Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

QUOTE(bombioske @ 2007 07 13, 14:37)
mano gydytoja man iš vis neskyrė jokios folio rugšties unsure.gif  tik taip vitaminus liepė gerti ir dar visokių dalykelių smile.gif

paskaityk vitaminų sudėtį, turėtų įeiti ir folio rūgštis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galit patart ax.gif
palanuojam nestuma 4u.gif du -3 men geriau vitaminus your life nescioms, po to viena pakuote (apie menesi) Mamavit ,
si men jau turetume pastoti, vitaminu daktare sake galiu nebegerti kol tiksliai nezinosiu, jog pastojau g.gif sake galiu gert jei noriu biggrin.gif foline rugsti.. bet sake galiu ir menesi nieko negert - ta prasme padaryt pertrauka g.gif unsure.gif
nes tipo kai jau pastosiu gersiu ir rugsti ir vitaminus g.gif saku ar ne per daug bus visko, juk vasara, sako tai kudikeliui reiks is kazko augti g.gif
tai dabar man klausimas ar daryt ta pertrauka g.gif ir negert nieko kol nepastosiu. ar gert tik folio rugsti g.gif nusipirkau po 400 vienoj tabletoj, nors vaistininke norejo isiulyti po 800, bet galvoju, jei gyt sake is vis galiu negert tie 800 butu per daug gal.

tai nusipirkau healthilife folic acid ten kur 400 jos yra..
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 25, 09:20)
palanuojam nestuma  4u.gif  du -3 men geriau vitaminus your life nescioms,  po to viena pakuote (apie menesi) Mamavit ,
si men jau turetume pastoti, vitaminu daktare sake galiu nebegerti kol tiksliai nezinosiu, jog pastojau  g.gif  sake galiu gert jei noriu  biggrin.gif 

is kur zinai,kad jau butinai si men turetum pastoti.. ne visada gaunas pagal plana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 25, 10:29)
is kur zinai,kad jau butinai si men turetum pastoti..  ne visada gaunas pagal plana  mirksiukas.gif

žinau kad gali ir nebut pagal plana blush2.gif tiesiog nuo sio men nebesisaugom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 25, 09:33)
žinau kad gali ir nebut pagal plana  blush2.gif  tiesiog nuo sio men nebesisaugom  4u.gif

aaa aisku 4u.gif
ale kaip baltai pavydziu tiems, kas meta apsisaugojimus, ir sast pirma kart ir yra cool.gif

Atsakyti
as irgi baltai pavydziu toms kuriom is pirmo karto pavyksta pastoti blush2.gif mums turejo praeiti 5menesiai, o paskui isgyventi netekti, tai dabar planuojam pradeti kviesti leliuka rugseji ir turiu kvaila vilti kad is pirmo karto ir mums pavyks rolleyes.gif taigi as foline geriu nuo sausio menesio be pertraukos ir daktaras sake nenustoti gerti,nes jos pertekliaus nebus,tik sake negerti jokiu kompleksiniu vitaminu nes dabar daug naturaliu vaisiu ir uogu, todel jas ir kabinu pilnom rankom kaip ir kiekviena vasara essen.gif as jo klausiau kokio kiekio reiketu gerti folio rugsti,nes yra ivairiu nuomoniu tai man pasake kad uztenka ir 200 mikrogramu,nors galiu gerti ir 400 bet daugiau tikrai nereikia nes naturaliai dar gaunam tai nereikia organizmo ijautrinti vitaminais, paskui daznai nuo ju leliukam buna ivairios alergijos blink.gif
Atsakyti
sveikos moterytes ax.gif as foline rugsti geriau tik viena menesi, tik tiek daktare israse, dabar man jau 6 menesiukas prasidejo, gal vertetu vel pradeti gerti? kaip manot? iki daktares vizito man dar 2sav tad pamaniau pasitarsiu su jumis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krapelis @ 2007 08 01, 16:46)
sveikos moterytes ax.gif  as foline rugsti geriau tik viena menesi, tik tiek daktare israse, dabar man jau 6 menesiukas prasidejo, gal vertetu vel pradeti gerti? kaip manot? iki daktares vizito man dar 2sav tad pamaniau pasitarsiu su jumis  rolleyes.gif

O aš galvojau, kad tik iki 12sav reikia....o gal tik taip ir reikia....o kas jums sakė, kad visą nestuke.gif
Atsakyti
Labu,

Dabar laukiuosi antro vaikiukiuko, tai neseniai buvau pas gydytoją, kuri vitaminų vartojimą apibūdino maždaug taip: "Moksliškai įrodyta, kad folinė rūgštis iš tikrųjų turi įtakos vaisiaus nervinės sistemos vystymuisi, ir ją reikėtų gerti 12 pirmųjų nėštumo savaičių, o vitaminų nėščiosioms gerti nepatariu, nes pakutiniai tyrimai rodo, kad greičiausiai nuo vienokio ar kitokio vitamino perdozavimo dėl to ir gimsta tiek daug alergiškų vaikų".
Tai va čia naujausios žinios. Kiek jos teisingos - nežinau doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Cyra @ 2007 08 02, 15:26)
Labu,

Dabar laukiuosi antro vaikiukiuko, tai neseniai buvau pas gydytoją, kuri vitaminų vartojimą apibūdino maždaug taip: "Moksliškai įrodyta, kad folinė rūgštis iš tikrųjų turi įtakos vaisiaus nervinės sistemos vystymuisi, ir ją reikėtų gerti 12 pirmųjų nėštumo savaičių, o vitaminų nėščiosioms gerti nepatariu, nes pakutiniai tyrimai rodo, kad greičiausiai nuo vienokio ar kitokio vitamino perdozavimo dėl to ir gimsta tiek daug alergiškų vaikų".
Tai va čia naujausios žinios. Kiek jos teisingos - nežinau  doctor.gif

drinks_cheers.gif mano daktars irgi taip sake, tikriausiai toj pacioj konferencijoj dalyvavo drinks_cheers.gif bet istikruju kai tekop paguleti ligoninej ir pabendrauti su mamytem kurios augina vaikucius tai tikrai paaiskejo, kad tos kurios gere vitaminus tai ju vaiakai daug alergiju turi, o kurios sake kad gere foline iki 12sav o paskui tik magni ar kalci kai budavo to elemento trukumas, tai leliukai alergiju neturi ax.gif taigi as sau asmeniskai pasidariau isvadas,zinoma dar vitaminu vartojima aptarsiu su daktaru bet kadangi jis tos pacios nuomones tai manau mes sutarsim ax.gif
Atsakyti
Reiškia yra tiesos book.gif
Atsakyti
Sveikos,
na vat as irgi grizau is ginekologes siandien. Ji man tik vitaminus sake gert, nes ten pakankamai yra folio rugsties. Ji rekomendavo arba Prenatal arba Livol Multi Total. Nezinau, kurie geriau. Tuose Livol lapelyje parasyta, kad neva tai daugiau folio rugsties yra.
Na bet cia pasiskaiciau, nezinau, kai kurios geria tik folio rugsti del galimu alergiju vaikuciui. Na bet jei taip gydytoja paskyre, tai gal gerai rolleyes.gif
Na jei pradeciau as jai ten aiskinti, kad vat as tai internete skaiciau, kad geriau vien rugsti, tai kazkaip be rysio, sakys, tai ko tada atejai, internetu ir vadovaukis.
Na nezinau... blush2.gif Gal gersiu, kaip sake ir nesuksiu galvos ax.gif
Atsakyti