Ačiū
Kaip tik eisim su mergiote į lauką, bus proga pasilapaut
Niekas man nesigauna Gaunasi kažkoks keistas daiktas
QUOTE(Vaidullka @ 2005 10 04, 20:03)
"Keistas" juk nėra "blogas"
QUOTE(Irunia @ 2005 10 04, 20:39)
"Keistas" juk nėra "blogas"
Yra Labai jau negražus tas "keistas" Matyt aš visai ne prie meno
Man tai visada mįslė būna kuo gi tuos kaštonus praduriat... Yla? Bet tada tai ne vaikų darbas... O ta kašroninė gyvatė tai Bet vis tiek neįsivaizduoju kaip didelį, kieką kaštoną kiaurai pradurti... Pasidalinkit paslaptim, ką? Kaip tik eisim su vaikais laukan, kaštonų prisirinksim, tai grįžus tikiuosi jau rasti paaiškinimus
Nu mes tai durdavom su yla. Mama gali pradurti, o jau vaikai po to veria
Ar taip jūsų lapai atrodo?
QUOTE(Raideles @ 2005 10 05, 12:42)
Man tai visada mįslė būna kuo gi tuos kaštonus praduriat... Yla? Bet tada tai ne vaikų darbas... O ta kašroninė gyvatė tai Bet vis tiek neįsivaizduoju kaip didelį, kieką kaštoną kiaurai pradurti... Pasidalinkit paslaptim, ką? Kaip tik eisim su vaikais laukan, kaštonų prisirinksim, tai grįžus tikiuosi jau rasti paaiškinimus
Mes ir du yla duriam Vaikai suverti gauna
QUOTE(Vaidullka @ 2005 10 05, 13:22)
Vaidullka nesimato foto duok pilna nuoroda ...
QUOTE(Irunia @ 2005 10 04, 17:11)
Vainikai labai gražūs ,bet lapų reikia prisirinkti gražių ir formų įvairių .kad jis toks gražus būtų.
QUOTE(Jumi @ 2005 10 05, 16:28)
Vaidullka nesimato foto duok pilna nuoroda ...
Nu velnias Dėjau iš 7ya puslapio ir nerodo O dabar jau ir nebeatrandu Ir kompe neišsisaugojau
Mergaitės, ačiū už idėjas už kaštonų. Gal dar kuri nors darote ar žinote Interneto saitų, kur yra panašių darbelių? Mes prisirinkom kaštonų, gilių, kankorėžių ir .t., bet man stinga fantazijos. Mačiau knygyne ne vieną darbelių knygą - bet brangios bjaurybės:) O dar vienoje knygoje nužiūrėjau, kad iš sudžiovintų gražių lapų klijuoja tokais atvirutes - įvairius žvėriukus, žmogeliukus, fainai atrodo. Gal kas nors turi patirties ir idėjų?