Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

Labukas 4u.gif turiu toki klausima, siaip folio rugsi pradejau gert nuo rugsejo pabaigos, kazkur nuo 20d. o dabar jau esu nestuke.gif tai vat klausimas ar nieko blogo, kad taip trumpai pageriau folio rugsti ir pastojau (kakzur spalio pabaigoj pastojau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilana: 05 lapkričio 2008 - 15:33
Iki 12 savaitės gėriau grynai folinę rūgštį, o po to iki pat žindymo galo paprastus vitaminus, subalansuotus nėštukėms ir žindyvėms rolleyes.gif
Nieko blogo, jei ir negeriat iki nestuke.gif , gi ne visos planuoja, tai ir gaunasi, kad kartais tik nuo antro mėnesio pradeda gert (kaip aš) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 05 lapkričio 2008 - 18:59
Sweikos mamytes smile.gif ,
Noreciau pasidalinti ziniomis apie folio rugsti......As turiu drauge, kuri gyvena ne Lietuvoj, ir kai ji planavo nestuma, buvo nescia ir paskui zinde vartojo tokia folio rugsti su jodu....Sake, kad sis specialios paskirties maisto produktas apsaugo nuo vaiku kretinizmo http://www.jodavita....lang,lt/(idejau pasiskaityt apie trukuma ir sukeliamus reiskinius),nuo psichomotoriniu sutrikimu,taip pat sis papildas padeda pastot ir apsugo nuo prieslaikinio gimdymo....Nzn,kaip jus galvojat, bet mano manymu kai vaikas gims pvz sergantis kretinizmu, tai mes jau nebegalesim isgydyt.....Mano manymu vertas demesio sis spec. paskirties maisto papildas.....Aisku,reiketu issamesnes info pasiteirauti ginekologo..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbe04: 09 lapkričio 2008 - 18:03
QUOTE(Barbe04 @ 2008 11 09, 18:01)
Aisku,reiketu issamesnes info pasiteirauti ginekologo..... ax.gif

mano ginekologas pagyrė mane už tai, kad vartojau folio rūgštį nuo pat planavimo pradžios, ir sakė, kad vartočiau ją iki 12nėštumo savaitės 4u.gif
Atsakyti
Folio rugsti galima vartoti net visa nestuma smile.gif
Atsakyti
sveikutes. norejau pasidalinti su jumis nuomone apie folio rugsti. man irgi mano gydytoja israse ji vartoti po viena tableciuke per diena, bet zinokit man prasidejo nuo jos pienlige verysad.gif, uzpanikavau, gydytoja pasake nutraukti vartoti ir pagerti tabletes nuo alergijos ir viskas praejo unsure.gif . ta va matot ne visoms praeina tas folis sad.gif
Atsakyti
labas mergaites!patingejau paskaitineti kokia foline rugsti geriat.as Jamesono nusipirkau,bet kaip supratau tik 250mg yra,o rekomenduojama nemaziau 400mg..kokios firmos jus geriat ta foline rugsti?
Atsakyti
QUOTE(freelove @ 2008 11 09, 22:29)
Folio rugsti galima vartoti net visa nestuma smile.gif

o man folinę liepė gert visą nėštumą-apsaugo nuo peršalimų, stiprina ne tik lelių, bet ir mane... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes..As geriu vitaminus elevit ir dar foline rugsti,taip daktare pasake.Manau kad ji nekenkia tikrai,ir jos nereikalingas kiekis isnyksta...
smile.gif
Atsakyti
Aš sužinojau, kad laukiuosi tik devintą savaitę ir tik tada pradėjau folio rūgštį gerti. Dabar truputį nervukas ima, kad nieko blogo neatsitiktų... doh.gif
Atsakyti
sveikos. na testo teigiami rezultatai parodė jog laukiuosi, tai manau, skubėsiu į vaistinę pirkti folio rūgšties, tik be gydytojo paskyrimo neįsivaizduoju,kokiom dozėm ja reiks gerti. pas daktarę lankysiuos po savaitės. kazin ar pradėti vartoti paciai, ar laukti vizito? g.gif
Atsakyti
Aš buvau pas ginekologę planuojat leliuką, ir man jinai patarė gerti ELEVIT vitaminus. Sakė, kad ten viskas yra subalansuota.
Atsakyti