O man Lamellos antra nuotrauka nelabai... Pirmoje ir trečioja viskas aišku kur fokusas, o antroje jis nė tai ant antros, nė tai ant trečios figūros
Pas Sadi viskas tvarkoj su fokusu
RamuteS, o kokį White balance dienos šviesoje bandei užsidėt? Jei užsimetei "Elektros lemputę", tai manau normalu, kad mėlyna nuotrauka gavosi
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 16:59)
Lamella man noretusi pas tave pirma figurele pakeisti kad ji irgi kaip ir kitos butu matine, nes dabar labai jinai atsispindi
Žinau, bet niekaip nesurandu tinkamu modelių fotografavimui, tai vienas blizga, kiti matiniai Reiks eit ieškot normalių.
QUOTE(ewa @ 2008 11 27, 16:15)
O man Lamellos antra nuotrauka nelabai... Pirmoje ir trečioja viskas aišku kur fokusas, o antroje jis nė tai ant antros, nė tai ant trečios figūros
RamuteS, o kokį White balance dienos šviesoje bandei užsidėt? Jei užsimetei "Elektros lemputę", tai manau normalu, kad mėlyna nuotrauka gavosi
uzdejau dienos sviesos, o su elektros lempute tai jau labai melyna gavosi
Stikline, manuel budu pati ir nustatinejau baltuma, su balto popieriaus lapu.
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 17:21)
Uoj, vadinasi nedaskaičiau kažko tavo pasisakyme O aš kažkada esu bandžiusi lauke nustatinėt WB su balta servetėle, tai foto gavosi žalsvo atspalvio
QUOTE(Sadi @ 2008 11 27, 16:22)
kokie nustatymai ir atstumai?
Tarp figureliu 12 cm
islaikymas 1/30
Diafragmos atidarymas 5,6
ISO 800
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 17:15)
laaabai graziai issilieje !
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 17:26)
800 as tai to ISO vis kazkaip nejudinu ... reix pabandyt... siaip jei man per sviesu ar per tamsu megstu ta AEB pastumdyt
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 16:26)
ačiū labai, o atstumas taro fotoaparato iki pirmos figurėlės?
QUOTE(ediper @ 2008 11 27, 16:35)
laaabai graziai issilieje !
Papildyta:
800 as tai to ISO vis kazkaip nejudinu ... reix pabandyt... siaip jei man per sviesu ar per tamsu megstu ta AEB pastumdyt
Papildyta:
aciu , ISO ir as nereguliuoju tiek automatiskai nusistate.
QUOTE(ewa @ 2008 11 27, 16:35)
Labai liuks
aciuks
QUOTE(Sadi @ 2008 11 27, 16:39)
ačiū labai, o atstumas taro fotoaparato iki pirmos figurėlės?
geras sprindis
kaip gera tiek geru nuomoniu isgirst, visai to nesitikejau, nes ir fotoaparata dar tik savaite turiu
RamuteS, mano mėgėjiška akim, atrodo kad šauniai sufokusuota