Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 26, 17:47)
įmanoma, tik klausimas, ar pavyks lygiai paklot  mirksiukas.gif

Todel ir idomu g.gif
Gal kas bandete patys plyteles klot? koks rezultatas? Negerai jei reiks viska lupt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2006 04 26, 17:33)
Todel ir idomu g.gif
Gal kas bandete patys plyteles klot? koks rezultatas? Negerai jei reiks viska lupt  doh.gif

draugai klijavosi patys, iš arti matosi nelygumai, bet nosies neprikišus atrodo neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2006 04 26, 13:52)
Pas mus remontas jau i pabaiga.  Viskas atlikta musu paciu  smile.gif Iskaitant elektros, santechnikos, sienu vertimo darbus  smile.gif Manau remontuoti patiems yra pigiau, bet kiek laiko ir jegu atima  doh.gif

Pas mus taip pat jau remontas i pabaiga ,beliko sudet grindis ir nudazyt sienas .Viska daro vyras su savo brigada ...o darbelio buvo nemazai doh.gif ,pradedant sienu griovimu ,elektros isvedziojimu,lubos keliu aukstu is gipskartonio...nu vien zodziu viska is pagrindu keite .Tai laukiu nesulaukiu,atsibodo betvarke namie ...bet jau greit smile.gif

O del plyteliu klojimo ,jei niekad to nedare ir neturit patirties rolleyes.gif as tai nepatarciau klotis patiem.....bent man norisi kad darbas butu atliktas idialiai rolleyes.gif
Atsakyti
Todel ir idomu g.gif
Gal kas bandete patys plyteles klot? koks rezultatas? Negerai jei reiks viska lupt  doh.gif

Mano vyras su uošviu klojo patys. Vonioj, virtuvėj. Vaizdas thumbup.gif Tiesa, tai jų ne pirmas bandymas. Šiek tiek praktikos turėjo biggrin.gif .
Jei norisi, kad viskas būtų thumbup.gif tada žinoma teks samdytis pagalba, bet jei nežymus nelygumas nekliūtis manau pasikonsultavę galėsit ir patys savo jėgom iškloti. Tik būtų gerai, kad turėtumete kas pakonsultuoja reikalui esant.

Man remontas labai nusibodo, labai labai. Visi vakarai, savaitgaliai praleisti bute. Šiuo metu gyvenam dar nuomojamam bute smile.gif Kapitalinis remontas trunka jau kokius gerus 3.5 mėn. Žinoma ką norėti, bet labai tikiuosi, kad jau jau labai greitai galėsim eiti ten gyventi. Kur viskas padaryta mūsų rankomis (na mano rankos labai mažai ką darė blush2.gif)
Atsakyti
Tikiuosi labai greitai prie jusu prisijungti,jau turime tuoj butuka gauti remontuoti,viska darysime patis thumbup.gif biskuti patirties turime,bet vyras mano auksarankis wub.gif tai tikiuosi kad per vasara mes viska padarisime unsure.gif
parasiau ir galvoju-optimiste doh.gif lotuliukas.gif

tik vat plyteliu niekada neklojom schmoll.gif tai ir galvojam ar sugebesim,mastom vis del to gal meistru prasysim g.gif man idomu jei butas naujas,sienos lygios,tai ar galima pakloti nelygiai??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rynkeviciene: 28 balandžio 2006 - 16:43
Na mes svarstem svarstem ir turbut samdysim plyteles klot... 4u.gif
Ne tiej ju ten ir daug... unsure.gif
Atsakyti
Gal kas bandete patys plyteles klot? koks rezultatas? Negerai jei reiks viska lupt 

Maniškis viso buto remontą darė pats ir mano tėvams įrenginėjo butuką ir apdailą darė. Nors yra tik savamokslis, t.y. mėgstantis tokius visokius darbus ax.gif Todėl galiu pasakyti iš praktinės pusės. Pliusai būtų tokie, kad tai nekainuoja nei pinigų, nei nervų (na beveik lotuliukas.gif ), gaunasi visai neblogai, nes kai palyginu meistrų darbą - tai nė kiek ne geriau...ir nelygumai įvairiausi būna, jei paviršiai nelygūs, ir kitokių nesklandumų doh.gif O be to šiuo metu bent jau pas mus labai sunku rasti gerų meistrų, skelbiasi visokie savamoksliai pijokai...
Minusas toks, kad laaaaabai ilgai užtrunka, jei remontas daromas ne atostogų metu, o laisvu nuo darbo laiku.

QUOTE(rynkeviciene @ 2006 04 28, 16:39)
Tikiuosi labai greitai prie jusu prisijungti,jau turime tuoj butuka gauti remontuoti,viska darysime patis biskuti patirties turime,bet vyras mano auksarankis  tai tikiuosi kad per vasara mes viska padarisime 
parasiau ir galvoju-optimiste

Tai ir linkiu, kad darbai vyktų sklandžiai ir optimizmas neišgaruotų 4u.gif
Maniškis irgi auksarankis, bet kai trūksta laiko ir darbai užsistovi... doh.gif kaip nesmagu.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2006 04 30, 08:26)

Minusas toks, kad laaaaabai ilgai užtrunka, jei remontas daromas ne atostogų metu, o laisvu nuo darbo laiku.

drinks_cheers.gif ir tai tik vienintelis minusiukas biggrin.gif ,bet pasidarai taip kaip nori thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas nors galite parekomenduoti nerangius, bet gerus meistus? Reikia visko... Visu pirma, uzbaigti sienu remonta - rozeciu skyles nuleisti i apacia, paslifuoti ir nudazyti sienas (sienu nelygumai jau islyginti), pakabinti gipskartonio lubas, padaryti mano sugalvota apsvietima smile.gif. Ir sutvarkyti nuo A iki Z virtuve, tualeta bei vonia. Labai lauksiu kokiu pasiulymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 04 28, 17:39)
tik vat plyteliu niekada neklojom schmoll.gif tai ir galvojam ar sugebesim,mastom vis del to gal meistru prasysim g.gif man idomu jei butas naujas,sienos lygios,tai ar galima pakloti nelygiai??? g.gif

nusipirkit gulsciuka ir gausis lygiai mirksiukas.gif o jei sienos naujos,tai is vis jokiu problemu,nors gulsciukas ir cia reikalingas,ir dar reikes plytelem pjaustyti to prietaiso,mano vyras savamokslis,jau pora voniu ir virtuve isklijavo plytelemis ir viskas ciki ax.gif Tiesa dar butu neblogai valandele pasiziureti kaip dirba meistras,mes buvom pasikviete i namus viena meistriuka konsultacijai lotuliukas.gif
Mes irgi perkam namuka ir galvojame patys remontuotis - nuo naujai isvedziojamos elektros iki plyteliu klojimo,tiesa langams ir durims keisti samdysim firma...
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2006 04 30, 08:26)
Tai ir linkiu, kad darbai vyktų sklandžiai ir optimizmas neišgaruotų  4u.gif
Maniškis irgi auksarankis, bet kai trūksta laiko ir darbai užsistovi...  doh.gif  kaip nesmagu.

Va būtent sutinku thumbup.gif maniškis yra pats meistras statybų klausimais, o visais kitais elektros ir santechnikos auksarankis doh.gif tai va laiko savo namams praktiškai nėra schmoll.gif o smdyti tiesiog nepadoru, be to jaučiu visi meistrai pabėgtu kai jis pradėtu priekabiauti tongue.gif tai jau antri metai kai vis dar nesibaigia mūsu namų remontai doh.gif per 2metus tik vaikų kambarys aptvarkytas ir virtuvę jau už kokių 2sav pabaigs ax.gif tik va vaikam vėl reikės perdaryt nes pasirodo sūnus serga atopiniu dermatitu tai reiks lupt lauk kiliminę dangą ir sudėt laminatą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunute @ 2006 04 24, 14:00)
niu ir as turiu klausimika. gal kas susidure su tokiu baubu? yra senos medines grindys. niu tokios kur ant balkiu isklotos medines lentos. jos taip neprastai girgzda, norim det laminata. galvojom jas isvis nuplest, bet kai tai padarem virtuvej - pasirode, kad po tais balkiais labai nelygios grindys. tai virtuves grindis islyginom ir isklojom plytelem, o kitur net plest bijom. nes tas lyginimas siaubingai brangus. kazi ar imanoma kaip nors padaryt, kad grindys negirgzdetu, o laminata ant virsaus uzdet?

MB isuko i girgzdancias vietas ilgus medvarzcius, vietom net kaip debesis tiek medvarzciu reikejo ax.gif , dejo 15 mm dulkiu plokste ir ja prisuko t.p. ilgais medvarzciais ir po to dejo parketa, tai jau metai grindys nei cypt..o irgi grese lupt ir tempt centneriais zvyra ir liet betona, bet busim ishsisuke mirksiukas.gif gavosi nelyginamai pigiau ir kol kas rezultatas thumbup.gif
Atsakyti