Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Reziume- merginos, jei jums netinka tokie komentarai, taip ir sakykit. Gal atsiras tie, kurie jums apie kiekvieną nuotrauką išsamiai viską paaiškins ir išdėstys. Aš tiek laiko neturiu.
Atsakyti
Labas rytas, perskaičiau temą ir radau daug pasiūlymų dėl namų darbų:

1. Knyga
2. Vanduo
3. Trys daiktai
4. Tas pats puodelis

Tai vis gi, kurį renkamės? tongue.gif Aš pati būčiau už tris daiktus, nes tikrai reiktų susidraugaut su fokusu.

Dėl komentarų, manau kuo griežčiau, tuo geriau biggrin.gif Aišku, nemalonu, kai sudirba asmeninį šedevrą, kuris pačiai atrodo visai neblogas, bet tam mes čia ir susirinkom: mokytis. O kaip be kritikos tobulėti, ir be pastangų padaryti geriau irgi nieko nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 21 lapkričio 2008 - 08:06
QUOTE(ingulia @ 2008 11 21, 09:03)
Tai vis gi, kurį renkamės?  tongue.gif Aš pati būčiau už tris daiktus, nes tikrai reiktų susidraugaut su fokusu.

As-uz tris daiktus. 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
na ir ankstyvos jus biggrin.gif
as balsuoju TRYS DAIKTAI
Kazkuri klause del musu albumo,tai atsakau-nereikia registruotis,suvedi slaptazodzius ir keli nuotrauka i albuma.Jei bus kokiu neaiskumu,rasykit man AZ,kad cia temos negadint
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 11 20, 20:04)
nesu tikra, ar taip supratau klausimą. nieko, jei ką, patikslinsi  biggrin.gif
sunkiai pamenu, kaip su paprastais skaitmeniniais. bet turėtų būt panašiai. išsirenki norimą objektą, nukreipi fotiką. ne iki galo nuspaudi mygtuką- tada anas fokusuoja. atrodo, ir juose galima pasirinkti, kad rodytų fokusavimo tašką (taškus). pvz, pas mane ant ekranėlio yra 9 fokusavimo taškai, pagal kuriuos galiu rinktis, kas turėtų būti fokusuojama. panašiu principu turėtų būt ir muilinėse (sorry, nieko nenoriu įžeist)- iki pusės nuspaudus mygtuką fokusavimo taškas turėtų sumirksėt/supypsėt- tipo, jau sufokusuota, gali spaust iki galo

šakės, nežinau, ar kas nors supras- sunku man baisiai teoriją pasakot  lotuliukas.gif  doh.gif

Viskas gerai thumb_yello.gif bent jau man lyg ir viskas aišku ax.gif , bandysiu savaitgaly praktikuot rolleyes.gif
Atsakyti
JulieTa, RESPECT... uz kokia tema jus balsuojate biggrin.gif padekite nuspresti,nes jau laikas spaudzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 21, 10:01)
JulieTa uz kokia tema jus balsuojate  biggrin.gif

dekui, kad paklausei mirksiukas.gif nu as noriu su fokusu susipazint, bet vakar bandziau tuos tyrs daiktus, man visai neiseina unsure.gif galvoju, gal siek tiek per sudetinga verysad.gif tai gal pradet nuo knygos ir kaip luoke sake bandyt fokusuot i pavadinima, o tada kita savaite su trim daiktais zaisim, ka manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 21 lapkričio 2008 - 09:09
Labas rytas,

Sidabrine, dekui uz nauja temele 4u.gif

QUOTE(ingulia @ 2008 11 21, 08:03)
Labas rytas, perskaičiau temą ir radau daug pasiūlymų dėl namų darbų:

1. Knyga
2. Vanduo
3. Trys daiktai
4. Tas pats puodelis

Tai vis gi, kurį renkamės?  tongue.gif Aš pati būčiau už tris daiktus, nes tikrai reiktų susidraugaut su fokusu.

Dėl komentarų, manau kuo griežčiau, tuo geriau  biggrin.gif Aišku, nemalonu, kai sudirba asmeninį šedevrą, kuris pačiai atrodo visai neblogas, bet tam mes čia ir susirinkom: mokytis. O kaip be kritikos tobulėti, ir be pastangų padaryti geriau irgi nieko nebus.

drinks_cheers.gif

As gal uz trys daiktus. biggrin.gif Reikia ismokt fokusuot.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 20, 18:46)
as labai labai uz, nes man labiausiai nesiseka su fokusu  doh.gif nezinau, kas cia per daiktas  doh.gif gal galima, kokiu vaizdziu pavyzdziu?  g.gif

siulau teorija apie fokusavima, tada daugiau suprasi kas tai per dalykas wink.gif ir dar labai pravercia fotiko instrukcija.
As pvz dariau taip pasiemiau instrukcija ir skaitydama eksperimentavau su fotiku, o fotkinau ta pati fotoobjektyvo dangteli lotuliukas.gif

QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 22:11)
Ir iš viso, nutariau, kad be reikalo fotiką pirkau geresnį... na neturiu aš tam talento. Iš kelių tūkstančių fotkių nei vienos negalėčiau įvardinti kaip pavykusios... Nėra ugnelės, meninio požiūrio, ir su technika žiauriai prastai smile.gif

doh.gif kas cia per kalbos, tai yra pagrindine tavo klaida, su tokiu mastymu toli nenuzygiuosi, visko yra ismokstama

QUOTE(liamuna @ 2008 11 20, 22:26)
ikeliu kelis mano snd bandymus (stengiausi naturaliai pagauti juoda fona, nors prisipazinsiu siek tiek vis vien teko pastumdyti layerius) blush2.gif

Man tvarkingiausia ir geriausia pirma nuotrauka, antra irgi turi kazka tokio, o pakutine man nelabai nes as is pirmo zvilgsnio net nesupratau kad ten kava rolleyes.gif

Del temos: man tinka bet kokia is jusu pasiulytu, bet manau verta demesio tema "trys daiktai"
Atsakyti
As taip pat siulau tris daiktus. Pvz. Sustatyti kokius vaiko kareivelius i istriza eilute, kad toltu nuo objektyvo ir deti tris foto is karto, kuriose butu fokusuojama is eiles vis i kita daikta. Tik taip galimasuprasti kas yra fokusas ir ismoksit pataikyti ten kur reikia.
Per sunki si tema negali buti, nes tai patys pagrindai, neismokus fokusavimo nera kaip judeti toliau.
O prie fokusavimo mokinimosi galima pratesti ir kavos puodelio tema su puodeliu jau fokuse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 11 21, 07:57)
Reziume- merginos, jei jums netinka tokie komentarai, taip ir sakykit. Gal atsiras tie, kurie jums apie kiekvieną nuotrauką išsamiai viską paaiškins ir išdėstys. Aš tiek laiko neturiu.

Tinka,tinka jusu komentarai.Gaila,kad ne visi supranta,kad jus gaisinat savo brangu laika cia mums aiskindamos.Jus labai daug padedat.Juk nebutina,kad baksnotumet i mano nuotrauka.Kam idomu,apziuri kiekviena jusu komentuota nuotrauka.Nepamirskit musu temos blush2.gif
Atsakyti
Tai ok tada, gal bandom tema - trys daiktai bigsmile.gif tinka? g.gif

merginos, kaip ikelt fotke i kavos puodelius? kazkaip nerandu doh.gif
o kada renkam geriausius kavos puodelius? g.gif
Atsakyti