geras... kaip tik zadejau rytoj traukti sakmatus ir pasirinkti juos kaip fokusavimo objektus, bet ziuriu vel bus bemiege naktis, kol sugalvosiu ka idarbinti modeliais
gerai padirbetaRamuteS
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 17:45)
kaip gera tiek geru nuomoniu isgirst, visai to nesitikejau, nes ir fotoaparata dar tik savaite turiu
nu matai laimingas tavo fotoaparatas,i geras rankas papuole as tai saviski nuo birzelio men.'muciju' ir rezultatai ... maniskis pusiau profesionalus skaitosi tai ka tik fotografe apsileidus
Na ką merginos, įsijungiau į šitą temelę, tai jaučiu pareigą dalyvauti
Su fokusavimu dirbau minimaliai, pasiėmiau tris peles, taukšt nufotkinau per 10 minučių ir psio...
Su fokusavimu dirbau minimaliai, pasiėmiau tris peles, taukšt nufotkinau per 10 minučių ir psio...
NU ŠAUNUOLĖS MERGAITĖS
nu tikrai saunuoles, kiek darbeliu puikiai vienos geriau, kitos maziau
QUOTE(ewa @ 2008 11 27, 19:20)
eeeeei, šitaip sakyt negražu, žinant kad čia žmonės naktų nemiega
bet šiaip įdomu nuo ko priklauso ta kokybė pas mane pvz su maža diafragmos skyle nelabai išėjo, o kai padariau f4 - visai padoriai ewa, gal ir tu gali surašyt parametrus su kokiais fotkinai? gal kam padės?
ir dar klausimas - o kur mus šefuojantys pažengusieji dingo, a?
QUOTE(Sadi @ 2008 11 27, 21:26)
nu tai vat,kad jau kelinta karta vis prasau,kad parasytu kaip kas...bet ...ai kazkaip gal ir geriau taip pati ismoksiu.
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 27, 20:53)
fokusas....
O as manau fokusa praleisiu, ne mano muilines jiegoms tai
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 27, 21:48)
nu tai vat,kad jau kelinta karta vis prasau,kad parasytu kaip kas...bet ...ai kazkaip gal ir geriau taip pati ismoksiu.
QUOTE(liamuna @ 2008 11 27, 22:27)
O as manau fokusa praleisiu, ne mano muilines jiegoms tai
papaskoju kaip man gavosi - objektai ant stalo maždaug 20 cm atstumu, fotografau atsistojus kokį pusmetrį toliau. Prizoominau tiek kad užpildytų visą kadrą. Tada į kadro centrą įtalpinau pirmą, iki pusės nuspaudžiau mygtuką, tada pasukau fotiką taip kad visi tilptų ir spaudžiau mygtuką iki galo. Taip dariau su visais. Pas mane fokusuoja į centrą, tai kitaip neišeina.