Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

thumbup.gif gerai padirbėjot. smagu žiūrėt.

mylimuke, mes jau sutarėm, kad reikia atsirinkt, ką rodyti... nes tokia krūva vienodų foto man nieko nesako...
Atsakyti
Na mergaites jus saunuoles, kad jau isbandet fokusavima thumbup.gif
mylimuke nzn ka norejai siomis foto parodyt, nes man tokios nuotraukos rodo, kad ranka sudrebejo arba dar kas nors, smagiau butu matyti naktini grazu vaizda o ne siplaukusius zibintus ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek esu skaiciusi tai reikia statyvo fotografuojant zybintus/fejerverkus. Gal visai ir idomiai ziurisi, bet nesuprantamai blush2.gif
Atsakyti
Aš ir norėjau išplaukusių vaizdų. Matau, kad per didelė nemokša esu net pradžiamokslyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 14:13)
Aš ir norėjau išplaukusių vaizdų. Matau, kad per didelė nemokša esu net pradžiamokslyje  g.gif

gal tiesiog persunku bandyma pradziai sugalvojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 14:13)
Aš ir norėjau išplaukusių vaizdų. Matau, kad per didelė nemokša esu net pradžiamokslyje  g.gif

Nesi nemoksa,tik mes mokinames pagal tema.Prie naktines fotografijos ir efektu mes dar nepriejom mirksiukas.gif
Atsakyti
laba, gal priimsit ax.gif
Apie fotografija ziniu tai apskritas 0, bet kadangi MB padovanojo Canon EOS450D bigsmile.gif thumbup.gif reik pradet mokintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2008 11 23, 14:55)
laba, gal priimsit  ax.gif
Apie fotografija ziniu tai apskritas 0, bet kadangi MB padovanojo Canon EOS450D  bigsmile.gif  thumbup.gif  reik pradet mokintis  ax.gif

Junkis drasiai mirksiukas.gif Laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
twicsi, junkis mirksiukas.gif isnagrinek fotoaparato instrukcija, paskaitinek pirmoje sios temos zinuteje idetas nuorodas ir paskaiciusi apie ka cia buvo kalbeta ir kokiom temom fotografuota dek ir savo bandymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 23, 15:15)
gal tiesiog persunku bandyma pradziai sugalvojai?  g.gif

Fotografuoju tai, kas man patinka, labai dažnai netikėtai pagaunu neblogų vaizdų.

QUOTE(inesaS @ 2008 11 23, 15:45)
Nesi nemoksa,tik mes mokinames pagal tema.Prie naktines fotografijos ir efektu mes dar nepriejom mirksiukas.gif

Mat kaip g.gif Tai čia kaip kokiuose kursuose rolleyes.gif o ar yra kokia temukė, kur tiesiog būtų galima pasidalinti savo darbukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 15:58)
Fotografuoju tai, kas man patinka, labai dažnai netikėtai pagaunu neblogų vaizdų.
Mat kaip  g.gif  Tai čia kaip kokiuose kursuose  rolleyes.gif  o ar yra kokia temukė, kur tiesiog būtų galima pasidalinti savo darbukais?  blush2.gif

čia
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 14:58)
Mat kaip  g.gif  Tai čia kaip kokiuose kursuose  rolleyes.gif  o ar yra kokia temukė, kur tiesiog būtų galima pasidalinti savo darbukais?  blush2.gif

Matai mes cia mokinames taisiklingai fotografuoti.Norim ismokti daryti tokias nuotraukas,kurios butu ne tik grazios,bet ir techniskos.O jei nori tik pasirodyti kokiu neblogu vaizdu esi prigaudzius,tai yra atskira tema. mirksiukas.gif
Atsakyti