RamuteS, fokusuoti moki Ir tai dziugina
QUOTE(gitulia @ 2008 11 26, 21:35)
RamuteS, fokusuoti moki Ir tai dziugina
Net pora dienu vargau kol supratau kur klaida darau, pasirodau as daiktus i horizontalia eile statydavau fotiko atzvilgiu, o reikejo tolstanciai
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 26, 19:33)
Dar apie obuoliukus kažką norėjau sakyt, ale pamiršau ką
Dirse, pabandyk prisimint.
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 26, 21:29)
RamuteS, su fokusu viskas gerai, ale white balansas blogas. spalvos iškraipytos
sveiki visi, jungiuosi ir as i jusu bureli
nes labai jau reikia mokintis to meno , kai pabandziau savo nuotraukas ikelti pas pazenguses, tai ooo kiek klaidu....
saunuoles merginos nukreipe mane kur reikia ir dabar bandysiu isilieti i jusu gretas.
kaip supratau siuo metu dirbame su fokusu, o namu darbai kavos ar arbatos puodelis,( pataisykite jei ka supainiojau).
nes labai jau reikia mokintis to meno , kai pabandziau savo nuotraukas ikelti pas pazenguses, tai ooo kiek klaidu....
saunuoles merginos nukreipe mane kur reikia ir dabar bandysiu isilieti i jusu gretas.
kaip supratau siuo metu dirbame su fokusu, o namu darbai kavos ar arbatos puodelis,( pataisykite jei ka supainiojau).
QUOTE(jolitana @ 2008 11 27, 11:08)
sveiki visi, jungiuosi ir as i jusu bureli
Sveika Kavos ar arbatos puodelis iki rytojaus, paskubėjusi dar spėsi O dabar intensyviai darbuojamės fokusuodamos tris daiktus
Sveikos, merginos
Skaitau šitą temą nuo pradžių, fotkinau puodus ir fokusuoju vakarais. Neįsijungiu pas jus, nes bijau, kad laiko neturėsiu su jūsų tempais. Na bet gal bandysiu kažkaip taikytis prie tempų.
Su puodeliais aš kaip ir dalyvauju namų darbuose, esu įdėjusi dvi nuotraukas tik vardo neparašiau
Na bet sykį jau prabilau, tai tikiuosi dalyvauti
Skaitau šitą temą nuo pradžių, fotkinau puodus ir fokusuoju vakarais. Neįsijungiu pas jus, nes bijau, kad laiko neturėsiu su jūsų tempais. Na bet gal bandysiu kažkaip taikytis prie tempų.
Su puodeliais aš kaip ir dalyvauju namų darbuose, esu įdėjusi dvi nuotraukas tik vardo neparašiau
Na bet sykį jau prabilau, tai tikiuosi dalyvauti
QUOTE(ewa @ 2008 11 27, 11:54)
Sveikos, merginos
Tempai sakyčiau labai padorūs pas mus Prašom drąsiau
laba diena,
einu fokusuot
sveikos prisijungusios
jolitana
RamuteS
einu fokusuot
sveikos prisijungusios
jolitana
RamuteS
QUOTE(Stikline @ 2008 11 27, 10:58)
Tempai sakyčiau labai padorūs pas mus Prašom drąsiau