Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dirsė prieš kiekviena fokusa jus pakeičiat žaislo vieta?t.y atstumus?paskutinėj nuotraukoj tai lb matosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 24, 15:24)
Dirsė prieš kiekviena fokusa jus pakeičiat žaislo vieta?t.y atstumus?paskutinėj nuotraukoj tai lb matosi... 4u.gif

Man rodos ne žaisliukų padėtis pasikeitusi, o fotografo padėtis smile.gif
Atsakyti
na visai neblogai jums čia gaunas thumbup.gif

sidabrine, nėr už ką. malonu, kad kažkam padedu, ale kol sugalvoju, kaip žmoniškai parašyt doh.gif faktas, kad mokytoja niekad negalėčiau būt lotuliukas.gif

bandžiau darbe pafotografuot daiktus. velnias, nieko gero čia doh.gif reiks namie su kitu objektyvu bandyt, nes su fiksu vis tik sudėtinga. o ir daiktai nedėkingi pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 24, 15:05)

Belly tas pats ir man buvo bet dabar issiaiskinau kaip reik gudrauti  ax.gif

O kaip reik? biggrin.gif Nebandžiau dar trijų daiktų fotografuot, nžn kas man gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 14:26)

ane g.gif man kažkaip pasirodė,kad žaisliukas pastumtas rolleyes.gif

QUOTE(luokė @ 2008 11 24, 14:27)
na visai neblogai jums čia gaunas  thumbup.gif

sidabrine, nėr už ką. malonu, kad kažkam padedu, ale kol sugalvoju, kaip žmoniškai parašyt  doh.gif  faktas, kad mokytoja niekad negalėčiau būt  lotuliukas.gif
bandžiau darbe pafotografuot daiktus. velnias, nieko gero čia  doh.gif  reiks namie su kitu objektyvu bandyt, nes su fiksu vis tik sudėtinga. o ir daiktai nedėkingi pasitaikė  biggrin.gif

nu kaip nėr biggrin.gif yra yra biggrin.gif man kiekviena pamoka verta padėkos žodžio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 24, 15:24)

QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 15:26)

Nea, zaisliukai stovi kaip stoveje o as keiciu savo padeti nes kitaip fokusas nusoka i antra anciuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 24, 14:34)
Nea, zaisliukai stovi kaip stoveje o as keiciu savo padeti nes kitaip fokusas nusoka i antra anciuka  mirksiukas.gif

aa aišku ax.gif
jau vėl temsta ir man vėl nesigaus nieko aggressive.gif
Atsakyti
Turinčioms geresnius fotoaparatus reikia pasirinkti fokusavimo vietą rankiniu būdu (canon s3 kiek pamenu irgi tokią funkciją turėjo). Tokiu atveju nejudinant fotoaparato galima fokusuoti į skirtingus taškus
Atsakyti
Galima ir pas mane fokusuoti rankiniu budu bet to visvien nepakako, nes fokusas nusoka, atstumas per didelis o jei priartinu keiciasi F3.5 i F5.5 ir pirmo anciuko nesimato tai pasitraukiau desiniau o paskui apkirpau foto is desines puses, kad neliktu nereikalingos tuscos erdves
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 15:29)
O kaip reik?  biggrin.gif  Nebandžiau dar trijų daiktų fotografuot, nžn kas man gausis  doh.gif

Bandysiu paaiskinti
bandziau vakar kaip makro fotkint nekas gaunasi, ko daugiau priartinu tuo blogiau o siandien fotografavau pilnai su Manual rezimu ir visai nepriartindama su objektyvu man gavosi kur kas geriau, fokusavau rankiniu budu, tik jei padaryti dar didesni atstuma tada gal i pataikyciau su fokusu nekeisdama padeties, bet nuotraukas ir taip kirpau, pasalindama nereikalingus objektus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 24, 16:56)
Bandysiu paaiskinti
bandziau vakar kaip makro fotkint nekas gaunasi, ko daugiau priartinu tuo blogiau o siandien fotografavau pilnai su Manual rezimu ir visai nepriartindama su objektyvu man gavosi kur kas geriau, fokusavau rankiniu budu, tik jei padaryti dar didesni atstuma tada gal i pataikyciau su fokusu nekeisdama padeties, bet nuotraukas ir taip kirpau, pasalindama nereikalingus objektus  4u.gif

4u.gif O mūsų užduotis iš to paties taško nufotografuoti tris daiktus ar galima keisti fotografui padėtį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 24, 17:01)
4u.gif  O mūsų užduotis iš to paties taško nufotografuoti tris daiktus ar galima keisti fotografui padėtį?  g.gif

musu uzduotis sufokusuoti trys daiktus kurie stovi istrizai, nemanau kad kazkas super blogai jei fotografuoji paskutini daikta is auksciau ir vos is desines tai galiu perfotografuoti man nesunku mirksiukas.gif bet manau pagrindine mintis sios uzduoties teisingai sufokusuoti, kad fokusas nepabegtu i kita daikta o fotoparafo ar fotografo padetis nelabai ka keicia g.gif
Atsakyti