Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 20, 21:27)
blush2.gif

mokytis-mokytis ir dar karta mokytis.juk raides ismokot,skaicius taip pat.matau ir rasyt mokat-vadinasi laikas ir fotografuot ismokt  4u.gif
Papildyta:
liamuna man antra foto  thumbup.gif

Meno išmokt neįmanoma, reikia tai turėt smile.gif
Pas mane nerasta smile.gif
Jei ant ko ir pykstu, tai tikrai ne už komentarą, bet pati ant savęs, kad dar kažko tikėjausi iš savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 21:26)
Na rodžiau savo,  kaip supratau, buvo atmestas kaip siaubingai nevykęs. Tai daugiau net ir nebandau kišt, nors mano požiūriu (buvusiu) dar keli visai pusėtinai buvo gavęsi. Bet čia matyt profesionalo požiūriu visai kitaip smile.gif
Tai pabandysiu tik paskaityt ir pasimokyt, nuotraukyčių nebetalpinsiu smile.gif

na be kritikos nieko ir neismoksi mirksiukas.gif , nieks nenorejo izeisti, tik patare pradziai pabandyti paprastesnius dalykus fotografuoti 4u.gif

Beja pamirsau padekoti Sidabrinei uz naujus namucius oro_buckis.gif
Atsakyti
Kaip jums mano pataisytas kadras pirmam puslapy, gal nieks nepastebejo, ar jau toks niekam tikes... unsure.gif
Gal, sakau, per tamsi foto.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 21:29)
Meno išmokt neįmanoma, reikia tai turėt smile.gif

nebutinai...
QUOTE(liamuna @ 2008 11 20, 21:30)

Beja pamirsau padekoti Sidabrinei uz naujus namucius oro_buckis.gif

bigsmile.gif liamuna friends.gif

QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 21:33)
Kaip jums mano pataisytas kadras pirmam puslapy, gal nieks nepastebejo, ar jau toks niekam tikes...  unsure.gif 
Gal, sakau, per tamsi foto.

man lb per tamsi rolleyes.gif
Atsakyti
Liamuna, 2 pirmos tikrai grazios mano akiai thumbup.gif netureciau prie ko prikipt su savo ne profo akim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 20, 21:27)

liamuna man antra foto  thumbup.gif

QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 21:37)
Liamuna, 2 pirmos tikrai grazios mano akiai  thumbup.gif netureciau prie ko prikipt su savo ne profo akim  biggrin.gif

Aciu mergaites, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 20, 21:11)
Kad jau nebespėsiu su kitu bandymu smile.gif šiandien kavos man tikrai užteks, o rytoj jau baigiasi namų darbas smile.gif
Ir iš viso, nutariau, kad be reikalo fotiką pirkau geresnį... na neturiu aš tam talento. Iš kelių tūkstančių fotkių nei vienos negalėčiau įvardinti kaip pavykusios... Nėra ugnelės, meninio požiūrio, ir su technika žiauriai prastai smile.gif

Ir as zinok taip galvojau.O ipac,kai pamaciau,kad su muiline nuotraukos normalios gaudavosi.Nesakau,kad pas mane super duper fotoaparatas.Nors is pradziu, kaip man su viskuo buna, pirma isisgyju o paskui tik pasidomiu ka isigijau,tai galvoju mano tai sitas s.......paskutinis,va veidrodinis tai cia fotikas,tik laikai ir nuotraukos fantastiskos gaunasi.Bet drauge pasimaise su savo veidrodiniu,dave pasibandyti,paaiskino kas ir kaip,tai zinok net pabuciavau saviski koks jis man dabar kaip tik tinkantis.Buvau jau ir numetus,nes galvojau,kad viskas,fotografavimas ne man.O ipac,kai susitikom brangiausi zmones,o as pasimandravojimui savo fotika paemiau nuotraukom daryti.Kaip verkiau paskui kai i kompa jas permeciau.Kazkoks kosmaras,o ne nuotraukos.Nei vienos geros.Sujudintos,sukrutintos,nu siaubu siaubas doh.gif Uzpykau,numeciau fotika.Vyras man stova nupirko,nereikia sakau,nefotografuosiu.Ziuriu pats pasistates akvariuma fotkina,o as net neziuriu i ta puse.I miska vaziuojam kiekviena savaitgali,grazu cia pas mane pats geltonumas medziu.Maniskis sako,imk fotika,sakau as ilsetis vaziuoju,o ne nervu gadintis.Paskui radau sita tema.Paemiau vel fotoaparata i rankas.Pagalvojau,kad as ne menininke,bet kodel gi neismokus nors taisiklingai fotografuoti.....
Atsakyti
tai ka del namu darbu nusprendem g.gif
variantai;
KNYGA
VANDUO

Mergaites drasiau kas uz vandeni kas uz knyga g.gif
as uz knyga.taip ismoksim fokusavima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 21:33)
Kaip jums mano pataisytas kadras pirmam puslapy, gal nieks nepastebejo, ar jau toks niekam tikes...  unsure.gif 

na man tiesa sakant spalvota labiau patiko, o apkirpus geriau ziurisi. 4u.gif
Atsakyti
Visada lengva pasakyti neišeina, aš nieko nemoku ir pan. Negi jūs pasiduodat iš karto, kai tik sutinkat pirmąją kliūtį. Ne daug yra žmonių kuriems viskas pavyksta iš pirmo karto. o visiems kitiems reikia bandyti bandyti kad ir tą patį puoduką, bandyti tol, kol jis pagaliau bus ryškus.
Ar geriau užsispirti ir pagaliau padaryti gerai, ar tiesiog nuleisti rankas ?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 20, 21:40)
Paemiau vel fotoaparata i rankas.Pagalvojau,kad as ne menininke,bet kodel gi neismokus nors taisiklingai fotografuoti.....

pagarba aciuks.gif
Atsakyti
liamuna šaunuolė. Pirmoji foto labai tvarkinga ir ryški.

O aš vistik siūlyčiau temą "trys daiktai" pasimokyti tvarkingo fokusavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 20 lapkričio 2008 - 21:51