Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ingulia @ 2008 11 25, 14:14)
Padėčiau jei žinočiau kaip..  doh.gif  Tiesą sakant daiktų dar nebandžiau, bet kai anksčiau bandžiau pasižaisti, tai kiek atsimenu, nustačiau funkciją M, diafragma buvo mažiausias skaičius (F 2,7) ir tada kataliojau visaip ekspoziciją, kol sufokusavo  blush2.gif
O kaip suprantu, Canone S serijos tik vieno taško fokusavimas.

man ant visu isbandytu taip nesigauna tris daiktus atskirai sufokusuoti.keiciau ir padeetis ir dydzius ir daiktus ir atstumus.niekaip doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 25, 15:17)
man ant visu isbandytu taip nesigauna tris daiktus atskirai sufokusuoti.keiciau ir padeetis ir dydzius ir daiktus ir atstumus.niekaip  doh.gif  doh.gif

Man ir niekas nesigauna.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 25, 14:25)
Man ir niekas nesigauna.. schmoll.gif

nu va verysad.gif maniau viena aš čia tokia su namu darbais atsilikusi doh.gif
Atsakyti
Kokios jūs šaunuolės 4u.gif O man nieko nesigauna verysad.gif , kažkaip per ryškūs tie kur turi būti blankūs doh.gif Einu toliau pyškinti photo.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 11 25, 12:24)
niu va ir mano grazuoliai  biggrin.gif kai tik ijungiau tuos taskus is kart kaip sviestu patepta  tongue.gif aisku iki idealumo toli,bet  rolleyes.gif jei pamatytumet,kaip gavosi be tu tasku,tai tikrai gan idealu  lotuliukas.gif

fotika pasidejau ant stalo,fotkinau su Av , nieko nejudinau(berods  rolleyes.gif ) isskyrus taskus

aš irgi vakar tokius žaisliukus mučinau smile.gif

QUOTE(ingulia @ 2008 11 25, 14:14)
O kaip suprantu, Canone S serijos tik vieno taško fokusavimas.

bent jau sx100 tikrai nėra devynių taškų fokusavimo verysad.gif ir vaizdas nefokuse nėra toks išplaukęs, nors ir diafragmą padarau mažiausią - 2.8 doh.gif eisiu toliau kariaut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 25, 15:00)
mergaitės padėkit kurios su canon fotografuojat,kokias funcijas nustatote fokusui verysad.gif nesigauna man nei su viena  verysad.gif

Ne viena biggrin.gif tiesą sakant vakar ir man nesigavo, tad nusprendžiau, kad reikėtų normaliai instrukciją perskaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 25, 14:17)
man ant visu isbandytu taip nesigauna tris daiktus atskirai sufokusuoti.keiciau ir padeetis ir dydzius ir daiktus ir atstumus.niekaip  doh.gif  doh.gif

ir man niekaip nesigauna, jau antra diena mucinuos ir niekaip sad.gif pirmi du gerai, trecias niekaip napsiduoda frusty.gif Jeigu ne egzas sestadieninis, tai imciau vietoj knygu fotiko instrukcija. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 25 lapkričio 2008 - 14:48
Nu,kazkoks kosmaras doh.gif Namai netvarkyti,valgyti nedaryta,sedziu su fotoaparatu,jau nervai nelaiko. doh.gif Nelabai cia man sekasi,bet gal kita diena kantrybes daugiau turesiu doh.gif Nekarpiau fono,nes nemoku blush2.gif
1-user posted image
2-user posted image
3-user posted image
Ziuriu fonas paskaitaliojas,bet cia uztai,kad saule tai islenda tai pasislepia doh.gif
Atsakyti
blush2.gif bet as irgi dar nesu bandziusi fokusout, persalau, tai rankos net iki fotiko nedaeina, o ir galva visai neverda kol kas. blush2.gif O jus saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
inesaS, gi visai neblogai tau sekasi, yra tas fokusas i uogytes, yra mirksiukas.gif

Sadi, SX 100 specifikacijoje raso, kad turi devynis tasku - "Fokusavimas 9 taškų AiAF, 1 taško AF (bet kuri įmanoma padėtis arba fiksuotas centre"
http://www.fotofabri...t-SX100-IS.html
Atsakyti
Pas mane tai yra 11 fokusavimo taškų.Pasirenku tuos taškus į vieną daiktą į kitą, bet man nieks nesusifokusuoja, nesuprantu.O diafragma nustatau mažiausia 2,8. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 25, 15:04)
Pas mane tai yra 11 fokusavimo taškų.Pasirenku tuos taškus į vieną daiktą į kitą, bet man nieks nesusifokusuoja, nesuprantu.O diafragma nustatau mažiausia 2,8. verysad.gif

Pabandyk paaiskinti,kaip nesifokusuoja?
Atsakyti