dar nemiegat
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 28, 23:36)
dar nemiegat
Nea Viena akim ziuriu Pjukla,kita cia.
QUOTE(inesaS @ 2008 11 28, 23:43)
Nea Viena akim ziuriu Pjukla,kita cia.
aš tuoj eisiu.rytoj fokuso rytas laukia
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 28, 23:49)
aš tuoj eisiu.rytoj fokuso rytas laukia
Sekmes rytoj As irgi bandysiu pafokusuoti Labanaktis
QUOTE(inesaS @ 2008 11 28, 23:53)
Sekmes rytoj As irgi bandysiu pafokusuoti Labanaktis
ačiū
saldziu
QUOTE(raige @ 2008 11 28, 22:20)
Eksperimentas: pasidedam daiktą. Fotografuojam jį skirtingais atstumais ta pačia diagragma nezūminant. Stebit ryškumo zoną gautose fotografijose. Ne taip paprasta gali būt pastebėt, pokyčiai nuo aparato dar priklauso, tad ką kuri matys negaliu už visas atsakyt. Pabandom.
Laukiu tyrimo rezultato, vienokio ar kitokio
Laukiu tyrimo rezultato, vienokio ar kitokio
kažkur mačiau bandymą su knyga - fotografuota mažiausia diafragma ir didžiausia. Kai raidės eina per visą kadrą, labai gerai matosi skirtumas Jau žinau ką savaitgalį veiksiu
o su kava turiu idėja, bet niekaip negaunu norimo efekto su ps padaryčiau, bet netoks tikslas
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 28, 22:09)
mergaitės tai gal sarasiuka darom tik tu kurios ND atlieka kaip manot
del fokusavimo tai siandien man iseiginė pirma diena kaip nebandziau
del fokusavimo tai siandien man iseiginė pirma diena kaip nebandziau
aš ir niekaip nesuprantu (ir jau kelintą kartą sakau/klausiu), ko tu su tais sąrašais taip drąskais? na gi niekieno vertė nepakils/nenukris nuo buvimo/nebuvimo sąraše. ar neįtrauktos rašyt, klaust, rodyt negalės? tegu praeina mėnuo, du, trys, kai atsisijos, tada, jei labai nori, galėsi sąrašus daryt. dabar įdomumas nebent tas, kad pažiūrėt, kas su kuo fotkina. bet ir tai- paklaust visad gali
QUOTE(Giedrė @ 2008 11 28, 22:23)
Sveikos
Pirmoji- originalas
Antroji- jau apdirbtas variantas.
Pirmoji- originalas
Antroji- jau apdirbtas variantas.
ne ne ne...
pati foto gal ir nieko (tiksliau, idėja), ir kadravimas per vidurį netrukdo (nors gal įdomiau būtų, jei rankos eitų įstrižai? ). bet tas "apdirbimas"... jei taip noris nespalvų, kodėl nesirinkus j/b? kodėl visi dėl tos sepijos pamišę? nors čia variantas išvis- nei ta, nei ta. daryk normaliai j/b, dėk kontrasto, nes dabar, kaip minėjo, visiškas rūkas
QUOTE(Giedrė @ 2008 11 28, 23:23)
Sveikos
Vartinejau cia as puslapelius,grozejausi Jusu nuotraukytemis ir sumaniau ikelti savo nuotraukytes Tikuosi nesupyksit,jei labai nekokybiskos
Vartinejau cia as puslapelius,grozejausi Jusu nuotraukytemis ir sumaniau ikelti savo nuotraukytes Tikuosi nesupyksit,jei labai nekokybiskos
sori, bet pas mus dabar ne ranku tema
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 29, 10:05)
sori, bet pas mus dabar ne ranku tema
Manau, negalima taip kategoriskai. Jei zmogus pasirode, kodel butinai turim ji atmest? Aisku, prilaikom temas,ND. Bet nemanau, kad negalima ideti kitu temu nuotrauku...
Rankyciu autorei- manes ta nuotrauka irgi nepatrauke kazkuo ypatingu.
prisimenu save i pazengusias kai nuejau, aisku tuo metu nesuvokiau, bet norejau pasigirti kaip moku ir t.t, o pasirodo tragiskos tos foto ir t.t. neesme. bet tiesiog pajauciau, kad ir sita moteris, kuri atejo norejo parodyti, o rodymam yra kita tema cia nieko blogo, bet visos tada is kart issoksta is temos ir demesys nueina kitur. as cia siek tiek ir nuojauta vadovaujuos. tai sori, jei ka