Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(JulieTa @ 2008 11 21, 09:51)
Tai ok tada, gal bandom tema - trys daiktai bigsmile.gif tinka?  g.gif

merginos, kaip ikelt fotke i kavos puodelius? kazkaip nerandu  doh.gif
o kada renkam geriausius kavos puodelius?  g.gif

Man tema tinka. thumbup.gif Mergaites tikrai,paaiskinkit issamiau kaip ten ideti puodeli.reikia registruotis ar ne?Koki dydi pasirinkti?Nu prasau..........
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 11 21, 08:57)
Reziume- merginos, jei jums netinka tokie komentarai, taip ir sakykit. Gal atsiras tie, kurie jums apie kiekvieną nuotrauką išsamiai viską paaiškins ir išdėstys. Aš tiek laiko neturiu.

Tinka tinka 4u.gif labai faina, kad yra kažkas kas pasako tiesiai, šviesiai ir teisingai. Aš pati dar daug ko nematau, nors mokomės fotografuoti skyrelyje "prasėdėjau" nemažai laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 21, 11:01)
JulieTa, RESPECT... uz kokia tema jus balsuojate  biggrin.gif  padekite nuspresti,nes jau laikas spaudzia 4u.gif

Aš už "tris daiktus" arba "knygą" mirksiukas.gif

Reik išmokt fokusuot pradžiai ax.gif , nes vanduo man atrodo mums dar bus per sudėtinga rolleyes.gif

p.s. tai su kavos puodeliu aš praletela, ania? Negaliu jokių fotkių kolkas įkelt, nes fotiko laidą mano iki šeštadienio nukosėjo, alia pasiskolino dry.gif O ar galiu aš tada bent jau savo nelabai vykusią fotkę įkelti į ND albumą, nu kad žinotumėte, jog aš stengiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 21, 09:56)
Man tema tinka. thumbup.gif Mergaites tikrai,paaiskinkit issamiau kaip ten ideti puodeli.reikia registruotis ar ne?Koki dydi pasirinkti?Nu prasau..........

Ne registruotis nereikia, tiesiog prisijungi cia http://www.fotki.com/Lithuania/lt/ 1 psl. yra slaptazodziai, ir eini i "Kavos puodelis", kaireje puseje bus Add photo, paspaudi, o tada apacioje paspaudi One photo at a time ir ikeli savo foto.

Nezinau ar aiskiau paaiskinau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 21, 10:02)

p.s. tai su kavos puodeliu aš praletela, ania? Negaliu jokių fotkių kolkas įkelt, nes fotiko laidą mano iki šeštadienio nukosėjo, alia pasiskolino dry.gif  O ar galiu aš tada bent jau savo nelabai vykusią fotkę įkelti į ND albumą, nu kad žinotumėte, jog aš stengiausi blush2.gif

tai aisku kelk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 21 lapkričio 2008 - 10:03
QUOTE(fizė @ 2008 11 21, 10:08)
Ne registruotis nereikia, tiesiog prisijungi cia http://www.fotki.com/Lithuania/lt/ 1 psl. yra slaptazodziai, ir eini i "Kavos puodelis", kaireje puseje bus Add photo, paspaudi, o tada apacioje paspaudi One photo at a time ir ikeli savo foto.

Nezinau ar aiskiau paaiskinau  ax.gif

Aciu 4u.gif Viskas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 22:00)
merginos, fotoaparatą turiu ne metus ir ne du, ir prieš tai ne vienerius turėjau juostinę muilinę. Nuotraukų mano sąskaitoj ne 10 tūkstančių, o kur kas daugiau. Nemanau, kad jei per tiek nieko neišmokau, dabar taip imsiu ir išmoksiu... nenoriu jūsų temos gadinti savo nuotraukytėmis.
Sėkmės smile.gif aš paskaitinėsiu tik smile.gif

o tu anksčiau ar aiškinaisi, kas yra diafragma, trečdalių taisyklė ir t.t. aš fotoaparatą ir turiu jau seniai - turėjau ir juostinių muilinių, ir skaitmeninių, bet tik prieš trejus metus pradėjau domėtis rimčiau. ir fotografavau lygiai taip, kaip jūs.
pasikartosiu - pagooglinkit apie kavą, arbatą ir jums išmes tiek nuotraukų visokiausių. kopijuokit jas, bandykit kažką panašaus padaryt. ir yra labai normalu, kad iš kokių 300 kadrų randant tik vieną kadrą.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 21, 10:39)
yra labai normalu, kad iš kokių 300 kadrų randant tik vieną kadrą.

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
norejau paklausti ,kaip vyxta balsavimas? blush2.gif ir kada?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 11 21, 12:06)

jo, ir man idou, kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 11 21, 11:06)

kazkaip nieko nenutarem kaip balsuosim..uzsimenama ir tiek... g.gif
Atsakyti
Labas rytas. mirksiukas.gif
Aš ir pasirašau už tema trys daiktai.Labai noriu susidraugauti su tuo fokusu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 21, 11:02)
Aš už "tris daiktus" arba "knygą"  mirksiukas.gif

Reik išmokt fokusuot pradžiai ax.gif , nes vanduo man atrodo mums dar bus per sudėtinga rolleyes.gif

As sakyciau trys daiktai geriau, nes bus aiskiau ar sufokusavai ten kur norejai ar ne. Reiketu ideti tris vienodas foto, bet su skirtingai sufokusuotais daiktais. O kai fotografuosi knyga, vel nebus aisku ar pataikei sufokusuot butent i ta pastraipa i kuria ir norejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 lapkričio 2008 - 11:46