Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

QUOTE(Sniego karalienė @ 2008 03 09, 16:47)
Ar kas zino,kiek gi istiesu tos folines rugsties reikia??? esu tik ka iskepta mama-apie nestuma suzinojau tik vakar...geriu multivitaminus moterims,juose taip pat yra folines rugsties.bet kazkas sake,kad tie kompleksiniai vitaminai ankstyvame nestume netinkami.... g.gif

manau, kad paprasciausias variantas butu paziureti vitaminu sudeti, palyginti. bent jau maniejo multi vitaminai savo sudetimi beveik identiski Pregnancare vitaminams. gal siek tiek skiriasi vos keliais elementais ir kiekiu, tiesa, folines siek tiek maziau . per mano pirmaji nestuma gydytoja leido gerti tuos multikus + hemaglobina pasididinau, ko nepavyko padaryti su paprastu gelezies preparatu, kuri organizmas paprasciausiai atmesdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 02 balandžio 2008 - 14:14
QUOTE(Mur mur @ 2008 04 02, 16:13)
manau, kad paprasciausias variantas butu paziureti vitaminu sudeti, palyginti. bent jau maniejo multi vitaminai savo sudetimi beveik identiski Pregnancare vitaminams. gal siek tiek skiriasi vos keliais elementais ir kiekiu, tiesa, folines siek tiek maziau . per mano pirmaji nestuma gydytoja leido gerti tuos multikus + hemaglobina pasididinau, ko nepavyko padaryti su paprastu gelezies preparatu, kuri organizmas paprasciausiai atmesdavo.

Vis tik geriausia ir ypač pirmaisiais nėštumo mėnesiais vartoti specialius vitaminus. Ten parinktos kiekvieno vitamino ar mineralo reikalingos dozės.
Folio turi buti 1000 µg.
As pati vartoju Mamavit maisto papilda, nes taip pat esu neseniai pastojusi.Mamavit gyd. ypač rekomendavo nėtumo pradžioje, nes ten yra daug folio rugšties, kalcio, geležies, jodo. 4u.gif
Atsakyti
aš tai pirmus nėštumo mėnesiu tik ir gėriau folinę rūgštį, vėliau jau gėriau kompleksinius vitaminus kur irgi yra folinės rūgšties
Atsakyti
QUOTE(Šiaudinukė @ 2008 03 30, 16:22)
Sveikutes, folio rūgšties vartodamos 400 mg tikrai neperdozuosite, jos gali tik trūkti.Folio rūgšties nėščioji turi gauti daugiau nei rekomenduojama paros norma, nes folatų pasisavinimas yra tik 25 -50 %. Taigi geriausia kai vitaminuose jos yra 1000 µg    Štai taip... mirksiukas.gif

Vartodamos 400 mg tai tikrai perdozuosite blink.gif
Rekomenduojama gerti 400 µg, kas, remiantis SI vienetų sistema, yra lygu 0,4 mg.
Jei gydytoja liepia gerti kitą dozę, žinoma, reikia gerti tiek, kiek ji sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2008 04 06, 15:18)
Vartodamos 400 mg tai tikrai perdozuosite  blink.gif
Rekomenduojama gerti 400 µg, kas, remiantis SI vienetų sistema, yra lygu 0,4 mg.
Jei gydytoja liepia gerti kitą dozę, žinoma, reikia gerti tiek, kiek ji sako  mirksiukas.gif

Pasitaisau bigsmile.gif folio rugštis žymima mcg o ne mg doh.gif
Atsakyti
Pvz man gydytoja liepe gerti folio rugsties per diena 800µg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asencija: 07 balandžio 2008 - 08:40
QUOTE(PUka @ 2005 07 07, 18:34)
Folinės nepadauginsi, nes jos perteklius pasišalina iš organizmo  smile.gif

labai norejau suzinot,gal kas nors ka nors zinote apie vitaminus is "a0mvai" firmos ,ar galima naudoti nescioms
Atsakyti
QUOTE(jjurgute @ 2008 04 07, 13:02)
labai norejau suzinot,gal kas nors  ka nors zinote apie vitaminus is "a0mvai" firmos ,ar galima naudoti nescioms

Konkrečiai tai aš nieko negaliu pasakyt, bet jau geriau vaistinėj nusipirkčiau. Jie ten ir tulikų valiklį siūlo gerti, taip kad biggrin.gif
Jeigu čia apie Amway kalba eina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 balandžio 2008 - 17:22
QUOTE(Milagra @ 2008 04 07, 19:21)
Konkrečiai tai aš nieko negaliu pasakyt, bet jau geriau vaistinėj nusipirkčiau. Jie ten ir tulikų valiklį siūlo gerti, taip kad  biggrin.gif
Jeigu čia apie Amway kalba eina  rolleyes.gif

Sveikutės, o kas čia per vitaminai šitie Amway, ar čia iš kokių platintojų bigsmile.gif ?

Saugiausia vis tik pirkti vaistinėse .
Atsakyti
O man gydytoja israse Elevit Pronatal vitaminu, kuriuose yra 0,8 mg folio rugsties.
Sake uzteks per akis. Ir siaip kitu vitaminu cia pilnas kompleksas. Manau nepakenks musu mazuciui smile.gif
Atsakyti
As nuo 5 sav iki 12 sav. geriau Healthlife firmos Folic Acid folio rugsti po 1 tab/1k.d., 400 µg stiprumo, taip gydytoja prirase
Atsakyti
Man gydytoja israse 4 mg folio rugsties gerti, tai geriu 1 mg 4 tabletes. Tai yra 4000 µg, kazkaip pagal kitus pasisakymus daugoka atrodo g.gif
Atsakyti