Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

4mamyte, daivulka78, dahlia+++, ačiū už patarimus bigsmile.gif
Kad per tankiai mezgu, tai nea, kaip tik laisvai.
Užmetimą - taip, nuo savęs dariau doh.gif
Apie persuktas akis nesupratau blush2.gif
Einu pramegzsiu pavyzdėlį kitaip užmesdama, gal gausis bigsmile.gif
Atsakyti
yahoo.gif gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 12 01, 13:38)

Su kuo ir sveikinu ploja.gif O dabar prisipažink ką ne taip darei ir kodėl dabar gavosi ?
(Beje, persuktos akys gaunasi kai išmezgant uždėtąją akį kabinam ne šitoj virbalo pusėj esantį siūlą, o už virbalo.)
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2008 12 01, 16:39)
Su kuo ir sveikinu  ploja.gif  O dabar prisipažink ką ne taip darei ir kodėl dabar gavosi ?
(Beje, persuktos akys gaunasi kai išmezgant uždėtąją akį kabinam ne šitoj virbalo pusėj esantį siūlą, o už virbalo.)

Dariau užmetimą nuo savęs doh.gif
Dabar supratau, ne, nepersuktai mezgu.
Ale vis tiek man tas raštelis nesigauna sad.gif Skylutės atsidūriane viena virš kitos, o vis pasislenka unsure.gif Nors mezgu tiksliai pagal schemą
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 12 01, 16:13)
Dariau užmetimą nuo savęs  doh.gif
Dabar supratau, ne, nepersuktai mezgu.
Ale vis tiek man tas raštelis nesigauna  sad.gif Skylutės atsidūriane viena virš kitos, o vis pasislenka  unsure.gif  Nors mezgu tiksliai pagal schemą

Šaunu, kad nors kažkas pavyko. O dėl rašto, tai nemačius sunku ką ir patarti. Jei gali įmesk, gal ką ir sumislysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 12 01, 19:15)
Šaunu, kad nors kažkas pavyko. O dėl rašto, tai nemačius sunku ką ir patarti. Jei gali įmesk, gal ką ir sumislysim wub.gif

raštelis
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 12 02, 09:46)

Keista g.gif Rodos lyg ir paprasta, turėtų viskas pavykti. Akutės visos aiškios, rutuliukas - užmetimas, kvadratukas - gera, o trikampiukas trys sumegztos. Nu viskas aišku g.gif Blogojoj pusėj viskas mezgama blogom akutėm. Tikrai turi pavykti. Aš panašų mezgiau, tai kažkaip uždėdavau ne taip, tiesiog čia reikia: viena uždėta, viena gera ir vėl viena uždėta. Šitaip megzti keturias eilutes. g.gif Gal tikrai netyčia uždedi ne vietoj ax.gif Nu būna, kad raštelis atrodo paprastutis, bet jį išmegzti doh.gif Tiesiog bandyk ir bandyk, tik ant kokio pavyzdėlio. Sėkmės. Sory, bet niekuo padėti negaliu. O raštelis tai thumbup.gif Išsisaugojau sau, jei tik neprieštarausi blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 02 gruodžio 2008 - 17:23
QUOTE(daivulka78 @ 2008 12 02, 18:23)
Keista g.gif Rodos lyg ir paprasta, turėtų viskas pavykti.

Manau, kad kai 3 eilėj jai gaunasi 3 akys ir užmetimas, o jei tiksliai pagal schemą mezga 2, tai užtai ir pasislenka. Čia reik sumezgimą kažkur daryt, arba užmetimo nedaryt. Vidury viskas paskui turi gautis, čia pačiam krašte problema.

Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 12 03, 10:02)
Manau, kad kai 3 eilėj jai gaunasi 3 akys ir užmetimas, o jei tiksliai pagal schemą mezga 2, tai užtai ir pasislenka. Čia reik sumezgimą kažkur daryt, arba užmetimo nedaryt. Vidury viskas paskui turi gautis, čia pačiam krašte problema.

Teisingai, Batareika, taip ir yra bigsmile.gif Tai pabandžiau nesilaikyti griežtai schemos, tiosiog pagal mezginį žiūriu, kur reikia užmetimą daryti, tada gaunasi thumbup.gif

Čia mano pirmas kiauraraštinis megztukas bus, dėl to tokie keblumai kiekvienam žingsny blush2.gif
Atsakyti
Sveikos ,is kur gauti sita rasteli ????
http://keep4u.ru/ful...96bddc7978b/jpg

Ir dar sitas,kazkad mezgiau ,dabar nereandu niekaip
http://dnl.alp.ru/7y...25507741281.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 03 gruodžio 2008 - 13:19
Gal kas turite angliškų ženklų paaiškinimus. Raidėmis tai turiu, bet labai sudėtinga, nieko nesusigaudau.
Atsakyti
sveikutes. gal kas gali man paaiskinti kaip mezgasi akis rodykle i virsu ir rodykle i apacia?
Atsakyti