Mano bandymas, matau kad fokuso lyg truktu, kas dar negerai ?
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 28, 21:33)
ziurejau ziurejau i tavo foto ir galvojau ,kas gali but negerai atrodo viskas
ale sunkus darbas ir nagrinet foto(ypac kai atrodo ideali ,o reik prisikabint ) . vat gal ateities uzduotis bus atspeti nuotraukoj,kas negerai,kur nugrybauta,kad po to ir savosiose atpazint o tai ziuri ir nzn.kame reikalas maciau Bloge yra faini pavyzdziai,tai pas mane pagrindine nuodeme WB ir persvietimas
Sveikos fotografės
Bandyčiau lieti prie jūsų - temas peržiūrėjau, tai paklausiu, ar galima dar ryt puodukus parodyt, nes dabar lėksiu fotografuot jų ir fokuso, bandysiu neatsilikinėt
Fotografuoju Pentax Optio 33L, senukas visiškas, bet spaudžiu iš jo ką begalima.
Ir ar galima šviesadėžėj fotografuoti?
Bandyčiau lieti prie jūsų - temas peržiūrėjau, tai paklausiu, ar galima dar ryt puodukus parodyt, nes dabar lėksiu fotografuot jų ir fokuso, bandysiu neatsilikinėt
Fotografuoju Pentax Optio 33L, senukas visiškas, bet spaudžiu iš jo ką begalima.
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 28, 21:33)
man iskarto aky traukia pasvires arbatinukas, o ir sviesa zvakute ir antstalo, ir po arbatiniu kazkaip blasko, nezinia i kuri sviesos saltini akcentuoti zvilgsni.
o spalva tai man patinka, dievinu raudona ir jos atspalivius ir nieko negaliu padaryti
QUOTE(wite @ 2008 11 28, 21:56)
Sveikos fotografės
sveikute prisijungusi
o kas cia per daigtas-sviesadeze ?
QUOTE(wite @ 2008 11 28, 21:56)
Sveikos fotografės
junkis kuo greiciau ir varyk puodukus fotkinti lauksime rezultatu ir "ispaudu" is senuko
manyciau kas kaip sugeba tas taip ir fotkina,o kad turi sviesdieze tai cia pliusas tau
Aciu uz nuomones, kazin kodel arbatinukas pasvyres , nes jis stovejo ant stalo ir fotikas buvo padetas lygiai
tikiu kad komentuoti mums sunku, man irgi nedrasu savo nuomone issakyti, baisu nusikalbeti . Bet manau visos kartu aptarsim visus pliusus ir minusus.
O tai as dar galiu ryt ikelt nuotrauka i albuma ar jau reikia paskubet siandien tai padaryti.
tikiu kad komentuoti mums sunku, man irgi nedrasu savo nuomone issakyti, baisu nusikalbeti . Bet manau visos kartu aptarsim visus pliusus ir minusus.
O tai as dar galiu ryt ikelt nuotrauka i albuma ar jau reikia paskubet siandien tai padaryti.
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 28, 22:09)
Aciu uz nuomones, kazin kodel arbatinukas pasvyres , nes jis stovejo ant stalo ir fotikas buvo padetas lygiai
matyt taip jau buna su tuo pasvirimu gal stalas nelygiai stovi
o apie komentavima tai tikrai ziauriai nedrasu, man nesmagiausia kad zmogus neisizeistu, nors kitaip , kaip ismokti, vien liaupses tikrai nepades zingsniuoti i prieki
as siulyciau tema ND uzbaigti sekmadieni,kaip ir savaite, ir nauja pradeti pirmadieni ?
sveikos visos naujai prisijungusios.sarasas pas mus labai dideja bet ar tikrai visos cia lankysis ir namu darbus atlikines
del fokusavimo namu darbu siulyciau dar palaukti.Nu kur jus taip skubate
del fokusavimo namu darbu siulyciau dar palaukti.Nu kur jus taip skubate
QUOTE(jolitana @ 2008 11 28, 21:21)
o apie komentavima tai tikrai ziauriai nedrasu, man nesmagiausia kad zmogus neisizeistu, nors kitaip , kaip ismokti, vien liaupses tikrai nepades zingsniuoti i prieki
O man patinka jei kas pakritikuoja, va kaip snd del fokuso, gavau spyri i sikna , uztat istraukiau instrukcija vel ir visa info apie fokusavimo nustatymus perskaiciau vel, nezinau kiek man seksis tai igyvendint (vis del to instrukcijos rasomos keliems fotiku modeliams), bet supikau, kodel man nesiseka, juk as galiu
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 28, 21:34)
sveikos visos naujai prisijungusios.sarasas pas mus labai dideja bet ar tikrai visos cia lankysis ir namu darbus atlikines
kad ilgeja tai tikrai, bet laikui begant atsifiltruos savaime manau
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 28, 22:09)
QUOTE(jolitana @ 2008 11 28, 22:21)
matyt taip jau buna su tuo pasvirimu gal stalas nelygiai stovi
1. o apie komentavima tai tikrai ziauriai nedrasu, man nesmagiausia kad zmogus neisizeistu, nors kitaip , kaip ismokti, vien liaupses tikrai nepades zingsniuoti i prieki
2. as siulyciau tema ND uzbaigti sekmadieni,kaip ir savaite, ir nauja pradeti pirmadieni ?
1. o apie komentavima tai tikrai ziauriai nedrasu, man nesmagiausia kad zmogus neisizeistu, nors kitaip , kaip ismokti, vien liaupses tikrai nepades zingsniuoti i prieki
2. as siulyciau tema ND uzbaigti sekmadieni,kaip ir savaite, ir nauja pradeti pirmadieni ?
1. komentuokit drasiau, nieko cia baisaus tik ir pacios nuotraukyciu dekit
2. ND dar taip greit tikrai nebaigsim, nes prastai mum su fokusais daugiau nei pusei tai tikrai. neisimenu dabar, bet kelios tikrai isbutingos, beveik be klaidu, o kitos tai o as net nepradejus fokusuot
saules puga, sukonkretinu, nu norisi nepamatyt ar moki fotkit(ta ir taip zinau ), bet norisi kad parodytum teisinga fokusa, savo daryta, ne is kazkur internete, ok?
ir dar labai smalsu, ar t ten pati sukuosenu konkurse?
QUOTE(raige @ 2008 11 28, 16:57)
Liamuna, o supranti kodėl "viskas ryšku"? Jei ne, marš paskaityt apie ryškumo zoną ir kas tai įtakoja
nu aš pvz nepuspratau. teoriškai yra taip - kuo mažesnis skaičius f, tuo labiau atverta diafragma, tuo mažesnė ryškumo zona. Teoriškai prie f2.8 turėtų būti labiau išplaukusios nuotraukos nei prie f4. Pas mane gaunasi atvirkščiai - čia diafragma 2.8 ir visi objektai ryškūs. O čia 4 ir fotografuota iš toliau ir išplaukimas didesnis. Taip ir nesupratau nieko