Jei kas patys projektuojatės ir susirinkinėjate baldus namams patys,tai gal domins tokia paslauga: LMDP pjovimas ir PVC juostos dėjimas
PASLAUGŲ KAINOS
LMDP pjovimas: 0.95 Lt/m
PVC dėjimas (perkant mūsų vokišką Dollken firmos PVC juostą) : 3,5 Lt/m
PVC dėjimas (ne mūsų PVC juosta) : 4 Lt/m
Visos kainos pateiktos su PVM.
LMDP pjaunama naujomis ALTENDORF staklėmis, o PVC dedama OPTIMAT staklėmis.
Centrinė g. 1D , Ramučių km., Kauno raj.
iveta@pratum.lt
8620 44225
arba klauskit per privatą
Sveiki,
nors senai niekas neraso, bet tikiuosi, kad kam nors mano patarimas tiks;
Susidejom plyteles vonioje seniai pries kokius 10 metu viskas gerai, nesiruosiiu ju keisti, tik duosiu patarima Jums: budavo tada pardavime toks "stiklo vanduo" tai i skiedini mes jo pripyleme vietoj vandens, truputi atskiede, ir pamirsome.
Dabar labai liuks pasitarnavo , nes truko boilerio lanksti slanga karsto vandens (pasiziurekit, ar Jusiske geram stovyje [COLOR=red]) Musu nebuvo namie, vaikai, kol pajuto, vonioje vandens buvo virs nariuku.
Gyvenam III a., O KAIMYNAI LIKO SAUSI!!!!!!!!!
nors senai niekas neraso, bet tikiuosi, kad kam nors mano patarimas tiks;
Susidejom plyteles vonioje seniai pries kokius 10 metu viskas gerai, nesiruosiiu ju keisti, tik duosiu patarima Jums: budavo tada pardavime toks "stiklo vanduo" tai i skiedini mes jo pripyleme vietoj vandens, truputi atskiede, ir pamirsome.
Dabar labai liuks pasitarnavo , nes truko boilerio lanksti slanga karsto vandens (pasiziurekit, ar Jusiske geram stovyje [COLOR=red]) Musu nebuvo namie, vaikai, kol pajuto, vonioje vandens buvo virs nariuku.
Gyvenam III a., O KAIMYNAI LIKO SAUSI!!!!!!!!!
O mes kai klijavom plyteles,beje pirma kart gyvenime ir patys, užglaistėm tarpus ir palikom nakčiai,kitą dieną oi drimžėm, net suplukę, tikiuosi daugiau tokių kaip mes žioplų čia nėra.
QUOTE(Vetrune @ 2006 01 12, 21:32)
O mes kai klijavom plyteles,beje pirma kart gyvenime ir patys, užglaistėm tarpus ir palikom nakčiai,kitą dieną oi drimžėm, net suplukę, tikiuosi daugiau tokių kaip mes žioplų čia nėra.
papraščiausia jūs tokias plyteles išsirinkot,kurias reikia greit valyt po siūlių užglaistymo.Mes irgi patys klijavom vonia,siūles užglaistėm ir gal kokia savaitę neprisiruošiau nuvalyti(nes vyras dar lubas glaistė,dažė,tai būtų buves bereikalingas darbas),bet po savitės kuo lengviausiai nusivalė.
Sveiki, teko ir man paieškoti konkretesnės informacijos apie plytelių klojimą, nes mano brangusis šiandien po darbo staiga pareiškė, kad rytoj su savo bendradarbiu vaziuos į mūsų fazendą kloti plytelių, o jis gi žalio supratimo neturi, kaip tai daroma . Ir, kadangi aš pati esu architektė, tai negaliu į visa tai pro pirštus žiūrėti. Taigi, panardžiau po internetą ir radau tokį neblogą puslapiuką apie plytelių klijavimą - http://www.plyteliut...a.php?montavimo - atspausdinsiu, padėsiu po nosim, kad bent žinotų nuo ko reikia pradėti. Galbūt ši nuoroda dar kam nors pravers
Keliu tema virsun
Nu remontininkes,greitai keliat nuotraukytes akim paganyti,nes musu sitas malonumas dar tik laukia
Nu remontininkes,greitai keliat nuotraukytes akim paganyti,nes musu sitas malonumas dar tik laukia
Man dar nuotraukom anksti tik renku informaciją ir idėjas savo butui.
Kaip bute irenginėti apšvietimą? Kaip žinoti kiek reikia lempų? Gal kas matė kokį puslapį apie apšvietimo išplanavimą? bučiau dėkinga
Kaip bute irenginėti apšvietimą? Kaip žinoti kiek reikia lempų? Gal kas matė kokį puslapį apie apšvietimo išplanavimą? bučiau dėkinga
sveiki,
gal kas galit pasidalinti patirtimi, kaip nuvalyti sienas dažytas kreida ( na čia, kai anksčiau buvo madingos purkštos sienos ir lubos tokiais taškeliais ir dar su gipso apdaila.)
Noriu tapetuoti kambari, bet bijau, kad po kurio laiko persišvies tie dažai. dėl to ir noriu sienas nuvalyti prieš tapetuojant.
gal kas galit pasidalinti patirtimi, kaip nuvalyti sienas dažytas kreida ( na čia, kai anksčiau buvo madingos purkštos sienos ir lubos tokiais taškeliais ir dar su gipso apdaila.)
Noriu tapetuoti kambari, bet bijau, kad po kurio laiko persišvies tie dažai. dėl to ir noriu sienas nuvalyti prieš tapetuojant.
QUOTE(spinka @ 2006 02 27, 12:17)
sveiki,
Mes tai skutom tokias sienas. Giminaitis buvo atvežęs šlifavimo mašiną, tai lubas nušlifavo. Beliko nuglaistyti. Kiek žinau, geriau šlifuoti su tokia mašina, kurioje yra vandens filtras. Tada nekelia dulkių.
QUOTE(spinka @ 2006 02 27, 12:17)
sveiki,
Atsimenu tie gipsai tai tragedija mums buvo jos nulupom, paskui šlifavom, kreida plovėm rankiniu būdu(lubas) ir dažėm o sienas glaistėm
aš ir pradejau skusti, pirma sušlapinau, o paskui skutau. tai tokia košė gavosi. o kažin tų įrankių būna išsinuomoti, ar reikia pirkti
QUOTE(spinka @ 2006 02 27, 19:15)
aš ir pradejau skusti, pirma sušlapinau, o paskui skutau. tai tokia košė gavosi. o kažin tų įrankių būna išsinuomoti, ar reikia pirkti
Reikia pasižiūrėti Senukuose, gal galima išsinuomoti. O skųsti tai vargas. PAs musvisas butas 68 kv/m vien kreida išvaryti: sienos, lubos, durys, langai. Nelabai suprantu kas per žmonės gyveno.