aš kai dariau darbelį uš kaštonų, tai man jų daug pradurti, tai pasinaudojau vyro akumuliatoriniu grąžtu greitai ir lengvai
QUOTE(bonda @ 2005 10 11, 11:04)
mergaites, gal kas dar galit papasakot, akip ten is to klevo lapo daryt tas rozes... bandziau ir pagal viena parasyma, ir pagal kita -nu s..gaunas... gal foto turit??? pas maen ne rozes gaunas, o kokie tai vamzdeliai
iseina iseina, as kaip tik dariau tai tikrai saunuos rozes gavos Svarbu per lenkima nesuspausti arba pasibandyk pirma is medziagos roze sukti ;)tada bus lengviau is lapu padaryti Kai turesiu fotika idesiu foto
QUOTE(Jumi @ 2005 10 11, 10:14)
iseina iseina, as kaip tik dariau tai tikrai saunuos rozes gavos Svarbu per lenkima nesuspausti arba pasibandyk pirma is medziagos roze sukti ;)tada bus lengviau is lapu padaryti Kai turesiu fotika idesiu foto
paaiskink dar syki, gal dabar daeis man nes as nezinau nei kaip is medziagos tos rozes daros
kaip lenkt lapa - ar kai paemi tai per puse vertikaliai, ar horizontaliai? ir paskui kaip sukt? kai lapo perlenkimas virsuj ar apacioj? ir kaip padryt, kad butu ne vienas lapas, kaip det juos viena ant kito? -na zodizu, viska
QUOTE(bonda @ 2005 10 11, 12:22)
paaiskink dar syki, gal dabar daeis man nes as nezinau nei kaip is medziagos tos rozes daros
Yra tokia tema apie roziu daryma pasiieskok ankstesniuose puslapiuse
kaip lenkt lapa - ar kai paemi tai per puse vertikaliai, ar horizontaliai? ir paskui kaip sukt? kai lapo perlenkimas virsuj ar apacioj? ir kaip padryt, kad butu ne vienas lapas, kaip det juos viena ant kito? -na zodizu, viska
Yra tokia tema apie roziu daryma pasiieskok ankstesniuose puslapiuse
Zinok,nieko naujo jau nepapasakosiu,tiesiog imk ir bandyk
QUOTE(AGFA @ 2005 10 12, 09:28)
Vakar dvi puokstes vaikams i darzeli rudenelio sventei padariau Gaila,fotiko nebuvo
"Uzsikabinau" as su toms rozytem
QUOTE(AGFA @ 2005 10 12, 11:03)
O man taip reikia , taigi man ir šventei reik į darželį O gal taip netyčia per daug prisigaminai, JUMI
i ka keisim
QUOTE(bonda @ 2005 10 12, 10:51)
gaila, kad sunku paaiskint
Na kad tikrai nesunku,bet Gudra labai tiksliai viska parase as jau nebezinau kaip aiskiau dar galima paaiskinti
Nebent kaip jau minejau nereikia perlenkus lapa uzbresti ta lenkino linija. O lapus dedi viena paskui kita arba siek tiek viena ant kito, lapo krasteliui leidi islysti arba nulenki zemyn.
QUOTE(Jumi @ 2005 10 12, 10:49)
Na kad tikrai nesunku,bet Gudra labai tiksliai viska parase as jau nebezinau kaip aiskiau dar galima paaiskinti
Nebent kaip jau minejau nereikia perlenkus lapa uzbresti ta lenkino linija. O lapus dedi viena paskui kita arba siek tiek viena ant kito, lapo krasteliui leidi islysti arba nulenki zemyn.
tai dedi viena lapa -susuki, paskui bebaigiant ant jo kita? taip?
na,d ar syki atsispausdinau ta aprasa -trecia syki bandysiu... O anuos du sykius visai skirtingai gavos... bet ten vamzdeliai kokie tai