Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

1/15 s. IS ne ypatingai ir pagelbės.

Na taip, islaikymo siuo atveju reiktu trumpesnio. Ir as siulyciau pabandyti pazaisti su zoomu, turetu geriau gautis.

Sadi minimalus 2,8 ne fokusas, o diafragmos reiksme - maksimaliai atverta diafragma.
Bet vis tiek pabandyk su zoomu. Nusistatyk PVZ programa Av, pasirink minimaliausia diafragmos reiksme, tinkama islaikyma fotikas parinks automatiskai, o tada zoomo pagalba pritrauk fokusuojama objekta, diafragma kazkiek keisis, bet nekreipk demesio i tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 lapkričio 2008 - 16:51
QUOTE(gitulia @ 2008 11 25, 16:46)
Na taip, islaikymo siuo atveju reiktu trumpesnio. Ir as siulyciau pabandyti pazaisti su zoomu, turetu geriau gautis.

Sadi minimalus 2,8 ne fokusas, o diafragmos reiksme - maksimaliai atverta diafragma.
Bet vis tiek pabandyk su zoomu. Nusistatyk PVZ programa Av, pasirink minimaliausia diafragmos reiksme, tinkama islaikyma fotikas parinks automatiskai, o tada zoomo pagalba pritrauk fokusuojama objekta, diafragma kazkiek keisis, bet nekreipk demesio i tai.  mirksiukas.gif

ups, diafragmos reikšmę ir turėjau omeny, tik galvoj jau vien fokusas sukasi lotuliukas.gif doh.gif
šituos taip ir fotkinau kaip parašei, tik nezoominau. ryt bandysiu iš toliau su zoomų.

liūdna verysad.gif bet užtat kai nervai sukyla, toks azartas išmokt atsiranda....

ir dar - o kas tas IS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 25 lapkričio 2008 - 16:55
Stabilizatorius, kitaip sakant irankis mazinantis drebanciu ranku efekta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif

bandysiu ir aš prie jūsų jungtis, labai noriu išmokti fotografavimo gudrybių smile.gif
pas mane fotoaparatas pentax K100D

šiandien kol buvom lauke, tai bandžiau pažaisti su trimis daiktais, prašom įvertinti ir pasakyti savo nuomonę smile.gif ačiū 4u.gif

į pirmą
user posted image
į antrą
user posted image
į trečią
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 25, 15:25)
Man ir niekas nesigauna.. schmoll.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 25, 15:26)
nu va verysad.gif maniau viena aš čia tokia su namu darbais atsilikusi  doh.gif

QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 25, 15:27)
Kokios jūs šaunuolės 4u.gif O man nieko nesigauna  verysad.gif , kažkaip per ryškūs tie kur turi būti blankūs doh.gif  Einu toliau pyškinti photo.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 11 25, 15:30)
Ne viena biggrin.gif tiesą sakant vakar ir man nesigavo, tad nusprendžiau, kad reikėtų normaliai instrukciją perskaityt  lotuliukas.gif

as prie jusu doh.gif nespeju juodai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 11 25, 17:12)
nu bet instrukcijoj nerandu kaip įjungti tuos taškus kad galėčiau pasirinkti KUR fokusuot  doh.gif
ir aš taip pat darau

grazus zmoguciai mirksiukas.gif biggrin.gif
vat man lygiai taip pat gavosi,kol nepradejau tu tasku naudot
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2008 11 25, 17:03)
bandysiu ir aš prie jūsų jungtis, labai noriu išmokti fotografavimo gudrybių smile.gif

šiandien kol buvom lauke, tai bandžiau pažaisti su trimis daiktais, prašom įvertinti ir pasakyti savo nuomonę smile.gif ačiū 4u.gif

oooo kaaa matau clap.gif

na kaip matau su fokusu visai sauniai draugauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2008 11 25, 18:03)
sveikutės smile.gif

svekute smile.gif

neblogai tau sekasi 4u.gif tik atrodo,kad ir antras ir trecias obuoliukai fokuse,ypac antros foto,trecioj antro obuoliuko dalis... niiu bet as ne eksperte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 25 lapkričio 2008 - 17:42
QUOTE(ediper @ 2008 11 25, 17:36)
tik atrodo,kad ir antras ir trecias obuoliukai fokuse,ypac antros foto,trecioj antro obuoliuko dalis... niiu bet as dar ne eksperte  biggrin.gif

ir man taip žinok atrodo mirksiukas.gif g.gif didesnėj nuotraukoj kai žiūri, atrodo viskas gerai tongue.gif
dirbam, dirbam dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2008 11 25, 17:03)

saunuole, man regis viskas kaip ir turi buti thumbup.gif
Atsakyti
Pokahonta* nu liuks

QUOTE(ediper @ 2008 11 25, 18:36)
svekute  smile.gif

neblogai tau sekasi  4u.gif tik atrodo,kad ir antras ir trecias obuoliukai fokuse,ypac antros foto,trecioj antro obuoliuko dalis... niiu bet as  ne eksperte  biggrin.gif

manau, kad taip gavosi todėl, kad diafragma buvo f/8. Jei butu atverta plačiau, kiek leidžia objektyvas rezultatas butu dar geresnis. 4u.gif
Atsakyti
oi, nu ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2008 11 25, 19:05)
manau, kad taip gavosi todėl, kad diafragma buvo f/8. Jei butu atverta plačiau, kiek leidžia objektyvas rezultatas butu dar geresnis. 4u.gif

o va čia tai nei žodžio nesuprantu blush2.gif kas tas f/8? ir kaip tą diafragmą plačiau atverti? blush2.gif tik nesijuokit, gerai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 25 lapkričio 2008 - 19:37