25 zinute
QUOTE(gitapita @ 2009 06 16, 18:35)
25 zinute
2-ą eilę neri iki 4 to stulpelio su užmetimu, nunerusi 5 pynutės akis prikabini jas ten kur rodo žalia rodyklė. 2 eilę baigi nerti kur raudonai pažymeta. 3 eilė nuspalvinta mėlynai
Atsiprašau už aiškinimo stilių, man lengviau parodyti
MAGPIE, aciu, supratau
QUOTE(MAGPIE @ 2009 06 16, 19:08)
2-ą eilę neri iki 4 to stulpelio su užmetimu, nunerusi 5 pynutės akis prikabini jas ten kur rodo žalia rodyklė. 2 eilę baigi nerti kur raudonai pažymeta. 3 eilė nuspalvinta mėlynai
Atsiprašau už aiškinimo stilių, man lengviau parodyti
tai, kad nera kur prikabinti tu penkiu pynutes akiu. Nieko neiseina. Gal dar kas galit pakonsultuoti?
Gal galit paaiskinti, ka reiskia zenklas toks, kaip piesi paukscio koja is triju pagaliuku, tik aukstyn kojom
QUOTE(aquilatel @ 2009 06 17, 08:33)
Gal galit paaiskinti, ka reiskia zenklas toks, kaip piesi paukscio koja is triju pagaliuku, tik aukstyn kojom
Greičiausiai 3 stulpeliai su užmetimu, išmegzti iš vieno. Reikėtų paveiksliuko, tada būtų aišku.
QUOTE(aquilatel @ 2009 06 17, 08:33)
neaišku ar megsi virbalais ar nersi. Virbalais tai VA ką radau
MAGPIE, DRIFTAS, aciu, kai ilgiau pagalvojau - supratau.
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 17, 12:42)
virbalais
aciu, tiko. man buvo pats pirmas reikalingas
QUOTE(asarele54 @ 2009 03 19, 21:43)
Sveikutės.Kažkurios iš jūsų mezgėt šitą liemenę
Radau schemutę ,kuri buvo,bet va isai nesuprantu nuo kurios vietos reikia pradėti megzti pagal tą schemutę.Viduriuką supratau kaip padaryti,o toliau?Labai prašau,paaiškinkite man kaip kas.Labai noriu nusimegzti,bet nesusigaudau.Iš anksto labai dekoju.
Radau schemutę ,kuri buvo,bet va isai nesuprantu nuo kurios vietos reikia pradėti megzti pagal tą schemutę.Viduriuką supratau kaip padaryti,o toliau?Labai prašau,paaiškinkite man kaip kas.Labai noriu nusimegzti,bet nesusigaudau.Iš anksto labai dekoju.
Sveikutės, bandau megzti šitą nuostabų grožį. Būkit geros pagal nuorodas jau nebeleidžia aprašymo pasižiūrėti. Pagelbėkit, įmeskit kas paaiškinimą kaip ją megzti Būčiau be galo dėkinga ir balionėlį duočiau