai, kol plyteles susidėsim, bet jau antri metai kaip tas "laikinai" liko Mano vonia skaisčiai geltona, o kad būtų dar linksmesnė, saulutėj nupirkau pora dėželių medinių raudonų boružių ir priklijavau jas prie sienos...
Kiek maždaug tas gruntas kainuoja? Reikės vyrą turbūt greitai griebti ir vėl į remontus pulti. Žinot, aš tik idėjų generatorius, beveik visus darbus vyras dirba. Aš suprojektuoju baldus ir užsakau plokštes, o toliau jau jo bėdos
Beje, tavo vonia turėtų labai žaismingai ir varariškai atrodyti
QUOTE(raganele @ 2005 07 12, 10:58)
Turtle, kai mes pajinginėjom kriauklė ir indaplovę - nuėjom į senukus ir paklausėm ko reikia. Pasakė, surinko visas detales, parodė ką prie ko jungti Paijungėm
Dekui tau labai, na, nuraminai, kad patiems galima pasijungti Eisiu kaip maniskis sako "i senukus "blondine" vaidinti", sake, kad man gerai sekasi, viska man visi paaiskina
O del vonios sienu - tai nudazyta irgi labai grazu. Mes pries tai nuomojomes buta, tai visuje virs plyteliu buvo tapetai, kurie atsilupinejo, tai seimininku paprasiau, kad nudazytu zydra spalva, na, spalva zaismingumo dave tai , ale tik plyteles "ala tarybines" ne baltos, o geltonos atrode pries zydra Na, bet dabar jau savo buta isirenginejam
QUOTE(ilja @ 2005 07 12, 11:13)
Kiek maždaug tas gruntas kainuoja? Reikės vyrą turbūt greitai griebti ir vėl į remontus pulti. Žinot, aš tik idėjų generatorius, beveik visus darbus vyras dirba. Aš suprojektuoju baldus ir užsakau plokštes, o toliau jau jo bėdos
Nedaug, tikrai nedaug...jis toks skystas, kaip klijai. Čia tam, kad dažiai prie sienos geriau kibtų ir lygiau pasikirstytų. Bėja neparašei, kas dabar ant tų sienų- gal prieš tai teks senus dažus nuskusti, o jei kokias padužusias plyteles nukrapštyt- vis tiek glaistyt tada reikės... O glaistymas yra didelis šū***. Labai daug vargo
QUOTE(vobla @ 2005 07 12, 13:09)
Nedaug, tikrai nedaug...jis toks skystas, kaip klijai. Čia tam, kad dažiai prie sienos geriau kibtų ir lygiau pasikirstytų. Bėja neparašei, kas dabar ant tų sienų- gal prieš tai teks senus dažus nuskusti, o jei kokias padužusias plyteles nukrapštyt- vis tiek glaistyt tada reikės... O glaistymas yra didelis šū***. Labai daug vargo
Aha, tikrai neparašiau Dabar pas mus iš senų senovės (gal kokie 30 metų ) aliejiniais dažais viskas išmozota. net bijau pagalvoti apie tų sienų skutimą
[quote=aifa,2005 07 07, 13:41]
Pirmiausia dabar man aktualu glaistymas. Koks glaistas būtų ant tinko. Mums kaip suprantu reiks keleto sluoksnių mažiausiai. Tai ar skirtingiems sluoksniams imti skirtingą, ar tiks tas pats. Kaip su tuo lietuvišku glaistu. Keletoje vietų skaičiau, kad neverta dėti lietuviško. Kitus rašė, kad laiko jis gerai. O kaip jūs darėt - kur i rkokį glastą pirkot. Man aktualu, jei tinkui, jei gipskartoniui kol kas ne taip aktualu .
Glaisciau pats kol kas tik katiline,visur kitur glaistė apdailininkai jie ir medžiagas siūlė, glaista naudojo Šitroką (rašosi chitrock,jei neklystų)amerikiečių,jis šiaip brangesnis,bet jo išega mažesnė ir šveist mažiau reikėjo,galutiniam variante kainavo tik kokių 20proc daugiau,bet kiek kalbėjau su specais ne vienas jo nekritikavo,sienos irgi gerai atrodo net ir nedažytos tik padengtos Robidix gruntu(su pigmentu)jis irgi šiek tiek brangesnis bet tolygiau pasidengia ir po to dažų išeiga yra mažesnė,nors šias medžiagas gal sakau naudok salionui ar pan,sandėliukui tiks ir paprastesnės,nes paskui teks svečius sandėliuke priiminėti
Pirmiausia dabar man aktualu glaistymas. Koks glaistas būtų ant tinko. Mums kaip suprantu reiks keleto sluoksnių mažiausiai. Tai ar skirtingiems sluoksniams imti skirtingą, ar tiks tas pats. Kaip su tuo lietuvišku glaistu. Keletoje vietų skaičiau, kad neverta dėti lietuviško. Kitus rašė, kad laiko jis gerai. O kaip jūs darėt - kur i rkokį glastą pirkot. Man aktualu, jei tinkui, jei gipskartoniui kol kas ne taip aktualu .
Glaisciau pats kol kas tik katiline,visur kitur glaistė apdailininkai jie ir medžiagas siūlė, glaista naudojo Šitroką (rašosi chitrock,jei neklystų)amerikiečių,jis šiaip brangesnis,bet jo išega mažesnė ir šveist mažiau reikėjo,galutiniam variante kainavo tik kokių 20proc daugiau,bet kiek kalbėjau su specais ne vienas jo nekritikavo,sienos irgi gerai atrodo net ir nedažytos tik padengtos Robidix gruntu(su pigmentu)jis irgi šiek tiek brangesnis bet tolygiau pasidengia ir po to dažų išeiga yra mažesnė,nors šias medžiagas gal sakau naudok salionui ar pan,sandėliukui tiks ir paprastesnės,nes paskui teks svečius sandėliuke priiminėti
QUOTE(avia @ 2005 07 12, 15:46)
Kadangi darant patiems nemažai susitaupo ant darbo, tai galima paišlaidauti ant medžiagų. Svarbu, kad dirbti būtų malonu
Jei nesirinksiu lietuviško IGIS, tai tada bandysiu pasiūlytus. Ačiū.