Na prasideda ir pas mane tie džiaugsmai...Noriu patarimo, gal kas ir bandėt...
Pas mus grindys medinės lentos dažytos. Kažin ar galima jas nušlifuot (nu tą dažą) ir nulakuot paskui. Na būtų natūralios medienos grindys. Jei galima tai kaip tai geriausiai padaryt?
QUOTE(Sigrida @ 2006 02 27, 20:19)
Pas mus grindys medinės lentos dažytos. Kažin ar galima jas nušlifuot (nu tą dažą) ir nulakuot paskui. Na būtų natūralios medienos grindys. Jei galima tai kaip tai geriausiai padaryt?
Pas mus irgi tokios,bet mes mesim jas lauk,nes taigi senos beproto,nelygiai sudetos ir dar girgzda Kazkaip net minciu nekilo jas pasilikti
kaip geriausiai padaryti tai nepatarsiu, betkad 5manoma tai tikrai. turiu senas grindis, kai atsikraustėm, buvo klaikiai rudai dažytos šlifavom, užkaišiojomtarpus, lakavom. gražiai dabar atrodo, nors jau reikėtų vėllakuoti (8 metai praėjo)
Draugai šlifavo, užtaisinėjo plysšius, lakavo. Labai džiaugiasi, nes tikrai gražiai atrodo. O naujas dėti brangu. Vien pagalvojus kiek tai kainuos, plaukai piestu stojasi. Tačiau kitų grindų nepripažįstam. Dabar gyvenam ant linoleumo. Siaubas kažkoks.
Galima slifuot,bet neaisku ka rasi nuslifavus(gali but ir pamelusios ,ar supuvusios lentos) ir brangiai kainuoja toks darbas (mazdaug apie 50lt.kvadratinis metras). Gali likt investicija neverta pinigu.As siuo klausimu konsultavausi su stalium,nes musu draugams reikejo,tai jis mums tai pasake.
Dėkui už patirties pasidalijimu. Bandysim mes šlifuot, o ką rasim tai bus staigmena . Bet bandysim.
QUOTE(Sigrida @ 2006 02 28, 21:28)
Dėkui už patirties pasidalijimu. Bandysim mes šlifuot, o ką rasim tai bus staigmena . Bet bandysim.
MALADIEC!!!
O jei nuslifave rasit kazka gero, tai as jum laaaaabai pavydziu naturaliu mediniu grindu
O gal kas man galite pasakyti kodel buna kad parketas girgzda ir kaip geriau, parketa klijuoti ar kalti?
Bandau nuplauti baltintas lubas (dabar ketiname dažyti). Klausimas: iki kokio lygio reikia tas lubas nuplauti. ar reikia galutinai nugremžti iki pat bloko, ar gali likti šiokie tokie "debesėliai"?
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 09, 11:13)
Bandau nuplauti baltintas lubas (dabar ketiname dažyti). Klausimas: iki kokio lygio reikia tas lubas nuplauti. ar reikia galutinai nugremžti iki pat bloko, ar gali likti šiokie tokie "debesėliai"?
Mes ir sienas, ir lubas gremžėm iki bloko. Tada grundavo, vėl valė. Ir pradėjo glaistymą. Sienas glaistė 4-5 kartus, o lubom sakė mažiau. 2 - 3 kartus. Nors jos akivaizdžiai nelygios, bet su joms ir daugiausia vargo kol nuglaistys. Tikimės šį savaitgalį pabaigti visus darbus, kad beliktų tik dažymas.
QUOTE(KristiTal @ 2006 03 07, 22:39)
O gal kas man galite pasakyti kodel buna kad parketas girgzda ir kaip geriau, parketa klijuoti ar kalti?
kodėl girgžda, nežinau .
Mes su vyru parketą klijavom prie betoninių grindų ( paprasčiausiai nebuvo prie ko kalt ). Yra specialūs klijai, norint klijuot prie betono. Jau 6 metai laikosi , nei girgžda, nei ką .
Sveikos ir sveiki.
Kas žino kiokių nuorodų apie pakabinamas lubas - apskritai, realu pačiam (niekad to nedarius) kokybiškai pasidaryt? Ačiū.
Kas žino kiokių nuorodų apie pakabinamas lubas - apskritai, realu pačiam (niekad to nedarius) kokybiškai pasidaryt? Ačiū.