QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 22, 20:02)
o ar įvertinai, kiek būtum uždirbus per tą laiką? man atroso, kiekvienas turi dirbti savo darbą
Nžn ar taip reiktų skaičiuoti
Nes darant remontą savo rankomis ne tiek "negaunamos kitos pajamos", kiek žinai kokia yra darbų kokybė.
Tarkim mes savo kotedžą įsiengėm patys. Šiek tiek santechnikas padėjo, nes vyras dar ne viską žinojo, samdėm iškloti plyteles ir parketą, nes laikas spaudė - o visa kita nuo dalinės apdailos ir dar daugiau (nes statėm papildomas pertvaras, keitėm antro aukšto išplanavimą, darėm šildomas grindis, visiškai keitėm elektros taškus, kt.) darė vyras su savo ir mano tečiu.
Taip, sutinku, pusę metų savaitgaliais neturėjom vyro ir tėčio, teko vyrui imti ir porą savaičių atostogų (kurios buvo nenaudotos gal tris metus
- tai ir atostoginiai, ir pinigai įrengimui taupėsi
) - bet rezultatas mus džiugina. Tuo labiau, kad dabar vyras žino, kur yra kiekvienas laidelis, vamzdelis ir t.t.
Ir net šiuo atveju neišvengėm "avarijų" - tarkim antro aukšto vonioj statant vonios sienelę pragręžė kanalizacijos vamzdį
Buvo du pasirinkimai - arba užsilikoninti ir galvoti, kad viskas bus gerai, arba lupti plyteles, išpjauti dalį vamzdžio ir pakeisti geru - mes pasirinkom antrą variantą. Taip, sugaišo vyras pusę dienos, bet dabar esam ramūs ir nelaukiam, kada iš antro aukšto į pirmą pradės lašėti vanduo
O va kai pagalvojam, kaip būtų pasielgę svetimi žmonės, tai iškyla labai labai daug abejonių
Taigi, jei yra galimybė ir sugebėjimai, tai aš už tai, kad kuo daugiau darytis patiems
Nes bent jau šiai dienai yra vienetai statybininkų kurie moka ir dirba gerai, kuriais galima pasitikėti