Klasiokas Modestas. Vadinom jį Mode, niekada pilnu vardu. Pats vardas neblogas, ne toks dažnas ir nenuvalkiotas.
MB toks vardas, tai visi vadina pilnu vardu, netrumpina i jokius "mode". Zinau, kad mama Modesteliu vadina
Man labai grazus vardas. Nedaznas, solidus ir visai nemoteriskas (man kaip tik Modesta ar Ernesta tokie vyriski mergaiciu vardai... bet cia kaip kam).
Na gana tu panegiriku, tiesiog as uz
Man labai grazus vardas. Nedaznas, solidus ir visai nemoteriskas (man kaip tik Modesta ar Ernesta tokie vyriski mergaiciu vardai... bet cia kaip kam).
Na gana tu panegiriku, tiesiog as uz
Vardas kaip vardas,bet savo vaikui tikrai neduociau,daug suaugusiu zmoniu tokiu vardu zinau
QUOTE(needita @ 2008 11 22, 23:35)
Gražus vardas, bet angliškai Modest - pasižiūrėkit vertima. Šiais laikais, kai tikrai daug tenka angliškai kalbėti, užsieniečiams šis vardas pasirodys keistas.
o gal geriau pažiūrėt, ką reiškia lotyniškai? ir kodėl užsieniečiams gali pasirodyti keistas?
Man nepatinka.
TIk nežinau kodėl, bet neskamba
TIk nežinau kodėl, bet neskamba
Vardas kaip ir normalus, bet man jis kazkaip ne ypac
MAN ASMENISKAI JIS GRAŽUS bet ne pats graziausias :}
man Modestas visai grazus vardas,mano brolio toks vardas o galejo buti Martynu visai nekoks
Normalus vardas - anksčiau populiarus buvo, o dabar - kažkaip nesigisdi tarp vaikų tokio vardo.
gražus vardas, mano krikšto sūnelio toks pat, tai man