Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

Ačiū už patarimus 4u.gif Na, pabandysiu pagerti vitaminu smile.gif ir beabejo, reikia kazkaip prisiversti valgyti daug daržovių, gerai bent jau kad uogų dabar yra, va ir vyras tris stiklainiukus žemuogių parvežė biggrin.gif Taip lepina, valgydina, tad bandysim "organizuoti" leliu per savo medaus mėnesį smile.gif Labai jau norisi kuo greičiau, o ar pavyks, bus matyt... wub.gif
Atsakyti
As ir geriu 5 mg. Pirmas nestumas buvo labai komplikuotas ir 20 savaite ryzausi nestuma nutraukti. Priezastis galejo buti folio rugsties trukumas, nes pradejau gerti tik apie 10 savaite. Todel pries pastojant antra karta, gydytojai liepe gerti padidinta doze, kad komplikaciju isvengciau. Jie teige kad perteklius pasisalina is organizmo. Gyvenu Islandijoje ir sios salies gydytojais kol kas esu labai patenkinta ir neabejoju ju kvalifikacija.
Tad manau folio rugsti reikia pradeti gerti dar pries pastojant. Kuo anksciau, tuo geriau. Tik gal uztenka mazesnemis dozemis.

Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2007 06 28, 07:21)
Ačiū už patarimus 4u.gif  Na, pabandysiu pagerti vitaminu  smile.gif  ir beabejo, reikia kazkaip prisiversti valgyti daug daržovių, gerai bent jau kad uogų dabar yra, va ir vyras  tris stiklainiukus žemuogių parvežė  biggrin.gif  Taip lepina, valgydina, tad bandysim "organizuoti" leliu per savo medaus mėnesį  smile.gif Labai jau norisi kuo greičiau, o ar pavyks, bus matyt...  wub.gif

Svarbiausia maziau galvoti apie planelio igyvendinima mirksiukas.gif . Tiesiog dziaukites ir megaukites savo medaus menesiu, o mazylis ateis tada, kai jam bus skirta ateiti rolleyes.gif
Atsakyti
vakar skaiciau kad didziausias folio rugsties saltinis yra arbuzai..aisku geriausia kai jie savo sezonu rugpjucio menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 07 03, 10:55)
vakar skaiciau kad didziausias folio rugsties saltinis yra arbuzai..aisku geriausia kai jie savo sezonu rugpjucio menesi  smile.gif

bigsmile.gif ane? net nepagalvojau, tai sėklytės gal ir turi daug to folio, mėgstu pakramtyti kartais../
Atsakyti
o pas mane taip: kai tik pardejo leliu planuot, pradejau ir folio rugsti gert. Uzkibo balandzio menesi, o geriau nuo lapkricio. Ir dabar geriu 400 mg, nors ir 15 sav. kol viska sugersiu.

Arbuzai folio r. saltinis? As juos dabar kertu i diena po puse! KAzkoks nesuvaldomas noras vaisiams ir darzovems. Nieko kito nenoriu!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 12, 10:20)

Arbuzai folio r. saltinis? As juos dabar kertu i diena po puse! KAzkoks nesuvaldomas noras vaisiams ir darzovems. Nieko kito nenoriu!

Geras smile.gif kažkaip nežinojau, kad arbūzas folio r. šaltinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(slatkiuke @ 2007 06 29, 00:24)
As ir geriu 5 mg.

buvau siandien pirma karta pas gydytoja ir ji man irgi liepe gerti 5 mg. sake , kad tai optimali doze iki 12 savaites.
turiu tabletes 400mikrogramu. padekit, nes susimaisiau - 400mikrogramu, tai yra 0,4mg? tai iseina , kad turiu isgerti per diena 5/0,4=12 tableciu?
Atsakyti
Pasakykit mergaites iki keliu nestumo men galima gerti folio rugsti?Klausiu del to, kad gydytoja tik iki 3 men liepe... ax.gif
Atsakyti
mano gydytoja man iš vis neskyrė jokios folio rugšties unsure.gif tik taip vitaminus liepė gerti ir dar visokių dalykelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 07 13, 08:17)
buvau siandien pirma karta pas gydytoja ir ji man irgi liepe gerti 5 mg. sake , kad tai optimali doze iki 12 savaites.
turiu tabletes 400mikrogramu. padekit, nes susimaisiau - 400mikrogramu, tai yra 0,4mg? tai iseina , kad turiu isgerti per diena 5/0,4=12 tableciu?

Butent taip ir yra.
Bet kodel Tau reikia tiek daug gerti?Kodel tokia didele doze skiria?Man buvo 2nesivystantys,gerdavau keleta menesiu iki pastojimo ir pastojus po 400mikro gramu.Tai gal ir man reikia pradet gert nors po 1mg?

QUOTE(Busima Mamyciuke:) @ 2007 07 13, 08:33)
Pasakykit mergaites iki keliu nestumo men galima gerti folio rugsti?Klausiu del to, kad gydytoja tik iki 3 men liepe... ax.gif

Iki 3men.
Papildyta:
O paskui juk gersi vitaminus nesciosioms,tai daugumoje irgi yra po 400mikrogramu folines r.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 07 22, 00:39)
Butent taip ir yra.
Bet kodel Tau reikia tiek daug gerti?Kodel tokia didele doze skiria?Man buvo 2nesivystantys,gerdavau keleta menesiu iki pastojimo ir pastojus po 400mikro gramu.Tai gal ir man reikia pradet gert nors po 1mg?
Iki 3men.
Papildyta:
O paskui juk gersi vitaminus nesciosioms,tai daugumoje irgi yra po 400mikrogramu folines r.

as jau menesi (o gal daugiau, nepamenu gerai blush2.gif ) geriu foline rugsti 0.8 mg, nes pries 6 menesius turejau nesivystanti nestuma, vaisius zuvo 9 savaite. tai gydytoja man liepe pries pastojima gert 0.8 mg folio. as dar geriu askorutina, kad sustiprint kraujagysliu sieneles ir dar geriu ryklio tauku kapsules, kad butu stipri imunine sistema. ir zinoma valgau daug vaisiu ir darzoviu, bandau sveikai maitintis ax.gif
Atsakyti