Puokštė super
Originali, netradicinė, rudeniška ir t.t.
Manau, kad purksti laku rozyciu tikrai neverta,.
As pernai ir uzpernai per visa ziema tas rozytes pralaikiau. Tiesa ju spalva pakito- paliko rudos, bet prie rudu virtuves baldu man labai jos tiko ir tokios.
O nuo lako, as taip galvoju, ar paskui nelips dulkes ant rozyciu?
As pernai ir uzpernai per visa ziema tas rozytes pralaikiau. Tiesa ju spalva pakito- paliko rudos, bet prie rudu virtuves baldu man labai jos tiko ir tokios.
O nuo lako, as taip galvoju, ar paskui nelips dulkes ant rozyciu?
Va rožių puokštė, kurią padovanojau šį savaitgalį vyro močiutei
GUDRA, o kaip tu tiek daug rozyciu surisi i puokste? Man jos skirstosi krenta, gal kotelius palieku per trumpus?
QUOTE(kazyte @ 2005 10 19, 08:39)
GUDRA, o kaip tu tiek daug rozyciu surisi i puokste? Man jos skirstosi krenta, gal kotelius palieku per trumpus?
Palieku visus kotus Patrumpinu kaip tikru geliu - dedama puokste i vaza.
Surisu tvirtai dekoratyvine juostele. Is patirties sakau, kad geriau medziagine juostele, nes sintetinės gali nupjauti lapu kotelius, kol jie galutinai neiisdziuve.
Siame puslapyje yra parodyta kaledine eglute padaryta is kastonu. Super ideja lkaip panaudoti kastonus!!!
va ta eglute
QUOTE(kazyte @ 2005 10 21, 12:21)
va ta eglute
Dar labai gražiai atrodo ir iš kankorėžiū daryta eglutė.
Jas nupurškia sidarbro arba aukso spalvos purškalu.
Bet ant ko tai via tvirtinasi??
QUOTE(ErikaI @ 2005 10 21, 11:31)
Dar labai gražiai atrodo ir iš kankorėžiū daryta eglutė.
as antram psl buvau ikelus savo pernai daryta as tai viena ant kito konkorezius dejau ir klijavau su silikonu
Nu ir aš pasigirsiu:) visai patiko man tuos lapus lankstyt
Ziurejau ziurejau as cia ir prisirinkau visokiu groziu, vuisokiu ideju, bet noriu ir as keliom savo idejom pasidalyt , gaila, tik kad jos dar neigyvendintos
Tai va, prisirinkau as daug giliuku, tiksliau ju kepuryciu ir galvoju apklijuot jom vazona gelems. Ir dar as prisirinkau kankoreziu ir galvojau daryt kitoki vazona. T.y. nupjaustyt kankoreziu zvynelius ir jauis apklijuot vazona. klijuot reiketu is virsaus i apacia taip kad truputi dengtu apatine eile virsutine. biski daug darbo nusimato, bet turetu but grazu... . Isivaizduoju, kad gautus kaip vienas didelis kankorezis, tik va, kad kankoreziu gaila pasidare, tokie grazus...
Tai va, prisirinkau as daug giliuku, tiksliau ju kepuryciu ir galvoju apklijuot jom vazona gelems. Ir dar as prisirinkau kankoreziu ir galvojau daryt kitoki vazona. T.y. nupjaustyt kankoreziu zvynelius ir jauis apklijuot vazona. klijuot reiketu is virsaus i apacia taip kad truputi dengtu apatine eile virsutine. biski daug darbo nusimato, bet turetu but grazu... . Isivaizduoju, kad gautus kaip vienas didelis kankorezis, tik va, kad kankoreziu gaila pasidare, tokie grazus...