Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

O tu apie lauko ar apie vidaus ? Mes dabar mastom lauko keist vistik durim jau 11 metu .Sarvuotas tik dar nesugalvojom kokias .
O jei lrindys cypia vaikstant galima pragrezt skylute ir ipurkst makroflekso nustos cypt smile.gif
O puslapis taip ir nepagavau kampo apie ka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 10 spalio 2005 - 15:27
Mes stumdomas duris atsivezem ir spintos vidu uzsakem tas malonumas bendrai kainuos 800lt , del smalsumo nuejau akropoli i slenkancias sistemas vien duris paskaiciavo 1500 blink.gif blink.gif user posted image dar ilsisi laukia viduriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2005 10 10, 12:53)

Nuoroda i medzio darbus, kadangi tema darom svao ranom, tai ten kazkoki brezinukai yra keliu daiktu, kas moka gal pasidarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 10 10, 15:35)
Mes stumdomas duris atsivezem ir spintos vidu uzsakem tas malonumas bendrai kainuos 800lt , del smalsumo nuejau akropoli i slenkancias sistemas vien duris paskaiciavo 1500 blink.gif  blink.gif user posted image  dar ilsisi laukia viduriu smile.gif

o is kur tas duris atsuwezet? 4u.gif
Atsakyti
Renax, ar Tikkurila matiniais dazhet ar pusiau matiniais ar dar kokiais?
Atsakyti
Dazeme su harmony skaitosi man atrodo matiniai ar pusiau matiniai bet plaunasi nors su sepiaciu drozk smile.gif
Atsakyti
O tai gerai tada. Mes irgi va ka tik su harmony ishsidazhem, dar nereikejo niekur plaut tai va pergyvenau ar plausis nes labai shviesios sienos. Matiniai jie.
Atsakyti
Ačiū renax ir laimingai vedes už atsakymus. 4u.gif Taip seniai jau lankiausi čia, tai vis dėl to remonto.Aš ir palikčiau tą parketą, jei jis taip nebraškėtų, čia ir noriu keist dėl to ,kad žiauriai braška. Visam bute tas pats. Pas kaimynus ant parketo vienam kambary laminatas sudėtas, tai nėra to braškėjimo, jaučias kažkas, bet nesigirdi.bet kaip pas mane taip žiauriai braška, tai aš ir dabar nežinau ar čia dėt ar nedėt.Na kas žinot kaip atrodo parketas blokiniam name, pasakykit ką su juo daryt, kad jis nebraškėtų?? g.gif Aš nesuprantu ar ten tie balkiai braška, ar pats parketas. doh.gif Bet jau nakti tyliai pereiti koridoriu tai be šansų biggrin.gif
Atsakyti
Iškilo klausimas, ar verta toleta jungti su vonia? Gal kas jau jungė ir dabar gali pasidalinti privalumais ir trūkumais? ir kiek visa tai kainavo, turiu uomeny gyvatuko ir kitų vamzdžių perjungimas.
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2005 10 24, 07:02)
Iškilo klausimas, ar verta toleta jungti su vonia? Gal kas jau jungė ir dabar gali pasidalinti privalumais ir trūkumais? ir kiek visa tai kainavo, turiu uomeny gyvatuko ir kitų vamzdžių perjungimas.

Aš visų pirma bandyčiau surasti atsakymą į klausimą ar tikrai verta ? ar to reikia ? kokia iš to nauda ? O tik po to galvočiau apie kainą, nes jei planuoji daryt remontą tiek vonioj, tiek tualete tai kaina vis tiek nebus maža, o atsisakius vienos sienos (t.y. kelių kvadratų plytelių) tai kompensuos vamzdžių perkėlimo išlaidas. Tiesa norint perkelti vamzdžius gali tekti laukti vasaros (kada pasibaigs šildymo sezonas) arba visam namui užsukti šilumą kokiai dienai, kol darbus atliks santechnikai.
Šiaip nežinau ar verta sujungti. Na nebent sujungus erdves išlošiama papildoma vieta kam nors. Būna kartais sujungimo metu atsilaisvina kokis nors kampas skalbiankei ar pan., bet šiaip manau neverta. Mano galva atskira vonia su tuliku yra labiau pliusas, nei minusas.
Tarkim pas mumi tos dvi įstaigėlės atskiros ir labai džiaugiuos, taip atsiranda dvi kriauklės (extra atveju labai gerai), niekada neužimtas tulikas ir daugiau visokių privalimų.
Atsakyti
Mes dar tik renkam + ir - sujungimo. SIaip vonia mazoka bet kaip pagalvoji sujungus tik optiskai padidetu, o vietos tai kazin ar daugiau butu. nu dar reike sgerai pagalvoti.
Atsakyti
O as negaliu atsidziaugt sujungus , kol kas vieni pliusai jokiu minusu smile.gif
Atsakyti