Labukas turiu toki klausima, siaip folio rugsi pradejau gert nuo rugsejo pabaigos, kazkur nuo 20d. o dabar jau esu tai vat klausimas ar nieko blogo, kad taip trumpai pageriau folio rugsti ir pastojau (kakzur spalio pabaigoj pastojau)
Sweikos mamytes ,
Noreciau pasidalinti ziniomis apie folio rugsti......As turiu drauge, kuri gyvena ne Lietuvoj, ir kai ji planavo nestuma, buvo nescia ir paskui zinde vartojo tokia folio rugsti su jodu....Sake, kad sis specialios paskirties maisto produktas apsaugo nuo vaiku kretinizmo http://www.jodavita....lang,lt/(idejau pasiskaityt apie trukuma ir sukeliamus reiskinius),nuo psichomotoriniu sutrikimu,taip pat sis papildas padeda pastot ir apsugo nuo prieslaikinio gimdymo....Nzn,kaip jus galvojat, bet mano manymu kai vaikas gims pvz sergantis kretinizmu, tai mes jau nebegalesim isgydyt.....Mano manymu vertas demesio sis spec. paskirties maisto papildas.....Aisku,reiketu issamesnes info pasiteirauti ginekologo.....
Noreciau pasidalinti ziniomis apie folio rugsti......As turiu drauge, kuri gyvena ne Lietuvoj, ir kai ji planavo nestuma, buvo nescia ir paskui zinde vartojo tokia folio rugsti su jodu....Sake, kad sis specialios paskirties maisto produktas apsaugo nuo vaiku kretinizmo http://www.jodavita....lang,lt/(idejau pasiskaityt apie trukuma ir sukeliamus reiskinius),nuo psichomotoriniu sutrikimu,taip pat sis papildas padeda pastot ir apsugo nuo prieslaikinio gimdymo....Nzn,kaip jus galvojat, bet mano manymu kai vaikas gims pvz sergantis kretinizmu, tai mes jau nebegalesim isgydyt.....Mano manymu vertas demesio sis spec. paskirties maisto papildas.....Aisku,reiketu issamesnes info pasiteirauti ginekologo.....
QUOTE(Barbe04 @ 2008 11 09, 18:01)
Aisku,reiketu issamesnes info pasiteirauti ginekologo.....
mano ginekologas pagyrė mane už tai, kad vartojau folio rūgštį nuo pat planavimo pradžios, ir sakė, kad vartočiau ją iki 12nėštumo savaitės
sveikutes. norejau pasidalinti su jumis nuomone apie folio rugsti. man irgi mano gydytoja israse ji vartoti po viena tableciuke per diena, bet zinokit man prasidejo nuo jos pienlige , uzpanikavau, gydytoja pasake nutraukti vartoti ir pagerti tabletes nuo alergijos ir viskas praejo . ta va matot ne visoms praeina tas folis
labas mergaites!patingejau paskaitineti kokia foline rugsti geriat.as Jamesono nusipirkau,bet kaip supratau tik 250mg yra,o rekomenduojama nemaziau 400mg..kokios firmos jus geriat ta foline rugsti?
QUOTE(freelove @ 2008 11 09, 22:29)
Folio rugsti galima vartoti net visa nestuma
o man folinę liepė gert visą nėštumą-apsaugo nuo peršalimų, stiprina ne tik lelių, bet ir mane...
Sveikutes..As geriu vitaminus elevit ir dar foline rugsti,taip daktare pasake.Manau kad ji nekenkia tikrai,ir jos nereikalingas kiekis isnyksta...
sveikos. na testo teigiami rezultatai parodė jog laukiuosi, tai manau, skubėsiu į vaistinę pirkti folio rūgšties, tik be gydytojo paskyrimo neįsivaizduoju,kokiom dozėm ja reiks gerti. pas daktarę lankysiuos po savaitės. kazin ar pradėti vartoti paciai, ar laukti vizito?
Aš buvau pas ginekologę planuojat leliuką, ir man jinai patarė gerti ELEVIT vitaminus. Sakė, kad ten viskas yra subalansuota.