Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

QUOTE(Angele @ 2008 04 10, 22:16)
Man gydytoja israse 4 mg folio rugsties gerti, tai geriu 1 mg 4 tabletes. Tai yra 4000 µg, kazkaip pagal kitus pasisakymus daugoka atrodo  g.gif

Man tai biski arkliska doze atrodo g.gif
As tai vaistinej nusipirkau 1mg, tai gydytoja sake gert kas antra diena.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2008 04 10, 22:16)
Man gydytoja israse 4 mg folio rugsties gerti, tai geriu 1 mg 4 tabletes. Tai yra 4000 µg, kazkaip pagal kitus pasisakymus daugoka atrodo  g.gif

Labutis 4u.gif Na man atrodo,kad tikrai per daug geri folinės.Didžiausia rekomenduojama dozė yra 1000 mikrogramų.Tau tikriausiai paskyrė 400 mikrogramų .Gal rašant klaida įvyko.Geriau pasikonsultuok su daktare ,kad neperdozuotum g.gif
Atsakyti
O man gine liepe foline gerti papildomai visa nestuma, nes tipo sumazina prieslaikinio gimdymo rizika smile.gif
Atsakyti
As skaiciau, kad folio rugsti reikia gerti planuojancioms pastoti...Pradejau ja gerti menesi iki pastojimo, o sekanti menesiuka ir pastojau nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asencija @ 2008 04 07, 09:39)
Pvz man gydytoja liepe gerti folio rugsties per diena 800µg smile.gif

oho blink.gif man tik 400, kodel tau dviguba doze? mastau.gif
Atsakyti
skaičiau vieną straipsnį, kad folio rugštį būtiną gert 2 mėnesius iki pastojimo, tam kad sumažėtų riziką vaikui gimt nesveikam, o kai jau moteris pastoja, ir tik tada pradeda gert FR , tuomet tai gali padet tik nuo persileidimo
Atsakyti
O aš geriu ir Pregnacare, ir folio rūgšties tabletukę..po vieną per dieną rolleyes.gif Skaičiau,kad folio rūgšties yra špinatuose,žirneliuose ir pupelėse
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 04 24, 11:23)
O aš geriu ir Pregnacare, ir folio rūgšties tabletukę..po vieną per dieną  rolleyes.gif  Skaičiau,kad folio rūgšties yra špinatuose,žirneliuose ir pupelėse
thumbup.gif

taip pat kivi, kviečių sėlėnos jos turi smile.gif
Atsakyti
mes esame aštuonių savaičių wub.gif ir mums gydytoja paskyrė folio rūgšties 400µg per dieną. sakė papildomų vitaminų ar maisto papildų dabar dar neverta gerti nes jie dar neduos jokios naudos. Sau dar nusipirkau žuvų taukų. aš apskritai visada vengiau visokių papildų , nes tai vistiek yra chemija, nes gryno vitamino taip paprastai neišgausi ir vistiek ten primaišo visokių papildomų medžiagų. O dar esu daug prisiskaičiusi ir girdėjusi kad Lietuvoje ne visi vitaminai ar maisto papildai yra saugūs, todėl verčiau stengiuosi sveikai maitintis kad iš gero noro sau ir vaikučiui nepakenkčiau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
o man pati ginekologe israse recepta,kad gerciau gryna folio rugsti,beto girdejau ,kad folio rugsties yra vynogese ar tai tiesa??? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Almita @ 2008 04 24, 10:23)
O aš geriu ir Pregnacare, ir folio rūgšties tabletukę..po vieną per dieną  rolleyes.gif  Skaičiau,kad folio rūgšties yra špinatuose,žirneliuose ir pupelėse
thumbup.gif

Jei geri pregnacare, tai folio rugsties pakanka ir papildomai gert nebereikia, nes perteklius visvien pasisalina su slapimu ir pinigeliai kaip i bala, o pregnacare ir taip didele doze.
Atsakyti