Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ediper @ 2008 11 24, 21:55)
nepatikesit ,bet perskaiciau 4 kartus  lotuliukas.gif dalykas tas,kad nezinau kas su kuo 'valgoma'  rolleyes.gif va kai pasaket apie tuos taskus,tai as is kart prisiminiau,kad tokia funkcija yra ,bet kada ja naudot ir kokia nauda is jos tai velnias zino  biggrin.gif o gal pas mane ta instrukcija labai glausta  g.gif

nu va verysad.gif
QUOTE(gitulia @ 2008 11 24, 22:02)

Man atrodo sita tema reikejo pradeti ne nuo Kavos puodeliu, o nuo privalomo instrukciju skaitymo ir kalusimu atsakymu is to ka perskaitet  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif taip ir reikėjo daryti drinks_cheers.gif

QUOTE(gitulia @ 2008 11 24, 22:09)
Itariu, kad instrukcija turetu buti normali. Tik patarimas- kai ja skaitysi penkta karta pasiimk fotoaparata  ir bandyk kiekviena mygtuka ir funkcija apie ka ten raso praktiskai. Tik maigydama ir bandydama issiaiskinsi kaip jie veikia ir kaip tos funkcijos ytakoja nuotraukas ir ju kokybe  mirksiukas.gif

kiek primėginau, dabar taip prisireguliavau nebemoku atstayti į jpg formatą kad fotkės būtų doh.gif

nu ką galiu pasakyti blogai man blogai man enasis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 11 24, 21:37)
Labas vakarelis smile.gif

noreciau ir as isirasyt i jusu saunu bury  4u.gif

sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(olo @ 2008 11 24, 22:52)
Labas vakaras visiems !!!

Jei nieko prieš įlysiu į jūsų gretas ir aš.

labutis olo
šaunumėlis nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif taip ir reikėjo daryti drinks_cheers.gif
kiek primėginau, dabar taip prisireguliavau nebemoku atstayti į jpg formatą kad fotkės būtų doh.gif

nu ką galiu pasakyti blogai man blogai man enasis verysad.gif
[/quote]

Man atrodo, kad visuose fotikuose būna toks stebuklingas mygtukas, dažniausia kažkur apačioje, kurį nuspaudus (adata arba kažkuo panašiu) gražinami gamykliniai - pardiniai nustatymai.
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 11 25, 10:00)

Man atrodo, kad visuose fotikuose būna toks stebuklingas mygtukas, dažniausia kažkur apačioje, kurį nuspaudus (adata arba kažkuo panašiu) gražinami gamykliniai - pardiniai nustatymai.

blink.gif kam adata g.gif bent pas mane nustatymuose pačiuose yra funkcija gražinanti pradinius nustatymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 25, 11:13)
blink.gif  kam adata g.gif  bent pas mane nustatymuose pačiuose yra funkcija gražinanti pradinius nustatymus  4u.gif

Jo arba nustatymuose aba is galo reikia paspausti su adata arba kažkuo smeilu tokia mažyte knopkyte
Atsakyti
gal kuri zinot is kur parsisiut Sony dsc t200- lietuviska instrukcija, turiu angliskai bet nelabai ka ten suprantu unsure.gif
nelabai man gaunasi ir su trimis daiktais zaist unsure.gif bet ranku dar nenuleidziu biggrin.gif
Atsakyti
Aš ti norėčiau paklibint kas turi canon S serijos fotikus gal turit kas lietuvišką instrukciją? Aš turiu kažkur rusišką, bet tiesą sakant niekaip neprisiruošiu jos perskaityt blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu Sony DSC-H2, bet nutiko bėda doh.gif befotkinant iškrito knopkytė, kurią spaudžiant fotografuoja doh.gif įsistatys įsistato, bet nesilaiko blink.gif ir nebefotografuoja blink.gif
Ką patarsit daryt? kur Vilniuje galima nebrangiai visa tai sutvarkyti? fotikas be garantijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 25, 10:57)
Aš ti norėčiau paklibint kas turi canon S serijos fotikus gal turit kas lietuvišką instrukciją? Aš turiu kažkur rusišką, bet tiesą sakant niekaip neprisiruošiu jos perskaityt  blush2.gif

deja turiu ir as tik angliska-rusiska instrukcija, perskaiciau, lyg viskas aisku, o ko nesupratau, radau veidrodinio fotoaparato lietuviskoj instrukcijoj.

mielai perskaityciau dar karta lietuviska instrukcija. jei kas neaisku, klausk, gal bendrai aiskinantis kas nors paaiskes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 11 25, 10:32)
Jo arba nustatymuose aba is galo reikia paspausti su adata arba kažkuo smeilu tokia mažyte knopkyte

QUOTE(Valetta @ 2008 11 25, 10:49)
gal kuri zinot is kur parsisiut Sony dsc t200- lietuviska instrukcija, turiu angliskai bet nelabai ka ten suprantu  unsure.gif
nelabai man gaunasi ir su  trimis daiktais zaist  unsure.gif bet ranku dar nenuleidziu  biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 11 25, 10:57)
Aš ti norėčiau paklibint kas turi canon S serijos fotikus gal turit kas lietuvišką instrukciją? Aš turiu kažkur rusišką, bet tiesą sakant niekaip neprisiruošiu jos perskaityt  blush2.gif

mergaitės jei radote kur nete koki puslapiuka aš galiu jums idėti nuoroda kur verčia puslapius iš anglų i lietuviu kalba.tereikia nukopijuoti puslapi anglu kalba ir ikelti i tavertimo psl.ar reikia kam?
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 25, 11:00)
Sveiki, turiu Sony DSC-H2, bet nutiko bėda  doh.gif befotkinant iškrito knopkytė, kurią spaudžiant fotografuoja  doh.gif  įsistatys įsistato, bet nesilaiko  blink.gif ir nebefotografuoja  blink.gif
Ką patarsit daryt? kur Vilniuje galima nebrangiai visa tai sutvarkyti? fotikas be garantijos  doh.gif

tai tik taisykloje taiso.o ju yra visur 4u.gif

Papildyta:
man fokusuojant tris daikus gaunasi taip-vienas daiktas neryskus/pats pirmas/,o kiti du ryškus doh.gif
visokių dydžių daiktus išmėginau. doh.gif
Atsakyti
Sidabrine, aciu uz puikia ideja del kalbos konvertavimo 4u.gif pati turiu google translator bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 25, 13:00)
Sveiki, turiu Sony DSC-H2, bet nutiko bėda  doh.gif befotkinant iškrito knopkytė, kurią spaudžiant fotografuoja  doh.gif  įsistatys įsistato, bet nesilaiko  blink.gif ir nebefotografuoja  blink.gif
Ką patarsit daryt? kur Vilniuje galima nebrangiai visa tai sutvarkyti? fotikas be garantijos  doh.gif

Pentax žinau jų firminę taisyklą, o Sony schmoll.gif
Pagooglink interne, tikrai turėtum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 25 lapkričio 2008 - 11:54