Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

Šiais metais nusprendžiau pakeisti savo namo interjerą. Tai mano būsimas man viską padarė, nes biški praktikuojasi šiame reikale. Turiu viena nuotraukėlę.

Lubos
Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2005 11 09, 11:17)
Šiais metais nusprendžiau pakeisti savo namo interjerą. Tai mano būsimas man viską padarė, nes biški praktikuojasi šiame reikale. Turiu viena nuotraukėlę.
Lubos

oho, kaip įdomiai - gražu thumbup.gif
Atsakyti
Man tai yra ypač gražu, nes viską padarė pats BV. Taigi malonu buvo gauti tokią dovaną.
Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2005 11 09, 14:00)
Man tai yra ypač gražu, nes viską padarė pats BV. Taigi malonu buvo gauti tokią dovaną.

Anecka biggrin.gif ne į temą, bet BV ir Buvęs Vyras galimas variantas, net nustebau, kad gali būt su buvusiu labai geri santykiai doh.gif
Pritariu ir įdomiai, ir gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante_A: 09 lapkričio 2005 - 14:05
QUOTE(Deimante_A @ 2005 11 09, 14:04)
Anecka biggrin.gif ne į temą, bet BV ir Buvęs Vyras galimas variantas, net nustebau, kad gali būt su buvusiu labai geri santykiai  doh.gif
Pritariu ir įdomiai, ir gražu  4u.gif

QUOTE(Anecka @ 2005 11 09, 11:17)
Tai mano būsimas man viską padarė, ....

Atsakyti
Na ka duris idejom vienos spintos dabar kita laukia
user posted image cia viduriai su pakabinta lenta smile.gif
user posted image cia dar truksta dalies lempu smile.gif apvadu ir kitokiu baikiu smile.gif
Dar viena tokia liko padaryt smile.gif
user posted image o cia ta isdykele lova kurios vos nepardavem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 10 lapkričio 2005 - 23:21
QUOTE(renax @ 2005 11 10, 23:17)
user posted image cia dar truksta dalies lempu smile.gif apvadu ir kitokiu baikiu smile.gif
Dar viena tokia liko padaryt smile.gif
user posted image o cia ta isdykele lova kurios vos nepardavem smile.gif

Noriu paklausti, ar sunku tokią spintą pasidaryti pačiam? Firmose - lupikai... Gal nėra taip sunku ir pačiam susimeistrauti?
Nuotraukos labai gražios thumbup.gif . Ir lovą pasigaminot patys?
Atsakyti
Durys 700 lt ( padare firma aliuminio karkasas veidrodis bronza ) , lentynos padare ermitazas 90 lt + 10 lt visokie varstukai ir panasiai , laikiklis lyginimo lentai ir lygintuvui 30 lt , ( dezes kuriu nesimato 150 lt plastikines sulankstomos 10 vnt ) visa kita puse dienos darbo :)nera sudetinga jei zmogu samdyt duris pastatyt 80 lt smile.gif

Lova pirkome lenkijoje mokejom apie 400 lt
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 11 11, 11:21)
Durys 700 lt ( padare firma aliuminio karkasas veidrodis bronza ) , lentynos padare ermitazas 90 lt + 10 lt visokie varstukai ir panasiai , laikiklis lyginimo lentai ir lygintuvui  30 lt , ( dezes kuriu nesimato 150 lt plastikines sulankstomos 10 vnt  ) visa kita puse dienos darbo :)nera sudetinga jei zmogu samdyt duris pastatyt 80 lt smile.gif

Lova pirkome lenkijoje mokejom apie 400 lt

Dėkui už išsamų atsakymą thumbup.gif
Kaip tik tokia problema ir pribrendo. Firmoje už 1,60 pločio spintą (būtų kelios lentynėlės viduje) ir 1,40 pločio batų dėžę paskaičiavo 1500. Galvoju, gal patiems būtų šiek tiek pigiau g.gif . Nes ir firma tas duris ima iš kitos firmos...... O dar ir uždirbti jiem reikia .
Atsakyti
Matot sitas variantas koki mes dejom pats brangiausias duru jei imt ne veidrodi per visas abi duris ,o eina plokste gerokai pigiau .
Vidus kainuoja labai pigiai juk nebutina dezes det cia kiekvienas pagal save .
noresi duosiu kordinates pas ka uzsakinejom paskambinsi paskaiciuos pas mus 130 cm bet aukstis 260 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2005 11 08, 18:58)
Mes turėjom išsiklijavę kamštine danga vieną siena virtuvėje, savo senąjame bute. Bet naująjame jo jau nebenorėjome schmoll.gif Kamštis priduoda jaukumo, bet vizualiai tamsina ir mažina patalpą, tad reikėtų apgalvoti apšvietimą. Mano draugai turi išsiklijavę kamščiu savo didelę virtuvę, teisingiau jos dalį, ten kur valgomojo stalas stovi. Jie kamščiu išklijavo maždaug pusę sienos, nukirpo taip nelygiai, banguotai, o likusią dalį iki lubų nudažė ryškiai geltonai. Atrodo thumbup.gif
Tai va, viskas priklauso nuo fantazijos smile.gif

A su kokiais klijais klijavot? Tik nesiūlykit spec. dangai, nes mėtosi dar pusė kibiro tikra nesąmonė. Ir dar ar plytelėm ar rulononė danga buvo? Jei negaila apšvieskit, bo jau stogas važiuoja nuo tų remontų cry.gif
Atsakyti
renax kokia lova superinė thumbup.gif Gal galėtum atvešt ir mums ax.gif (ale ot užsimanė, ane?) blush2.gif Čia pusiau juokais, pusiau rimtai, kiek žinau dažnai Lenkijoj būni cool.gif
Atsakyti