Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

bandau ir aš įkelt savo fokusus

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2008 11 26, 15:20)

Dar skaiciau, kad sita labai nebloga knyga, galvoju pati ir sita isigyti kai tik rasiu kur:
http://www.patogupir...n=9789955640622

tokia knyga maciau sekmadieni Zirmunu "RIMI", dar atkreipiau demesi, pavarciau, kaina apie 40 Lt. Kazkaip pagalvojau, reiktu nusipirkt.
Atsakyti
Fize, fokusas yra, bet atrodo bus rankos sudrebejusios (ypac pirmoj foto), islaikymas per ilgas fotografuojant is ranku. Reikia trumpint islaikyma arba fotika statyti ant stovo.
Atsakyti
pamiršau, kokiame puslapyje patalpinat foto, kad paskui galėtumėt įkelti tiesiai čia?
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2008 11 26, 16:44)
pamiršau, kokiame puslapyje patalpinat foto, kad paskui galėtumėt įkelti tiesiai čia?

http://www.radikal.ru/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 26, 17:40)

Galima www.photobucket.com arba www.fotki.com
Atsakyti
Labas vakaras matau intensyviai praktikuojatės thumbup.gif

Fizė aš tai kirpčiau šonus, kad popieriaus galų nesimatytų ir rankos matosi drebėjo 4u.gif

Rafaelo saldainiukai fotografuoti ant balto fono bent jau man susilieja su juo doh.gif

Dar apie obuoliukus kažką norėjau sakyt, ale pamiršau ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 26, 18:33)

Fizė aš tai kirpčiau šonus, kad popieriaus galų nesimatytų ir rankos matosi drebėjo  4u.gif

kazkaip nepastebejau, kad drebetu. Ale gal ir drebejo biggrin.gif , egzas sestadieni, tai pergyvenu wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2008 11 26, 16:34)
Fize, fokusas yra, bet atrodo bus rankos sudrebejusios (ypac pirmoj foto), islaikymas per ilgas fotografuojant is ranku. Reikia trumpint islaikyma arba fotika statyti ant stovo.

Atsakyti

saunoles mergaites kiek graziu fokusiuku maciau pridaret mirksiukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2008 11 26, 16:37)

Gitulia,Tikrai is knygu daug ka suzinai.As turiu 3 apie fotografavima ir dar zadu nusipirkti kai grysiu namo.Man asmeniskai tokias knygas patogiau skaityti,nei internete.Ypac patiko Scott Kelby Skaitmenine fotografija.Taip paprastai viskas paaiskinta.Paskaitai ir norisi is karto pasibandyti.Dar noriu nusipirkti Fotografijos knyga,ir maciau Fotofabrike yra Moteru fotografavimo menas.Tai ten daugiau paaiskinta kaip su PS apdirbti nuotraukas.Butinai nusipirksiu.

as irgi ta Scot Kelby knyga dabar skaitau tongue.gif nebloga tokia tikrai... drinks_cheers.gif labai 'Foto' zurnalas patiko ( Maximoj buna ) ... dabar pradesiu vietinius zurnalus pirktis,tik daug laiko reik issirinkimui,nes oioi kiek cia jie ju turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 11 26, 20:31)
as irgi ta Scot Kelby knyga dabar skaitau  :

drinks_cheers.gif knyga verta demesio
Atsakyti
Sveikos mokinukes 4u.gif
Labai noreciau ir as buti priimta i jusu saunu buri smile.gif Perskaiciau abi temas ir tikrai nemazai naudingos informaciojs suradau. O siandien pagaliau pavyko ir tris daiktus sufokusuot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano totoaparatas canon eos1000. Turiu labai neseniai, ir noriu su juo susidraugaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2008 11 26, 21:15)
Sveikos mokinukes  4u.gif
Labai noreciau ir as buti priimta i jusu saunu buri smile.gif Perskaiciau abi temas ir tikrai nemazai naudingos informaciojs suradau. O siandien pagaliau pavyko ir tris daiktus sufokusuot  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Mano totoaparatas canon eos1000. Turiu labai neseniai, ir noriu su juo susidraugaut blush2.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 26, 20:18)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
o stai ir mano bandymas:
fokusas i pirma:
user posted image
i antra:
user posted image
ir i paskutini:
user posted image