Sveikos
aš irgi norėčiau prisijungti prie jūsų.Turiu Pentax K10D fotoaparatą,nesu visiškas 0 fotografijoj, bet dar reikia daug ko išmokti
skaičiau temelę, kalbat apie fokusavimą,va keli mano bandymai
Lina, geri tavo bandymai
QUOTE(twicsi @ 2008 11 23, 14:55)
laba, gal priimsit
Apie fotografija ziniu tai apskritas 0, bet kadangi MB padovanojo Canon EOS450D reik pradet mokintis
Apie fotografija ziniu tai apskritas 0, bet kadangi MB padovanojo Canon EOS450D reik pradet mokintis
labas,
sveika prisijungusi
issaugosiu tavo duomenis,jie bus naujoj temoj pirmam psl
QUOTE(*Lina* @ 2008 11 23, 15:26)
Sveikos
aš irgi norėčiau prisijungti prie jūsų.Turiu Pentax K10D fotoaparatą,nesu visiškas 0 fotografijoj, bet dar reikia daug ko išmokti
sveika,na saunuole kokia
liuks koks fainas fokusavimas,tik trecioje nuotraukoje vaikutis ne koja pakiso ,o rankyte
sveika prisijungus
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 23, 16:30)
as irgi saugau duomenys, paskui sulyginsim.
QUOTE(liamuna @ 2008 11 23, 17:05)
as irgi saugau duomenys, paskui sulyginsim.
gerai.viena dalyve paprase ja istrint is saraso
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 23, 17:06)
gerai.viena dalyve paprase ja istrint is saraso
Ir kas gi? nors nujauciu, bet...
mylimuke man nuotraukos aš nelabai suprantu tokiu nuotrauku.tik neisizeiskit kazkaip
O as laukiu nesulaukiu Naujametiniu fejerverku, reikes surinkti daugiau info apie fotografavima . gal artejant sventems bendrai kazka aiskinsimes
QUOTE(liamuna @ 2008 11 23, 17:22)
O as laukiu nesulaukiu Naujametiniu fejerverku, reikes surinkti daugiau info apie fotografavima . gal artejant sventems bendrai kazka aiskinsimes
Aš kai gyvenau norvegijoj tai taip tikejausi,kad naujametines nuotraukos man gausis ir ka sau manai??baisu,nuotraukos panasios kaip ka tik matem.man tai nesiseka visai nufotografuot nieko panasaus ka esu maciusi nete
Labas vakaras Rodau kaip man su užduotimi sekėsi.
Į pirmą
Į antrą (bet man tai atrodo,kad ir paskutinis ryškus gavos )
Į paskutinį
Į pirmą
Į antrą (bet man tai atrodo,kad ir paskutinis ryškus gavos )
Į paskutinį
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 23, 17:32)
Aš kai gyvenau norvegijoj tai taip tikejausi,kad naujametines nuotraukos man gausis ir ka sau manai??baisu,nuotraukos panasios kaip ka tik matem.man tai nesiseka visai nufotografuot nieko panasaus ka esu maciusi nete
Pazystama situacija .Jei jau be stovo,tai tada reikia butinai kur nors padeti fotoaparata.
Sveikutes,
Kokios Jus saunuoles , jau dirbate prie fokusavimo . Oi reiks ir man po savaitgalio susigriebt, pafokusuot.
Sveikutes prisijungusios
Idomu kaip cekavai bobutei, kas gi is saraso paprase issitrinti
Kokios Jus saunuoles , jau dirbate prie fokusavimo . Oi reiks ir man po savaitgalio susigriebt, pafokusuot.
Sveikutes prisijungusios
Idomu kaip cekavai bobutei, kas gi is saraso paprase issitrinti