Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(raige @ 2008 12 01, 20:16)
Ediper, na, matai skirtumą?  mirksiukas.gif
dejavu, ačiū tau už puikų pavyzdį  4u.gif Tu čia mokytojos pareigose. Ne mokinės  mirksiukas.gif

Taip! matau! pirma dariau laaabai gedinga klaida uz tai ir nesigavo blush2.gif

o tai Dejavu mokine?!!! blink.gif ar as vel kazko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 12 01, 19:12)
niu ir as pabandziau su textu ... pas mane maziausia f4.5 ... tikiuosi manes neuzbaninsit del tokio eterio tersimo unsure.gif

labai atsiprašau už poster_offtopic.gif bet kas per knyga? man šiuo metu labain aktuali tema vaikų prabudinėjimas doh.gif galima į az ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

truputuka atsilieku doh.gif , bet viskas per tuos mokslus

bandau savo fokusus dar karteli idet, dabar padarytus. Laukiu pastabeliu, kas ne taip ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 01 gruodžio 2008 - 20:18
Labas vakaras visoms 4u.gif Saunuoles mergaites,fotografuojat,stengetes.O su mokytojais tai matau,kad cia mums labai pasiseke thumbup.gif Reikes,gal mestis ant kokio sampano uz tai,kad mums taip padeda ax.gif
Fize ,pavyko puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
na jeigu pavyko, tai reiks tada jau kito darbelio griebtis, smile.gif nes su fokusu buvo tai ojojoj doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jeigu priimsit, bandysiu jungtis. ax.gif Aparačiukas mano paprastas - Fujifilm FinePix S9600, bet manau su gerais norais gal galima ką nors išlaužt. blush2.gif Turiu jį jau beveik metus, tik gavus nagrinėjausi viską, o po to ir užmečiau, tai paskutiniu metu tik ką nors iš reikalo pafotografuoju. Dar visai nesenai Zenitą nusipirkom, bet čia jau labiau sesės norais, bandysiu gal ir aš vėliau su juo. rolleyes.gif Tik neprižadu, kad labai dažnai čia užeisiu, mokslai spaudžia, bet tik jei rasiu laisvesnio laiko - būtinai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 01, 20:28)
na jeigu pavyko, tai reiks tada jau kito darbelio griebtis,  smile.gif nes su fokusu buvo tai ojojoj  doh.gif

super tavo fokusas biggrin.gif maniskis fotikas toks pats, Nikon D40 blush2.gif bet nieko nesigauna kol kas lotuliukas.gif ryt bandysiu dienos sviesoj pafotkint, idesiu parodyt kas gavos, jei gausis smile.gif

as cia neakivaizdininke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2008 12 01, 21:01)
super tavo fokusas biggrin.gif maniskis fotikas toks pats, Nikon D40 blush2.gif bet nieko nesigauna kol kas lotuliukas.gif ryt bandysiu dienos sviesoj pafotkint, idesiu parodyt kas gavos, jei gausis smile.gif

as cia neakivaizdininke blush2.gif

as irgi kolkas tokia pat biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj diena ir as bandysiu atlikti nauja uzduoti,nes siandien jau tamsu.Nors gal reiketu trikoji pasistatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 01, 21:18)
sveikutes,

truputuka atsilieku  doh.gif , bet viskas per tuos mokslus

bandau savo fokusus dar karteli idet, dabar padarytus. Laukiu pastabeliu, kas ne taip  ax.gif

Fize: manau, kad čia viskas gerai su fokusu thumb_yello.gif

Tik biski griūna į dešine.

Įmetu ir aš savo bandymus.

1. f/1.8
user posted image

2. f/4
user posted image

3. f/8
user posted image

prisipažinsiu, kad įdomus bandymas.
fotkinau iš rankos tai reikėjo gero islaikymo

1.foto prie iso 200 ir f/1.8 fotikas parinko 1/125 islaikyma
2.o čia jau prie f/4 reikėjo pakelti iso iki 400 kad gauti 1/60 islaikyma
3. o čia dar linksmiau, prie f/8 ir iso 800 gavau tik 1/30

super

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti