Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

aš kai dariau darbelį uš kaštonų, tai man jų daug pradurti, tai pasinaudojau vyro akumuliatoriniu grąžtu thumbup.gif greitai ir lengvai mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, gal kas dar galit papasakot, akip ten is to klevo lapo daryt tas rozes... ax.gif bandziau ir pagal viena parasyma, ir pagal kita -nu s..gaunas... doh.gif gal foto turit??? 4u.gif pas maen ne rozes gaunas, o kokie tai vamzdeliai biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 10 11, 11:04)
mergaites, gal kas dar galit papasakot, akip ten is to klevo lapo daryt tas rozes... ax.gif bandziau ir pagal viena parasyma, ir pagal kita -nu s..gaunas... doh.gif gal foto turit??? 4u.gif pas maen ne rozes gaunas, o kokie tai vamzdeliai biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

iseina iseina, as kaip tik dariau tai tikrai saunuos rozes gavos wub.gif Svarbu per lenkima nesuspausti arba pasibandyk pirma is medziagos roze sukti ;)tada bus lengviau is lapu padaryti drinks_cheers.gif Kai turesiu fotika idesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 10 11, 10:14)
iseina iseina, as kaip tik dariau tai tikrai saunuos rozes gavos  wub.gif Svarbu per lenkima nesuspausti arba pasibandyk pirma is medziagos roze sukti ;)tada bus lengviau is lapu padaryti  drinks_cheers.gif Kai turesiu fotika idesiu foto  mirksiukas.gif

paaiskink dar syki, gal dabar daeis man nestuke.gif doh.gif tongue.gif nes as nezinau nei kaip is medziagos tos rozes daros doh.gif

kaip lenkt lapa - ar kai paemi tai per puse vertikaliai, ar horizontaliai? g.gif ir paskui kaip sukt? kai lapo perlenkimas virsuj ar apacioj? g.gif ir kaip padryt, kad butu ne vienas lapas, kaip det juos viena ant kito? -na zodizu, viska tongue.gif
Atsakyti
Laukiu rožyčių nuotraukyčių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 12 spalio 2005 - 08:28
QUOTE(bonda @ 2005 10 11, 12:22)
paaiskink dar syki, gal dabar daeis man  nestuke.gif  doh.gif  tongue.gif nes as nezinau nei kaip is medziagos tos rozes daros doh.gif
Yra tokia tema apie roziu daryma pasiieskok ankstesniuose puslapiuse wink.gif
kaip lenkt lapa - ar kai paemi tai per puse vertikaliai, ar horizontaliai? g.gif ir paskui kaip sukt? kai lapo perlenkimas virsuj ar apacioj? g.gif ir kaip padryt, kad butu ne vienas lapas, kaip det juos viena ant kito? -na zodizu, viska tongue.gif

Zinok,nieko naujo jau nepapasakosiu,tiesiog imk ir bandyk
QUOTE(AGFA @ 2005 10 12, 09:28)
Laukiu rožyčių nuotraukyčių wub.gif

Vakar dvi puokstes vaikams i darzeli rudenelio sventei padariau tongue.gif blush2.gif wub.gif Gaila,fotiko nebuvo cry.gif
"Uzsikabinau" as su toms rozytem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gaila, kad sunku paaiskint cry.gif
Atsakyti
O man taip reikia cry.gif , taigi man ir šventei reik į darželį doh.gif O gal taip netyčia per daug prisigaminai, JUMI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2005 10 12, 11:03)
O man taip reikia cry.gif , taigi man ir šventei reik į darželį doh.gif  O gal taip netyčia per daug prisigaminai, JUMI wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif i ka keisim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 10 12, 10:51)
gaila, kad sunku paaiskint cry.gif

Na kad tikrai nesunku,bet Gudra labai tiksliai viska parase as jau nebezinau kaip aiskiau dar galima paaiskinti 4u.gif drinks_cheers.gif
Nebent kaip jau minejau nereikia perlenkus lapa uzbresti ta lenkino linija. O lapus dedi viena paskui kita arba siek tiek viena ant kito, lapo krasteliui leidi islysti arba nulenki zemyn.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 10 12, 11:45)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif i ka keisim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

RAFAELO dėžutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 10 12, 10:49)
Na kad tikrai nesunku,bet Gudra labai tiksliai viska parase as jau nebezinau kaip aiskiau dar galima paaiskinti  4u.gif  drinks_cheers.gif
Nebent kaip jau minejau nereikia perlenkus lapa uzbresti ta lenkino linija. O lapus dedi viena paskui kita arba siek tiek viena ant kito, lapo krasteliui leidi islysti arba nulenki zemyn.

tai dedi viena lapa -susuki, paskui bebaigiant ant jo kita? taip? 4u.gif

na,d ar syki atsispausdinau ta aprasa -trecia syki bandysiu... O anuos du sykius visai skirtingai gavos... 4u.gif bet ten vamzdeliai kokie tai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti