Sveiki,
Žmona nėščia - džiaugsmas begalinis . Aišku ar nėštumas kokybiškas, reikia, kad dar patvirtintų žmonės su baltais chalatais.
Bet anyway reikia jolinės rūgšties bei rekomendacijų iš kur jos pasisemti natūraliai.
Reikia per dieną kelių šimtų mg, o visokiose maternose ir pan. yra vos keli miligramai.
Ką daryti ir kur ieškoti?
Ką reikia valgyt? Melionus, šparagus, ką dar?
Na, o is tikruju, pvz as geriu gryna foline rugsti, norma dienos vienoje piliuleje. Perteklius sako negerai...Tai jei dar valgysi ir nemazai butent tu produktu, kur yra tos folines rugsties, tai cia nieko...ar nelabai...
Kiek zinau, tai dziovintuose abrikosuose, apelsinuose, melionuose, tamsiai zaliose darzovese,...
Kiek zinau, tai dziovintuose abrikosuose, apelsinuose, melionuose, tamsiai zaliose darzovese,...
nors aš ir gėriau Pregnacare, gydytoja skyrė papildomai Folinės
QUOTE(Isila @ 2005 07 07, 11:19)
nors aš ir gėriau Pregnacare, gydytoja skyrė papildomai Folinės
man kaip tik gydytoja sake, kad galiu gerti ARBA Pregnacare, ARBA gryna foline...
QUOTE(Eziuke @ 2005 07 07, 12:35)
man kaip tik gydytoja sake, kad galiu gerti ARBA Pregnacare, ARBA gryna foline...
kiek gydytoju, tiek nuomoniu
man ir pradzioj viena gydytoja sake -uztenka gerti tik kompleksa, kita sake -gerk tik foline... finale dariua taip, kaip atrode man...
QUOTE(bonda @ 2005 07 07, 13:07)
kiek gydytoju, tiek nuomoniu
man ir pradzioj viena gydytoja sake -uztenka gerti tik kompleksa, kita sake -gerk tik foline... finale dariua taip, kaip atrode man...
ir teisingai! ))))))))))))
Farma vaistinėse tikrai yra
ash pirkau folines eurovaistinej
Folinės nepadauginsi, nes jos perteklius pasišalina iš organizmo