Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 25, 09:03)

Man atrodo, kad visuose fotikuose būna toks stebuklingas mygtukas, dažniausia kažkur apačioje, kurį nuspaudus (adata arba kažkuo panašiu) gražinami gamykliniai - pardiniai nustatymai.

jau susitvarkiau vienas protingas asmuo paprotino, buvau nustačius RAW funkciją doh.gif lotuliukas.gif , dabar jau gerai thumbup.gif , ačiū kas nepatingėjot parašyti 4u.gif
Atsakyti
niu va ir mano grazuoliai biggrin.gif kai tik ijungiau tuos taskus is kart kaip sviestu patepta tongue.gif aisku iki idealumo toli,bet rolleyes.gif jei pamatytumet,kaip gavosi be tu tasku,tai tikrai gan idealu lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
fotika pasidejau ant stalo,fotkinau su Av , nieko nejudinau(berods rolleyes.gif ) isskyrus taskus
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 11 25, 12:24)
niu va ir mano grazuoliai  biggrin.gif kai tik ijungiau tuos taskus is kart kaip sviestu patepta  tongue.gif aisku iki idealumo toli,bet  rolleyes.gif jei pamatytumet,kaip gavosi be tu tasku,tai tikrai gan idealu  lotuliukas.gif

taigi viskas gerai, su užduotim susitvarkyta. Dabar tik praktikuotis belieka.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 11 25, 13:38)
taigi viskas gerai, su užduotim susitvarkyta.  Dabar tik praktikuotis belieka.

pioneer.gif smile.gif
dar kita puodeli dabar noriu nufotagrafuot blush2.gif bet kai mazge mano tokia aktyvi,tai sunkoka su laiko pritaikymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 11 25, 13:24)
niu va ir mano grazuoliai  biggrin.gif kai tik ijungiau tuos taskus is kart kaip sviestu patepta  tongue.gif aisku iki idealumo toli,bet  rolleyes.gif jei pamatytumet,kaip gavosi be tu tasku,tai tikrai gan idealu  lotuliukas.gif

O ka as sakiau - artimesne pazintis su aparato instrukcija bei jo funkcijom gerokai reikalus pataiso lotuliukas.gif
Atsakyti
O maniskio puodelio albumelyje nieks nepakomentuos? ax.gif rolleyes.gif noreciau ir as isgirst nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 25, 10:57)
Aš ti norėčiau paklibint kas turi canon S serijos fotikus gal turit kas lietuvišką instrukciją? Aš turiu kažkur rusišką, bet tiesą sakant niekaip neprisiruošiu jos perskaityt  blush2.gif

Aš irgi turiu rusišką, o lietuviškos dabar neatsimenu, reik namie pažiūrėt, bet man vaidenasi, kad nebuvo...
Atsakyti
ne i tema: bet kokiu fainu dalykiuku namie turit lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės padėkit kurios su canon fotografuojat,kokias funcijas nustatote fokusui verysad.gif nesigauna man nei su viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2008 11 25, 13:48)
Aš irgi turiu rusišką, o lietuviškos dabar neatsimenu, reik namie pažiūrėt, bet man vaidenasi, kad nebuvo...

Radau kompe lietuvišką instrukciją iš fotofabriko, bet ten tokio lygio kaip batarkes į fotoaparatą įsidėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 11 25, 13:37)
O maniskio puodelio albumelyje nieks nepakomentuos?  ax.gif  rolleyes.gif noreciau ir as isgirst nuomone  smile.gif

aš tik galiu paršyt gražu negražu,manau daugelis čia esančiu taip parašytu,nes mes tik mokomės biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 11 25, 13:54)
ne i tema: bet kokiu fainu dalykiuku namie turit  lotuliukas.gif

kas kam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 25, 14:00)
mergaitės padėkit kurios su canon fotografuojat,kokias funcijas nustatote fokusui verysad.gif nesigauna man nei su viena  verysad.gif

Padėčiau jei žinočiau kaip.. doh.gif Tiesą sakant daiktų dar nebandžiau, bet kai anksčiau bandžiau pasižaisti, tai kiek atsimenu, nustačiau funkciją M, diafragma buvo mažiausias skaičius (F 2,7) ir tada kataliojau visaip ekspoziciją, kol sufokusavo blush2.gif
O kaip suprantu, Canone S serijos tik vieno taško fokusavimas.
Atsakyti