Reziume- merginos, jei jums netinka tokie komentarai, taip ir sakykit. Gal atsiras tie, kurie jums apie kiekvieną nuotrauką išsamiai viską paaiškins ir išdėstys. Aš tiek laiko neturiu.
Labas rytas, perskaičiau temą ir radau daug pasiūlymų dėl namų darbų:
1. Knyga
2. Vanduo
3. Trys daiktai
4. Tas pats puodelis
Tai vis gi, kurį renkamės? Aš pati būčiau už tris daiktus, nes tikrai reiktų susidraugaut su fokusu.
Dėl komentarų, manau kuo griežčiau, tuo geriau Aišku, nemalonu, kai sudirba asmeninį šedevrą, kuris pačiai atrodo visai neblogas, bet tam mes čia ir susirinkom: mokytis. O kaip be kritikos tobulėti, ir be pastangų padaryti geriau irgi nieko nebus.
1. Knyga
2. Vanduo
3. Trys daiktai
4. Tas pats puodelis
Tai vis gi, kurį renkamės? Aš pati būčiau už tris daiktus, nes tikrai reiktų susidraugaut su fokusu.
Dėl komentarų, manau kuo griežčiau, tuo geriau Aišku, nemalonu, kai sudirba asmeninį šedevrą, kuris pačiai atrodo visai neblogas, bet tam mes čia ir susirinkom: mokytis. O kaip be kritikos tobulėti, ir be pastangų padaryti geriau irgi nieko nebus.
QUOTE(ingulia @ 2008 11 21, 09:03)
As-uz tris daiktus.
Labas rytas,
na ir ankstyvos jus
as balsuoju TRYS DAIKTAI
Kazkuri klause del musu albumo,tai atsakau-nereikia registruotis,suvedi slaptazodzius ir keli nuotrauka i albuma.Jei bus kokiu neaiskumu,rasykit man AZ,kad cia temos negadint
na ir ankstyvos jus
as balsuoju TRYS DAIKTAI
Kazkuri klause del musu albumo,tai atsakau-nereikia registruotis,suvedi slaptazodzius ir keli nuotrauka i albuma.Jei bus kokiu neaiskumu,rasykit man AZ,kad cia temos negadint
QUOTE(luokė @ 2008 11 20, 20:04)
nesu tikra, ar taip supratau klausimą. nieko, jei ką, patikslinsi
sunkiai pamenu, kaip su paprastais skaitmeniniais. bet turėtų būt panašiai. išsirenki norimą objektą, nukreipi fotiką. ne iki galo nuspaudi mygtuką- tada anas fokusuoja. atrodo, ir juose galima pasirinkti, kad rodytų fokusavimo tašką (taškus). pvz, pas mane ant ekranėlio yra 9 fokusavimo taškai, pagal kuriuos galiu rinktis, kas turėtų būti fokusuojama. panašiu principu turėtų būt ir muilinėse (sorry, nieko nenoriu įžeist)- iki pusės nuspaudus mygtuką fokusavimo taškas turėtų sumirksėt/supypsėt- tipo, jau sufokusuota, gali spaust iki galo
šakės, nežinau, ar kas nors supras- sunku man baisiai teoriją pasakot
sunkiai pamenu, kaip su paprastais skaitmeniniais. bet turėtų būt panašiai. išsirenki norimą objektą, nukreipi fotiką. ne iki galo nuspaudi mygtuką- tada anas fokusuoja. atrodo, ir juose galima pasirinkti, kad rodytų fokusavimo tašką (taškus). pvz, pas mane ant ekranėlio yra 9 fokusavimo taškai, pagal kuriuos galiu rinktis, kas turėtų būti fokusuojama. panašiu principu turėtų būt ir muilinėse (sorry, nieko nenoriu įžeist)- iki pusės nuspaudus mygtuką fokusavimo taškas turėtų sumirksėt/supypsėt- tipo, jau sufokusuota, gali spaust iki galo
šakės, nežinau, ar kas nors supras- sunku man baisiai teoriją pasakot
Viskas gerai bent jau man lyg ir viskas aišku , bandysiu savaitgaly praktikuot
JulieTa, RESPECT... uz kokia tema jus balsuojate padekite nuspresti,nes jau laikas spaudzia
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 21, 10:01)
JulieTa uz kokia tema jus balsuojate
dekui, kad paklausei nu as noriu su fokusu susipazint, bet vakar bandziau tuos tyrs daiktus, man visai neiseina galvoju, gal siek tiek per sudetinga tai gal pradet nuo knygos ir kaip luoke sake bandyt fokusuot i pavadinima, o tada kita savaite su trim daiktais zaisim, ka manot?
Labas rytas,
Sidabrine, dekui uz nauja temele
As gal uz trys daiktus. Reikia ismokt fokusuot.
Sidabrine, dekui uz nauja temele
QUOTE(ingulia @ 2008 11 21, 08:03)
Labas rytas, perskaičiau temą ir radau daug pasiūlymų dėl namų darbų:
1. Knyga
2. Vanduo
3. Trys daiktai
4. Tas pats puodelis
1. Knyga
2. Vanduo
3. Trys daiktai
4. Tas pats puodelis
As gal uz trys daiktus. Reikia ismokt fokusuot.
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 20, 18:46)
as labai labai uz, nes man labiausiai nesiseka su fokusu nezinau, kas cia per daiktas gal galima, kokiu vaizdziu pavyzdziu?
siulau teorija apie fokusavima, tada daugiau suprasi kas tai per dalykas ir dar labai pravercia fotiko instrukcija.
As pvz dariau taip pasiemiau instrukcija ir skaitydama eksperimentavau su fotiku, o fotkinau ta pati fotoobjektyvo dangteli
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 22:11)
Ir iš viso, nutariau, kad be reikalo fotiką pirkau geresnį... na neturiu aš tam talento. Iš kelių tūkstančių fotkių nei vienos negalėčiau įvardinti kaip pavykusios... Nėra ugnelės, meninio požiūrio, ir su technika žiauriai prastai
kas cia per kalbos, tai yra pagrindine tavo klaida, su tokiu mastymu toli nenuzygiuosi, visko yra ismokstama
QUOTE(liamuna @ 2008 11 20, 22:26)
ikeliu kelis mano snd bandymus (stengiausi naturaliai pagauti juoda fona, nors prisipazinsiu siek tiek vis vien teko pastumdyti layerius)
Man tvarkingiausia ir geriausia pirma nuotrauka, antra irgi turi kazka tokio, o pakutine man nelabai nes as is pirmo zvilgsnio net nesupratau kad ten kava
Del temos: man tinka bet kokia is jusu pasiulytu, bet manau verta demesio tema "trys daiktai"
As taip pat siulau tris daiktus. Pvz. Sustatyti kokius vaiko kareivelius i istriza eilute, kad toltu nuo objektyvo ir deti tris foto is karto, kuriose butu fokusuojama is eiles vis i kita daikta. Tik taip galimasuprasti kas yra fokusas ir ismoksit pataikyti ten kur reikia.
Per sunki si tema negali buti, nes tai patys pagrindai, neismokus fokusavimo nera kaip judeti toliau.
O prie fokusavimo mokinimosi galima pratesti ir kavos puodelio tema su puodeliu jau fokuse
Per sunki si tema negali buti, nes tai patys pagrindai, neismokus fokusavimo nera kaip judeti toliau.
O prie fokusavimo mokinimosi galima pratesti ir kavos puodelio tema su puodeliu jau fokuse
QUOTE(dejavu @ 2008 11 21, 07:57)
Reziume- merginos, jei jums netinka tokie komentarai, taip ir sakykit. Gal atsiras tie, kurie jums apie kiekvieną nuotrauką išsamiai viską paaiškins ir išdėstys. Aš tiek laiko neturiu.
Tinka,tinka jusu komentarai.Gaila,kad ne visi supranta,kad jus gaisinat savo brangu laika cia mums aiskindamos.Jus labai daug padedat.Juk nebutina,kad baksnotumet i mano nuotrauka.Kam idomu,apziuri kiekviena jusu komentuota nuotrauka.Nepamirskit musu temos
Tai ok tada, gal bandom tema - trys daiktai tinka?
merginos, kaip ikelt fotke i kavos puodelius? kazkaip nerandu
o kada renkam geriausius kavos puodelius?
merginos, kaip ikelt fotke i kavos puodelius? kazkaip nerandu
o kada renkam geriausius kavos puodelius?