gerai padirbėjot. smagu žiūrėt.
mylimuke, mes jau sutarėm, kad reikia atsirinkt, ką rodyti... nes tokia krūva vienodų foto man nieko nesako...
kiek esu skaiciusi tai reikia statyvo fotografuojant zybintus/fejerverkus. Gal visai ir idomiai ziurisi, bet nesuprantamai
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 14:13)
Aš ir norėjau išplaukusių vaizdų. Matau, kad per didelė nemokša esu net pradžiamokslyje
gal tiesiog persunku bandyma pradziai sugalvojai?
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 14:13)
Aš ir norėjau išplaukusių vaizdų. Matau, kad per didelė nemokša esu net pradžiamokslyje
Nesi nemoksa,tik mes mokinames pagal tema.Prie naktines fotografijos ir efektu mes dar nepriejom
laba, gal priimsit
Apie fotografija ziniu tai apskritas 0, bet kadangi MB padovanojo Canon EOS450D reik pradet mokintis
Apie fotografija ziniu tai apskritas 0, bet kadangi MB padovanojo Canon EOS450D reik pradet mokintis
QUOTE(twicsi @ 2008 11 23, 14:55)
laba, gal priimsit
Junkis drasiai Laukiam foto
twicsi, junkis isnagrinek fotoaparato instrukcija, paskaitinek pirmoje sios temos zinuteje idetas nuorodas ir paskaiciusi apie ka cia buvo kalbeta ir kokiom temom fotografuota dek ir savo bandymus
QUOTE(liamuna @ 2008 11 23, 15:15)
gal tiesiog persunku bandyma pradziai sugalvojai?
Fotografuoju tai, kas man patinka, labai dažnai netikėtai pagaunu neblogų vaizdų.
QUOTE(inesaS @ 2008 11 23, 15:45)
Nesi nemoksa,tik mes mokinames pagal tema.Prie naktines fotografijos ir efektu mes dar nepriejom
Mat kaip Tai čia kaip kokiuose kursuose o ar yra kokia temukė, kur tiesiog būtų galima pasidalinti savo darbukais?
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 15:58)
Fotografuoju tai, kas man patinka, labai dažnai netikėtai pagaunu neblogų vaizdų.
Mat kaip Tai čia kaip kokiuose kursuose o ar yra kokia temukė, kur tiesiog būtų galima pasidalinti savo darbukais?
čia
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 23, 14:58)
Matai mes cia mokinames taisiklingai fotografuoti.Norim ismokti daryti tokias nuotraukas,kurios butu ne tik grazios,bet ir techniskos.O jei nori tik pasirodyti kokiu neblogu vaizdu esi prigaudzius,tai yra atskira tema.