Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

nu va o man keliose vaistinėse pasakė, kad neturi ir Lietuvoje jos šiuo metu net nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 07 07, 17:37)
nu va o man keliose vaistinėse pasakė, kad neturi ir Lietuvoje jos šiuo metu net nėra  g.gif

Reks pradėt biznį su Foline laugh.gif Nes Anglijoj jos ant kiekvieno kampo tongue.gif

O šiaip tai man gydytoja Lietuvoj liepė gert ir Folinę rūgštį,ir Materną,ir dar vit. E blink.gif Jaučiu tuoj apsirysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 07 07, 18:37)
nu va o man keliose vaistinėse pasakė, kad neturi ir Lietuvoje jos šiuo metu net nėra  g.gif

keista! as nusipirkau be problemu vienoje vaistineje Antakalnyje...
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2005 07 07, 22:49)
Reks pradėt biznį su Foline  laugh.gif  Nes Anglijoj jos ant kiekvieno kampo tongue.gif

O šiaip tai man gydytoja Lietuvoj liepė gert ir Folinę rūgštį,ir Materną,ir dar vit. E blink.gif  Jaučiu tuoj apsirysiu doh.gif

oho, nu ir gydytoja jomajo blink.gif
nusinuodyt su tais vitaminais galima blink.gif
ash tikrai negerchiau g.gif
Atsakyti
Aš pirkau folinę stoties vaistinėje, bet kai kitą kartą paprašiau, kad tėtis nueitų nupirkt, tai vaistininkė net tokio pavadinimo kaip Folica 300 nebuvo girdėjus, turbūt kita papuolė, kažkokia neišmanėlė. Kadangi Folicos kitur neradau, tai nusipirkau kažkokią folinę su vitaminu C, šitos tai daugumoje vaistinių yra, tik vat aš nežinau ar gerai tas vitaminas C nėštumo metu
Atsakyti
Nebera vaistinej folines rugsties? g.gif na dar tokio bajerio tai negirdejau smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2005 07 10, 14:15)
Nebera vaistinej folines rugsties?  g.gif  na dar tokio bajerio tai negirdejau smile.gif

Aš kiek supratau, tai kol kas naujų siuntų negauna. Reikėtų paieškoti kokiose atokesnėse vaistinėse, ką aš ir padariau ax.gif
Atsakyti
as jau pernai ieskojau sito reikalo. butent po 400mg jau nebegamina. tikrai tikrai niekur nebuvo, per foruma suzinojau, kurioj vaistinej dar paieskoti tai paemiau paskutini. o bent tada buvo po 100mkg , po 300mkg ir po 5mg. kol neradau geriau prenatal care is gamtos namu, ten tikrai yra 400mkg.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G. @ 2005 07 11, 17:46)

Kodel? tongue.gif
Atsakyti
verysad.gif is tikro beda su foline,bet po 300mg.dar galima rasti...... thumbup.gif
Atsakyti
kad nereiktų vaikštinėti po vaistines ir klausinėti kur yra folinės rūgšties, tai naudokitės www.vaistai.lt , ten parašyta kurioje vaistinėja yra reikiami vaistai.
Atsakyti