Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Antra (viduriukas) foto nelabai pavyko, ane? rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites o jus kai fokusuojat i antra ar trecia atstumus keiciat ar priartinat.man gavosi i pirma i antra o trecias nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 27, 11:40)
Antra (viduriukas) foto nelabai pavyko, ane?  rolleyes.gif

man tai visos tokios nelabai pavykusios, bet jau arčiau tiesos smile.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 27, 12:06)
mergaites o jus kai fokusuojat i antra ar trecia atstumus keiciat ar priartinat.man gavosi i pirma i antra o trecias nesigauna unsure.gif

aš nekeičiau atstumų ir pati stovėjau ten pat...
Atsakyti
tai kaip tada taip gaunais? rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 27, 12:06)

Pradėjau pliurpt, tai pasisakysiu...
Vakar aš fokusavimu užsiėmiau, tai fokusavau nekeisdama nei savo vietos, nei zoominau, nei daiktų neperstatinėjau.
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2008 11 27, 12:18)
Vakar aš fokusavimu užsiėmiau, tai fokusavau nekeisdama nei savo vietos, nei zoominau, nei daiktų neperstatinėjau.

ir gavosi?kokiu rezimu fotografavot?AV?
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2008 11 27, 12:18)

o koki fotika turi?
Atsakyti
Fotkinu Nikon D40. Paprastai fotkinu M režimu, kažkaip man su juo paprasčiausia smile.gif

Kas link fokusavimo... Šiandien nukrausiu vakarykščius bandymus į kompą ir pažiūrėsiu ar gavosi, ar nelabai. Fotike tai atrodo, kad gaunasi g.gif Tik fokusuojant į trečią objektą ir antras gan ryškus išlieka.
Atsakyti
Dar pora bandymų. ax.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image
Atsakyti
nu rodos įvaldžiau ir aš thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2008 11 27, 01:14)
RamuteS, su fokusu viskas gerai, ale white balansas blogas. spalvos iškraipytos  mirksiukas.gif

Aciu visoms uz issakyta nuomone.
Siandien pabandziau dienos sviesoje perfotografuot ir dar , ir dar su baltos spalvos balansu pazaidziau, tikrai zymiai geriau gavosi. pastebejau kad ant automatinio nustatymo baltumo realiausia spalva sienos gavosi, o kai bandziau su manual nustatyt per daug melsvo atstpalvio gavosi g.gif
Vakare ikelsiu naujus bandymus parodyt , nes dabar labai letai fotobuketas eina.
Lamella man noretusi pas tave pirma figurele pakeisti kad ji irgi kaip ir kitos butu matine, nes dabar labai jinai atsispindi
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 27, 16:59)
Aciu visoms uz issakyta nuomone.
Siandien pabandziau dienos sviesoje perfotografuot ir dar , ir dar su baltos spalvos balansu pazaidziau, tikrai zymiai geriau gavosi. pastebejau kad ant automatinio nustatymo baltumo realiausia spalva sienos gavosi, o kai bandziau su manual nustatyt per daug melsvo atstpalvio gavosi  g.gif

Galima ir pačiam nusistatyti baltos spalvos balansą smile.gif
Atsakyti