QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 18:31)
Truputi pakoregavau, kad nebutu taip marga. Laukiu komentaru
dabar geriau
tik mano akimis tamsoka
apie fokusus dar negaliu pasakyt
QUOTE(luokė @ 2008 11 20, 18:39)
ufff, nebespėju vytis
dėl temos. žiūrint jūsų nuotraukas man labiausiai užkliuvo pabėgęs fokusas daug kur. tai gal padarom labai elementarius namų darbus- būtent įsisavint fokusą? tarkim, kelių figūrų, daiktų eilėj akcentuot vieną. arba ta pati knyga- nufotografuoti taip, kad tekstas būtų ryškus. idėja gali būt bet kokia, bet pagrindinis reikalas- fokusas
vot as siandien ta pati pagalvojau
kad reik pirma is tech.puses pasistumet
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 22:11)
Ir iš viso, nutariau, kad be reikalo fotiką pirkau geresnį... na neturiu aš tam talento. Iš kelių tūkstančių fotkių nei vienos negalėčiau įvardinti kaip pavykusios... Nėra ugnelės, meninio požiūrio, ir su technika žiauriai prastai :
as irgi neturiu meninio poziurio/mastymo ar dar ko,bet paprasciausiai noriu ,kad mano buitines foto butu ryskios,tvarkingos ir tiek.. manau per anxti pasiduodi
QUOTE(liamuna @ 2008 11 20, 22:26)
ikeliu kelis mano snd bandymus
(stengiausi naturaliai pagauti juoda fona, nors prisipazinsiu siek tiek vis vien teko pastumdyti layerius) :
man 1 foto graziausia,bet 2 foto idomesne
daugiau neismastau
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 20, 22:41)
tai ka del namu darbu nusprendem
variantai;
KNYGA
VANDUO
Mergaites drasiau kas uz vandeni kas uz knyga :
as uz knyga.taip ismoksim fokusavima
tai gal knyga tada
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 23:34)
Tai ir puiku, kad sutariam : Šiaip buvau pradžioj įkėlus tris nuotraukas, dabar dar kelias, bet tik apie vieną sulaukiau konstruktyvaus komentaro - išimt cukrinę
tai irgi atbaido šiek tiek... nei apie kampą, kas blogai, nei apie diafragmą nesulaukiau. Dabar vėl - abstraktu: išmok fokusuoti - o kodėl negalima ir tos blogos nuotraukos išversti kaip pamokymo - kad va, reiktų fokusuot į tą ir aną, šita nuotrauka nevykus, nes - tas, tas ir tas blogai.
Aš tikrai nemanau, kad iš tokios kritikos kažko išmoksiu. Daryk gerą fokusą - lengva pasakyti, o į kur jis turėtų būti...
Nepykstu, tiesiog liūdna šiek tiek, kai tikiesi konstruktyvumo, o sulauki tik labai skurdaus komentaro. Ir nežinai net ką galvot, ką tobulint. Todėl ir bandysiu mokytis tik iš kitų nuotraukų... iš tų, kurias komentuoja.
niu man irgi sake,kad pele maiso
nematau nieko tokio tame,juk tam i dedam,kad pasakakytu ka kitu akys mato .. as va pele specialiai fotkinau,nes man kava labai su kompu asocijuos,bet va kiti juk to nezino
ir aisku atrodo keistai
juk prie ko cia kavos puodelis ir pele
oioi geda peleda man