Dirsė prieš kiekviena fokusa jus pakeičiat žaislo vieta?t.y atstumus?paskutinėj nuotraukoj tai lb matosi...
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 24, 15:24)
Dirsė prieš kiekviena fokusa jus pakeičiat žaislo vieta?t.y atstumus?paskutinėj nuotraukoj tai lb matosi...
Man rodos ne žaisliukų padėtis pasikeitusi, o fotografo padėtis
na visai neblogai jums čia gaunas
sidabrine, nėr už ką. malonu, kad kažkam padedu, ale kol sugalvoju, kaip žmoniškai parašyt faktas, kad mokytoja niekad negalėčiau būt
bandžiau darbe pafotografuot daiktus. velnias, nieko gero čia reiks namie su kitu objektyvu bandyt, nes su fiksu vis tik sudėtinga. o ir daiktai nedėkingi pasitaikė
sidabrine, nėr už ką. malonu, kad kažkam padedu, ale kol sugalvoju, kaip žmoniškai parašyt faktas, kad mokytoja niekad negalėčiau būt
bandžiau darbe pafotografuot daiktus. velnias, nieko gero čia reiks namie su kitu objektyvu bandyt, nes su fiksu vis tik sudėtinga. o ir daiktai nedėkingi pasitaikė
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 24, 15:05)
O kaip reik? Nebandžiau dar trijų daiktų fotografuot, nžn kas man gausis
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 14:26)
ane man kažkaip pasirodė,kad žaisliukas pastumtas
QUOTE(luokė @ 2008 11 24, 14:27)
na visai neblogai jums čia gaunas
nu kaip nėr yra yra man kiekviena pamoka verta padėkos žodžio
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 24, 15:24)
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 15:26)
Nea, zaisliukai stovi kaip stoveje o as keiciu savo padeti nes kitaip fokusas nusoka i antra anciuka
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 24, 14:34)
Nea, zaisliukai stovi kaip stoveje o as keiciu savo padeti nes kitaip fokusas nusoka i antra anciuka
aa aišku
jau vėl temsta ir man vėl nesigaus nieko
Turinčioms geresnius fotoaparatus reikia pasirinkti fokusavimo vietą rankiniu būdu (canon s3 kiek pamenu irgi tokią funkciją turėjo). Tokiu atveju nejudinant fotoaparato galima fokusuoti į skirtingus taškus
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 15:29)
O kaip reik? Nebandžiau dar trijų daiktų fotografuot, nžn kas man gausis
Bandysiu paaiskinti
bandziau vakar kaip makro fotkint nekas gaunasi, ko daugiau priartinu tuo blogiau o siandien fotografavau pilnai su Manual rezimu ir visai nepriartindama su objektyvu man gavosi kur kas geriau, fokusavau rankiniu budu, tik jei padaryti dar didesni atstuma tada gal i pataikyciau su fokusu nekeisdama padeties, bet nuotraukas ir taip kirpau, pasalindama nereikalingus objektus
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 24, 16:56)
Bandysiu paaiskinti
bandziau vakar kaip makro fotkint nekas gaunasi, ko daugiau priartinu tuo blogiau o siandien fotografavau pilnai su Manual rezimu ir visai nepriartindama su objektyvu man gavosi kur kas geriau, fokusavau rankiniu budu, tik jei padaryti dar didesni atstuma tada gal i pataikyciau su fokusu nekeisdama padeties, bet nuotraukas ir taip kirpau, pasalindama nereikalingus objektus
O mūsų užduotis iš to paties taško nufotografuoti tris daiktus ar galima keisti fotografui padėtį?
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 17:01)
O mūsų užduotis iš to paties taško nufotografuoti tris daiktus ar galima keisti fotografui padėtį?
musu uzduotis sufokusuoti trys daiktus kurie stovi istrizai, nemanau kad kazkas super blogai jei fotografuoji paskutini daikta is auksciau ir vos is desines tai galiu perfotografuoti man nesunku bet manau pagrindine mintis sios uzduoties teisingai sufokusuoti, kad fokusas nepabegtu i kita daikta o fotoparafo ar fotografo padetis nelabai ka keicia