Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis

QUOTE(Inga28 @ 2006 12 21, 20:32)
Juk kiekviena pagal save pasirenka kas jai geriausia ir kas jos leliui geriausia... taip pat daug kas priklauso pas koki gyd lankaisi ir ka jis pataria smile.gif Manau tai yra labai individualu  smile.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, as atskirai is vis folio rugsties negeriau, tik vitaminus, o atskirai geriau tik gelezi ir tai nestumo gale! Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as nezinau, as viska gersiu kiek tik reikes, kad tik lelius gautu visus vitaminus... as suprantu tas, kurios nera tureje persileidimu ar bedu del nestumu, tai kalba nieko negeriau ir negersiu nes viskas ir taip gerai, o pvz kai keleta metu kankina nevaisingumas o paskui persileidimas tai kai pastoji visa suda sugert galetum kad tik viskas gerai butu smile.gif
Atsakyti
sveikutes nestukes,as budama nescia folio rugsty gal geriau tik sav.bet nuo jos mane lb.pykindavo,taigi geriau tiktais vitaminus nesciosioms,joje pakanka folines rugsties rolleyes.gif na ir pasigimdziau sveika berniuka wub.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(mellow @ 2006 12 29, 19:23)
sveikutes nestukes,as budama nescia folio rugsty gal geriau tik sav.bet nuo jos mane lb.pykindavo,taigi geriau tiktais vitaminus nesciosioms,joje pakanka folines rugsties rolleyes.gif na ir pasigimdziau sveika berniuka wub.gif sekmes

O as kai pirmo laukiausi is vis pamirsdavau isgerti vitaminus o galiausiai ir visai nustojau vartoti, jauna kvaila. Dabar elgiuosi daug atsakingiau, ir labai noriu kad vaikutis viska geriausia gautu is manes, todel ir geriu viska is eiles biggrin.gif
Atsakyti
As irgi viska is eiles geriu smile.gif tik mane labiau pykina nuo vitaminu, nei nuo folines
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2006 12 30, 14:37)
O as kai pirmo laukiausi is vis pamirsdavau isgerti vitaminus o galiausiai ir visai nustojau vartoti, jauna kvaila. Dabar elgiuosi daug atsakingiau, ir labai noriu kad vaikutis viska geriausia gautu is manes, todel ir geriu viska is eiles biggrin.gif

Kodėl taip sakai? Ar kas negerai buvo? Nes man daktarė sakė, kad jokių papildomai folinių rugščių ar dar kokių biesų visai nereikia. jos žodžiai: jei nori, gali pagerti vitaminų specialiai nėščiosioms. Tai va, kartais išgeriu, o kartais ne. Mama sakė, kad svarbu kalcį gert. pažiūrėsim kaip čia bus:)
Atsakyti
Aš tai geriu folio rūgštį (pamiršau paklausti gydytojos gal jau gana ją gert), ir geležį (dėl hemoglobino). O vitaminų nevartoju ir gydytoja sakė negert, tik šiaip geriu žuvų taukus, aš juos jau senai geriu.
Atsakyti
o mane beria nuo folio rugsties tik nesuprantu kodel kai tik geriu taip ir kiekviena diena veidas isbertas, o kai ngeriu ir isberimu neber, galvoju gal tik po puses tabletes man reik gert gal 1 per daug g.gif
Atsakyti
o as geriu ir foline ir vitaminus (nors juos dazniausiai isvemiu), ir dar jau koki pusmeti geriu zelmenu sultis, tai kaip tais nesiryztu ju nutraukt, nes leliui visi vitaminai gerai, nors kai kas sako kai per daug vitaminu, tai paskui vaikas alergiskas buna ir t.t. bet manau svarbiausia kad tas vaikas butu, o paskui ziuresim kas kaip. esu is liepinukiu saraso, tai kiekviena diena uzejus ten net baisu skaityt, nes i savaite po 2 iskrenta is sarasiuko....
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 01 05, 13:50)
o as geriu ir foline ir vitaminus (nors juos dazniausiai isvemiu), ir dar jau koki pusmeti geriu zelmenu sultis, tai kaip tais nesiryztu ju nutraukt, nes leliui visi vitaminai gerai, nors kai kas sako kai per daug vitaminu, tai paskui vaikas alergiskas buna ir t.t. bet manau svarbiausia kad tas vaikas butu, o paskui ziuresim kas kaip. esu is liepinukiu saraso, tai kiekviena diena uzejus ten net baisu skaityt, nes i savaite po 2 iskrenta is sarasiuko....

Nu vat as ir labai bijau kad leliui ko nenutiktu, uztat ir geriu, o nuo vitaminu ir mane labai pykino, tai pradejau gerti vakarais, tai nors neisvemiu.

Gabijuk, nieko baisaus nenutiko del to kad negeriau, bet vaiko imunitetas labai silpnas iki triju metu buvo, istisai ligoninese gulejom, na gal ir ne del to, kad vit. negeriau, na bet vis tiek dabar esu tos nuomones kad savo vaikui tik viska kas geriausia
Atsakyti
vollka o mane jau ir vakarais pykina kai isgeriu vitamina, ir neretai tenka issivemt pries miega, bet tada dar viena isgeriu ir greitai merkiu akis kad uzmigt kuo greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 01 07, 13:45)
vollka o mane jau ir vakarais pykina kai isgeriu vitamina, ir neretai tenka issivemt pries miega, bet tada dar viena isgeriu ir greitai merkiu akis kad uzmigt kuo greiciau  lotuliukas.gif

matai kaip nevienodai visoms g.gif siaip sake ant tuscio skrandzio negerai gerti. Na o mane ir siaip jau maziau pykina, tai gal del to
Atsakyti