Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dirsė @ 2008 11 21, 13:18)
Siulau balsuot uz fotkes albume kiekviena komentare palieka savo balsa argumentuodamas kodel ir pasirasydamas nika is sm. tada suskaiciuojam balsus ir skelbiam cia geriausiaji

Aš dar siūlyčiau kitam kartui...dėti foto ir nerašyti savo niko. Taip įdomiau smile.gif paskui po balsavimo kiekvienas pasirašo kieno foto.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 21, 13:33)
Aš dar siūlyčiau kitam kartui...dėti foto ir nerašyti savo niko. Taip įdomiau smile.gif paskui po balsavimo kiekvienas pasirašo kieno foto.

o kaip mes jas komentuosime cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 21, 10:02)
p.s. tai su kavos puodeliu aš praletela, ania? Negaliu jokių fotkių kolkas įkelt, nes fotiko laidą mano iki šeštadienio nukosėjo, alia pasiskolino dry.gif  O ar galiu aš tada bent jau savo nelabai vykusią fotkę įkelti į ND albumą, nu kad žinotumėte, jog aš stengiausi blush2.gif

aisku dek. mirksiukas.gif

Man irgi atrodo kad gal reiketu pratesni ND laika, nes tik pradedam "ivaziuot i tema" kai jau ir pabaiga ateina. Gal dabar bandom su fokusu ir tada vel grisim prie kavos puodelio. Nes is komentaru paaiskejo kad daugumos fokusas kazkur lakste. Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 21, 12:49)

Tavo rodytose nuotraukose man iš esmės patinka kompozicija, mintis, bet labai nepatinka spalvos. Ką nors darei su jomis? Man atrodo, arba buvo l. tamsu ir jas šviesinai arba kažkas ne taip su WB.

O kodėl jūs taip trumpai darot ND? Man kartais ir 2 sav. maža. Gal be savaitės aptarimų temoje, palikit dar savaitę ND albume, kad savo darbus spėtų įdėti visos vėluojančios ar tos, kurios ilgai brandino idėją ir bandė ją įgyvendinti. Čia toks pasvarstymas...

na tik pirma gal uzbaigta ir tai jei butu laiko dar padirbciau prie jos,o kiti tik mintis, juodrasciai, eskizai...,spalvos koregotos , tad sunku pasakit kur problema, be tuo nupirkau nauja monitoriu, dar nereguliotas, ir nekaip negaliu prie juo priprast, tehniska dalis man sunkei sekasi, va kazkas rase apie ekspozicija, o as tokio migtuko savo fotike neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 21, 13:34)
o kaip mes jas komentuosime cia?  g.gif

Bandymus galima dėti čia, o ND gal kas nors kokią staigmeną pateiks. Aišku jei įdės jau matytą čia foto, tai nieko blogo. O pačiam albume sėkmingai galima komentuoti fotografijas nežinant kieno foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 21, 13:39)
Bandymus galima dėti čia, o ND gal kas nors kokią staigmeną pateiks. Aišku jei įdės jau matytą čia foto, tai nieko blogo. O pačiam albume sėkmingai galima komentuoti fotografijas nežinant kieno foto smile.gif

Gal taip atsiras daugiau ND g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 21, 13:39)

nu tada gal viai faina bigsmile.gif intrigu bus daug bigsmile.gif
Atsakyti
Tai dabar jei noriu įdėti arbatos nuotrauką, tai turiu dėti į ND albumą ir nerašyti vardo savo?Taip supratau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 21, 13:56)
Tai dabar jei noriu įdėti arbatos nuotrauką, tai turiu dėti į ND albumą ir nerašyti vardo savo?Taip supratau? ax.gif

Tai dabar gal dar rašyt smile.gif Čia buvo pasiūlymas naujai temai. Čia galima dėti bandymus...na gal fotografuosim visko daug, tobulinsimės ir ruošimės kuo geresnę foto įdėt į ND. O ten įkelt foto ir nerašyt vardo.
Atsakyti
Super sumanymas: thumbup.gif cia rodom savo bandymus, tobulejam, kritikuojam, o i ND dedam gal vis del to namatyta nuotrauka. Gausis tikri nauji darbai, kuriuose rodysim ko ismokom is pastabu ir kitikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 21, 12:33)

Taip ne tik įdomiau, bet kartais ir teisingiau. Tiesiog kartais būna - turi kažkokią nuomonę apie vieną ar kitą žmogų ir ji (ta nuomonė) neleidžia visiškai objektyviai vertinti darbo. O kai viskas anonimiška - vertini ne autorių, o jo darbą. Tik pasibaigus ND, aišku, būtų gerai pasirašyti po savo darbu (tai nesunku padaryti, paspaudus po nuotrauką esančią nuorodą "Edit"); man visada labai smalsu sužinoti auorius smile.gif Sėkmės!
Atsakyti
Tai kaip supratau, dar savaitę pratęsiam puodelių temą? Tai labai puiku, nes pagaliau galėsiu prie dienos šviesos pafotkinti savaitgalį, nes aną visiškai laiko neturėjau. Nors pasirodo ir prie menko apšvietimo galima puikių foto padaryti (aš čia apie matytą ND Stiklinės kavą).

Dėl balsavimo manau gera mintis vertinti trimis balais (nuo 3 iki 1) tris nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti