sveikos o as geriu folio rugsti gryna 800mikrogramu...ziuriu cia visos po 400...kaip cia dabar
QUOTE(Blakstiena @ 2007 10 24, 13:07)
sveikos o as geriu folio rugsti gryna 800mikrogramu...ziuriu cia visos po 400...kaip cia dabar
As pirkai eurovaistineje 800
Sveikutes na, mano gine pradzioje patare gerti tik folio rugsti, atsisakyti visu kitu vitaminu, nes ju tokiam mazam vaikuciui kol kas visiskai nereikia, ju perteklius gali net pakenkti
Taigi geriu tik ja. O nustojus gerti kitus vitaminus, baigesi ir pykinimas... Man dabar 8 savaitele...
Taigi geriu tik ja. O nustojus gerti kitus vitaminus, baigesi ir pykinimas... Man dabar 8 savaitele...
QUOTE(sirdelle @ 2007 10 24, 16:47)
As pirkai eurovaistineje 800
As ne gydytoja, bet manau kad per daug, nes visur raso, kad paros norma 400 ir kad jos perduozoti negerai tai gal pasiklauskit savo giniu
Sveikos as seip savo gyd.pasakiau,kad man galva skauda,tai sake nusipirkti magnio.Idomu ar nekenkia?
QUOTE(Litux @ 2007 10 26, 11:27)
As ne gydytoja, bet manau kad per daug, nes visur raso, kad paros norma 400 ir kad jos perduozoti negerai tai gal pasiklauskit savo giniu
Eikit, mano gyd iš viso liepė gerti po 1000, iki 12 savaitės. Tai kaip čia tada išeina, galima, negalima, kenkia ar ne..Matyt ji žino ką sako.
QUOTE(laimuziukas @ 2007 10 30, 18:29)
Eikit, mano gyd iš viso liepė gerti po 1000, iki 12 savaitės. Tai kaip čia tada išeina, galima, negalima, kenkia ar ne..Matyt ji žino ką sako.
tikiu, kad gydytoja zino ka sako, as tik sakau ka skaiciau cia http://lt.wikipedia....Folio_rūgŔtis
as iki 12 savaites geriau 400 foline rugsti.
Pagal anotaciją folio rūgštį reikėtų gerti valgio metu, bet aš geriu prieš eidama miegot, nes kažkaip negera būna, kai jos išgeriu Nors esu skaičiusi kitų pasisakymus, kad nieko nuo folio rūgšties nebūna, man nuo jos apsunksta skrandis
QUOTE(indrutee @ 2006 02 26, 00:12)
seip vitaminuose kurie skirti nesciosioms yra ir folines rugsties todel papildomai gerti nereikia
man gydytoja uzdraude bet koki kita vitamina iki 12sav.liepe gerti tik folio rugsti,nes kitu medziagu perteklius kartais ir sukelia pykinima...
man 12 sav.pradejau gerti folio rugsty dar pries pastojant 400mg.ir dabar dar geriu turiu dar porai sav.ir tada baigsiu.jokiu kitu vitaminu negeriu tik dar zuvu taukus.iki kada geriausia gerti folio rugsty ir kada pradeti gerti kitus viataminus?ir kokius geriausia?gydytojos kalba visos skirtingai tai geriau paklausti paciu
QUOTE(tinna1999 @ 2007 11 09, 19:49)
man 12 sav.pradejau gerti folio rugsty dar pries pastojant 400mg.ir dabar dar geriu turiu dar porai sav.ir tada baigsiu.jokiu kitu vitaminu negeriu tik dar zuvu taukus.iki kada geriausia gerti folio rugsty ir kada pradeti gerti kitus viataminus?ir kokius geriausia?gydytojos kalba visos skirtingai tai geriau paklausti paciu
na mano gydytoja man irgi folio rugsti liepe gerti irgi 400mg - ir jokiu kitokiu vitaminu neliepe gerti - dake reikia gerti maksimalia ilgai folio rugsti ir tiek tai ir geriu dar vis o pradejau gerti dar pries pastodama - ryt mums jau 19 sav. prasides