Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

Na mane irgi daug maziau pykina, bet vistiek dar turbut nepraeina ne pora dienu kai su Wc pasikalbam smile.gif
Atsakyti
Foline rugsti geriu pavyzdingai smile.gif Getriau preis patojant ir iki 12 savaiteliu dar pagersiu, o veliau vitaminukus smile.gif
Atsakyti
o pas mane tai tuose vitaminuose kur dakt. prirase yra folio rugsties, tai as kaskaip atskirai ir negeriu...
Atsakyti
Man gydytoja sake gerti folio rugsty iki 12sav., bet as jau ja pries savaite nutraukiau gerti. Gydytoja sake, kad per I trimestra papildomai vitaminu nebutina, o veliau israsy, bet kad as pas gydytoja tik sausio 31 d. einu, o bus jau 14 sav. Nu bet manau kelios savaites be vitaminu nieko nenutiks 4u.gif
Atsakyti
Manau,kad iki 3mėn.būtina gert folinę rūgštį,bent jau kiek girdėjau ir mano gyd.sakė,nes vystosi visi mažiuko organai.Sėkmės auginant pilvelį nestuke.gif
Atsakyti
Aš tai geriu Folica, tai yra gryna folio rūgštis smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif
Man vat idomu ar as cia tokia viena ar yra daugiau mamyciu, kurios kaip ir as negere folio rugsties???
Nes as tik viena menesi geriau vitaminus Pregnacare ir viskas. Kai paklausiau pas gydytoja ar reikia foline rugsti gerti ar kokius kitus vitaminus toliau gerti (kai jau pati pasiskaiciau zurnaluose ir internete), ji pasake ne. Kad atseit kiekvienas vitaminas turi savo paskirti ir ne visiems reikalinga ta foline rugstis unsure.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo vaikiuko, folinės rūgšties negėriau, nes nežinojau, o gydytoja apie tai nieko nesakė. Pagimdžiau sveikutę mergytę ir negėrusi folinės rūgšties. Priėš antrą nėštumą gėriau Pregnacare vitaminus, kuriuose, kaip rašo, yra reikiamas kiekis folinės rūgšties, tačiau deja šis nėštumas baigėsi liūdnai. Na o prieš pastojant trečią kartą, gydytoja būtinai liepė gerti folinę rūgštį.
Atsakyti
Sveikos,

O man nieko neikas apie jokia foline rugsti nesake ir as jos negeriau, nes kai suzinojau kad isvis tokia reikia gerti tai jau buvo nepilnai 3men. nestumo, tai dabar siek tiek nerimauju,kaip cia bus, ir ar vaikiukas sveikas gims. verysad.gif

O seip mano organizmas visa ta laika pats paprasydavo jei jam reikia kokiu vitaminu: kad ir kartais nuejusi i parduotuve negali pareiti pro apelsinus, kivius o kartais budavo net salotas, mano vyras i mane pasiziurejas jau labai juokdavosi kai as apsikrovus vaisiais ir darzovem gryztu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2007 01 31, 13:12)
Sveikos busimos mamytes smile.gif
Man vat idomu ar as cia tokia viena ar yra daugiau mamyciu, kurios kaip ir as negere folio rugsties???
Nes as tik viena menesi geriau vitaminus Pregnacare ir viskas. Kai paklausiau pas gydytoja ar reikia foline rugsti gerti ar kokius kitus vitaminus toliau gerti (kai jau pati pasiskaiciau zurnaluose ir internete), ji pasake ne. Kad atseit kiekvienas vitaminas turi savo paskirti ir ne visiems reikalinga ta foline rugstis unsure.gif

Sveikutes, 4u.gif skaitinejau jusu temele ir man sis klausimas parupo, as irgi pirmais menesiais folio rugsties negeriau, nes nezinojau kad jos reikia ax.gif o Pregnacare pradejau gerti tik trecia men. Ar tai negerai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2007 02 05, 12:39)
Sveikos,

O man nieko neikas apie jokia foline rugsti nesake ir as jos negeriau, nes kai suzinojau kad isvis tokia reikia gerti tai jau buvo nepilnai 3men. nestumo, tai dabar siek tiek nerimauju,kaip cia bus, ir ar vaikiukas sveikas gims.  verysad.gif

O seip mano organizmas visa ta laika pats paprasydavo jei jam reikia kokiu vitaminu: kad ir kartais nuejusi i parduotuve negali pareiti pro apelsinus, kivius o kartais budavo net salotas, mano vyras i mane pasiziurejas jau labai juokdavosi kai as apsikrovus vaisiais ir darzovem gryztu biggrin.gif

Sveikute, as tai per pirmus menesius labai daug pomidoru valgydavau ir mandarinu biggrin.gif Vyras pirkti nespedavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat ir man įdomu pasidarė. Neskyrė ir man folinės rūgšties, nors specialiai klausiau ką vartot,nes pamenu , kad pirmą nėštumą gėriau nemažai magnio, ir geležį. Bet gydytojas pasakė tik bet kokių vitaminų nėščiąjai nusipirkt ir viskas. Nusipirkau Pre-Natal, kažin pakaks mano mažiui folinės rūgšties?
Atsakyti
O kodel kartais nestumo metu skiria magni g.gif Vat pirmas mano nestumas baigesi nelaimingai,dabar planuosim kita.pradejau gert folio rugsti,tai galvoju gal ir to magnio pagert.Kazka girdejau,kad jis lygtais atpalaiduoja gimdos raumenis ar kaip ten su tuo magniu yra:hm g.gif g.gif
Atsakyti