Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

Man liepe gert 0.4 folio 2x per diena ir duphastona po 1/2 tabletes 2x per diena.
Nestumas dar mazas ax.gif
Atsakyti
Kvaila, bet susiveliau absoliuciai doh.gif kaip ten su tais mcg ir mg? geriu foline rugsti "Folic Acid" (by Jamieson natural sources), 1mg. Rekomenduojama paros doze - 0,4 mg. nors kitos merginos raso, kad geria 400 ar 0,8... neivardindamos mcg ar mg... sita info klaidina, nes skaiciai, atrodo, panasus, bet labai pinasi... tikiuosi, kad geriu pakankama doze folines g.gif
Atsakyti
nescioms reikia 400stiprimo, o zindancioms 450. nepamirskime, kad perteklius kenkia vaisiui. TAD NEPERSISTENKITE MIELOS MAMYTES. nestuke.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad jokio skirtumo po kiek geri folio rūgšties, nes vaiko vystymuisi užtenka 400mg, o didesni kiekiai nėra efektyvesni.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 22, 00:48)
Kažkur skaičiau, kad jokio skirtumo po kiek geri folio rūgšties, nes vaiko vystymuisi užtenka 400mg, o didesni kiekiai nėra efektyvesni.

Pagal naujas rekomendacijas iki 800 mg skiriama gerti. Jeigu nebutu efektyvumo niekas nesiulytu jos gerti.
Atsakyti
man toks klausimas iskylo, jei geri vitaninus nesciosioms ir dar atskirai foline rugsti, tai ir gauni 800 mikro gramu folines rugsties g.gif

tai vistiktais profesores issakytose mintyse racijos yra bigsmile.gif
Atsakyti
AŠ JAU DVIDEŠIMTA SAVAITE KAIP LAUKIUOSI,DAKTARE NEPRIRAŠĖ JOKIŲ VITAMINŲ,BET VIS DAR GERIU FOLINE RŪGŠTĮ,KIEK DAR LAIKO JĄ TURĖČIAU GERTI? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(BUSIMOJIMAMA @ 2008 02 25, 18:59)
AŠ JAU DVIDEŠIMTA SAVAITE KAIP LAUKIUOSI,DAKTARE NEPRIRAŠĖ JOKIŲ VITAMINŲ,BET VIS DAR GERIU FOLINE RŪGŠTĮ,KIEK DAR LAIKO JĄ TURĖČIAU GERTI? nestuke.gif

pasitark su gydytoja. man gydytoja sakė visą nėštumą gerti folinę, o vitaminų irgi neskyrė, nes tyrimai geri, maistą irgi stengiuosi valgyti įvairų 4u.gif sakė geriau mažiau chemijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BUSIMOJIMAMA @ 2008 02 25, 19:59)

Mano gydytoja taip pat netoleruoja polivitaminu, nors leidzia ir paciai apsispresti, ka gerti. Siuo metu man 15 savaiciu. Geriu foline rugsti 1,0 mg ir nuo vakar papildomai pradejau gerti magni, nes su maistu, jauciu, kad jo pakankamai negaunu. Valgau daug vaisiu, darzoviu, kad organizams gautu daugiau vitaminu.
Atsakyti
Dėl folio, kiek gyd tiek nuomonių g.gif Visada buvo tendencija 3 prieš nestuke.gif ir 3 nestuke.gif metu.Kiek esu girdėjusi, kad perteklius tikrai kenkia. Pirmą nestuke.gif gėriau ką netingėjau lotuliukas.gif kad tik išsaugoti 2.gif o šį nestuke.gif beveik nieko ir ant dienų palyginsiu skirtumus, svorio ir pan. ar yra skirtumas g.gif
Atsakyti
Zinau,kad foline rugsti galima gerti dar tik planuojant vaikuti.As dar tebegeriu kontraceptikus,greitu laiku ruosiuos nutraukt ir planuot vaikuti.Ar galima dar nenutraukus gert KT jau gerti foline rugsti?
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2008 02 27, 22:15)
Zinau,kad foline rugsti galima gerti dar tik planuojant vaikuti.As dar tebegeriu kontraceptikus,greitu laiku ruosiuos nutraukt ir planuot vaikuti.Ar galima dar nenutraukus gert KT jau gerti foline rugsti?

Galima ir reikia smile.gif
Atsakyti